Pluspunten
Had brace besteld die niet geschikt was voor mij,aardige mevrouw aan telefoon zou op de site andere zetten die wel geschikt was voor me.Afspraak snel nagekomen en die besteld en ben er blij mee,goeie service
VerbeterpuntenZie hiernaast
Pluspunten
Na een wachttijd van 21 dagen heb ik contact opgenomen, na dit telefonisch gesprek werd mijn bestelling de volgende dag bezorgd
VerbeterpuntenAfspraken nakomen, neem contact op als de bestelling later wordt geleverd dan afgesproken.
Beste Helma, Bedankt voor uw review! Erg vervelend dat uw verzending zo lang op zich heeft laten wachten. We hebben uw bestelling na uw bericht direct verzonden. Ik vraag u om de volgende keer iets eerder contact met ons op te nemen. We versturen onze producten namelijk altijd direct wanneer deze voorradig zijn. Met vriendelijke groet, Team ProBrace
De verpakking voor het bestelde, was vele malen te groot. Dit had in een bubbeltjes envelop verstuurd kunnen worden.
Beste Joop, Allereerst bedankt voor uw positieve review! Uw heeft tijdens het bestelproces aangegeven de bestelling te willen afhalen bij een afhaalpunt. Hiervoor verzenden wij bestellingen altijd in een doos i.p.v. envelop. Zo voorkomen we dat de verzending bij PostNL onbedoeld in het verkeerde sorteerproces terecht komt. Hierdoor kunnen klanten hun pakket altijd op tijd ophalen! Ik hoop dat u hiermee antwoord hebt op uw vraag. Met vriendelijke groet, Team ProBrace
Ik kreeg mijn artikel niet zoals beloofd de volgende dag, maar drie dagen later.
Beste Evelien, Er zijn de laatste tijd enkele storingen geweest, met betrekking tot het versturen van brievenbuspakketten door PostNL. Deze werden op tijd door ons afgegeven, maar werden niet binnen de beloofde levertijd aan de ontvanger geleverd. Ik vermoed dat u hier ook door bent getroffen. Gelukkig komt dit niet meer voor en klopt de beloofde levertijd weer in alle gevallen! Met vriendelijke groet, Team ProBrace
Pluspunten
Ik ben heel tevreden. Ik wist niet 100% zeker van mijn product maar jullie hebben mij goed geholpen hiermee.
Pluspunten
Heel fijn telefonische contact, waarin geluisterd werd en goed advies werd gegeven.
Pluspunten
Gewoon: ik bestel zij leveren oo tijd
Pluspunten
Is eerlijk en betrouwbaar, Neemt de klant serieus
Beste Sam, Vervelend dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van het product dat we u hebben geleverd. Graag ontvangen we van u per mail uw ordernummer en de klacht. Mocht het product niet aan de kwaliteitseisen voldoen, gaan we uiteraard graag op zoek naar een passende oplossing! Met vriendelijke groet, Team ProBrace
Pluspunten
snelle levering van een stevige enkelbrace na een gebroken enkel (stressfractuur). Het gaf mij net dat beetje extra stevigheid nadat het gips eraf was. Goede kwaliteit materiaal..de prijs is misschien wat hoger, maar dan weet je wel zeker dat je wat goeds hebt.
Pluspunten
Snelle levering, en zeer goede kwaliteit..
Verbeterpuntengeen
Dank u wel!!!
Pluspunten
Er werd leuk en vriendelijk gereageerd op de chat.. geen ‘robot’ erg fijn
VerbeterpuntenIk kan zo niets bedenken
Bedankt voor uw review :)
Er stond voor een bepaalde tijd geleverd de volgende dag geleverd, dit is niet gebeurd
Beste Deukie, Bedankt voor je review! Wij horen de laatste tijd inderdaad vaker dat bepaalde PostNL zendingen vertraagd zijn. Wij hebben hier al diverse meldingen over gemaakt en zoeken hard naar een oplossing. Onze excuses voor het ongemak! Met hartelijke groet, Team ProBrace
Pluspunten
Snel geleverd en materiaal zoals vertoond.
Pluspunten
Nx eigenlijk !!!!
VerbeterpuntenAfspraken nakomen ... voor 17.00 uur besteld morgen in huis !!!! What the fuck ..... drie dagen later wordt die geleverd !!!! Kom op zeg ..... Verander dan je reclame !!!
Beste Rob, Wij hebben u per mail en telefonisch toegelicht dat het probleem helaas bij PostNL lag. Het pakket is op dezelfde dag naar u verzonden, maar is door omduidelijke redenen vertraagd in het PostNL distributieproces. U bent altijd vrij om uw bestelling bij ons af te halen als u het direct nodig heeft. Zodra wij het verzenden blijven wij afhankelijk van PostNL en zijn wij machteloos. Wij hebben in ieder geval voor u een klacht ingediend bij PostNL. Met vriendelijke groet, Team ProBrace
Pluspunten
Alles was naar wens
VerbeterpuntenGeen
Wiekenweg 61
3815 KL Amersfoort
Leuk Orthopedie is een instrumentmakerij waar innovatie en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Ons team van fysiotherapeuten, bewegingstechnologen en orthopedisch instrumentmakers is gespecialiseerd in het adviseren, aanmeten en leveren van hoge kwaliteit (sport)braces, (sport)bandages, (sport)steunzolen en (maatwerk) medische korsetten. Wij zijn aan gesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland waardoor in veel gevallen een declaratie bij uw zorgverzekeraar mogelijk is. Al onze voorzieningen zijn wetenschappelijk onderbouwd en / of blijken vanuit de praktijk effectief. Het team van Leuk Orthopedie staat altijd voor u klaar voor vragen en/of vrijblijvend advies!