Super goed

Bevalt zeer goed, veel minder pijn in mijn hak/hiel

Stevig en subtiel

Het zit goed

Teleurstellend

Factuurnr FAC28358 is de afgelopen week bij mij aan huis bezorgd door Post Nl, aangezien het niet door de brievenbus kon, terwijl u dit wel als zodanig vermeld heeft op de rekening. Voor deze verzending rekende u €3,95. Bij het retourneren werd ook op het postkantoor deze zending geweigerd als brievenpostzending, met als gevolg dat ik €6,95 moest betalen i.p.v. €3,95! Ik vind dit misleiding van uw kant. Het is aan u om de zending op de juiste manier te frankeren. Als u bij de koop had gemeld dat de retourkosten €6,95 zouden zijn had ik de bestelling niet gedaan. Ik zie uw reactie met belangstelling tegemoet. Vriendelijke groet, Marijke Hesselmans

Gemakkelijk en blijft goed zitten probrace tegen hielspoor

Had een week nodig om te wennen. Hopelijk gaat dit werken tegen hielspoor. Klittenband van buitenband was snel kapot. Als dit niet werkt ga ik de NOX proberen.

Geweldig, snelle levering en prima zittende kniebrace!

Dankzij de probrace toch kunnen wandelen op mijn vakantie!

Ik ben snel en vriendelijk geholpen.

De bestelde brace na 1 week al kapot gegaan. Hiervoor heb ik een klacht ingediend.

Brace helpt prima

Ondersteunt prima, ook in het zwembad.

Was niet wat ik verwachte

Ik ziek iets wat ik kan dragen zonder schoen ter vervanging van mijn peroneusveer. Bleek net zo te zijn wat ik bestelde. Was slecht te zien in de informatie helaas

Belofte wordt waar gemaakt

Mijn bestelling is netjes en correct afgehandeld

vingerspalk

De vingerspalk is geplaatst en zit goed

binnen 2 werkdagen was de brace bezorgd.

overzichtelijke site, goede beschrijving van het product, en de brace zit goed.

Amazing

Een goeie vriend van mij die voetbal speelt heeft het aangeraden. Hij heeft er veschillende producten van pro brace na #blessure. Ik had 2 verschillende brace al geprobeerd na mijn enkel verstuiken. Hielp niet, maar met probrace ben ik na bijna 3weken thuis te blijven terug gaan werken. geeft veel steun aan mijn enkel en voelt geen pijn niet meer bij rijden.

2e was goed!

Door mijn hardnekkige hielspoor had ik een brace besteld voor 34,95. Deze beviel helaas niet goed, te slap vond ik. Ik heb daarna gechat met een medewerker en hij stelde de probrace nox voor. Deze heb ik nu een aantal weken en hij zit veel beter en ik geloof zelfs dat het al wat helpt. Dus blij met het advies!

zeer goede service

Er ging iets mis met de verzending (de post) , maar dat werd ruimschoots goed gemaakt

mooi en optijd levering

de schoenzolen die ik gekregen heb waren heel fijn om te dragen. Ook werd alles vrij snel geleverd

Gewoon goed

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Zeer betrokken bij de omruiling en de korte beschikbare tijd alvorens ik op reis ging

Het artikel moest omgeruild worden voor een grotere maat op Vrijdag na officiele sluitingstijd. Toch nog verstuurd. Ontvangen op Zaterdag. Zondag op reis en Maandag werd ik gebeld of de bestelling optijd ontvangen was. DIt soort service is zeldzaam in deze tijd. Chapeau voor Probrace

prima verzorgt

Alles snel geregeld, alleen jammer dat postnl niet zo snel meer is.

Snelle levering, en goede service, helemaal top.

goede service en snelle levering terugsturen geen probleem

Goede duidelijke web-side met veel keuze

Duidelijke side waar keuze is uit meerdere merken. Snelle levering en bij een foutieve levering wordt adequaat gehandeld en wordt snel geleverd. Ook bij retournering is het goed geregeld. Zeker een bedrijf om terug te keren.

Goed product.

Goede omschrijving van het product. Levering zou iets sneller kunnen, maar op zich ok.

Goede service. Ik had een verkeerde kleur ontvangen, maar is direct gecorrigeerd. Zelfs telefonisch contact van de firma om te vragen of het goed gekomen is. Correcte afhandeling.

• Kwaliteit
  • Communicatie
  • Snelheid/Levertijd
  • Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik heb 2 keer gebeld omdat er probleempjes waren met de site ik werd prima geholpen.

ik heb enkele jaren geleden een brace bij u gekocht. ik was niet meer in het klantenbestand te vinden. mischien beter wel doen al is het maar om de maat van de vorige brace te checken. de site klopte niet. ik kon alleen 2 rechter braces kopen. ik heb maar 1 rechterknie. is per tel goed verholpen. ik wilde graag van de 10 % korting gebruikmaken om deze brace te kopen door mij op te geven voor de niuwsbrief. dit werkte niet. de email waar de bevestiging in stond bleef wit en ik kreeg geen kortingscode. na tel weer opgelost. maar misschien iets beter je site op orde hebben is wel makkelijker, scheelt veel werk,

• Personeel

Wiekenweg 61

3815 KL Amersfoort

085-902 06 90

Over Leuk Orthopedie

Leuk Orthopedie is een instrumentmakerij waar innovatie en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Ons team van fysiotherapeuten, bewegingstechnologen en orthopedisch instrumentmakers is gespecialiseerd in het adviseren, aanmeten en leveren van hoge kwaliteit (sport)braces, (sport)bandages, (sport)steunzolen en (maatwerk) medische korsetten. Wij zijn aan gesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland waardoor in veel gevallen een declaratie bij uw zorgverzekeraar mogelijk is. Al onze voorzieningen zijn wetenschappelijk onderbouwd en / of blijken vanuit de praktijk effectief. Het team van Leuk Orthopedie staat altijd voor u klaar voor vragen en/of vrijblijvend advies!