Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenN.V,T.
Dank uuuu!
Pluspunten
VerbeterpuntenDe kosten voor het terugsturen zijn te hoog. Mijn voorstel zou zijn om een antwoordnummer ter beschikking te stellen. In ieder geval wanneer er een nieuwe bestelling door dezelfde klant geplaatst wordt.
Bedankt voor uw feedback, dat wordt gewaardeerd! Wij zullen ermee aan de slag gaan! :) Mvg, Maik - klantenservice ProBrace
Dank u!
Bedankt voor de feedback!
Pluspunten
Super vriendelijk geholpen met een keuze duimbrace die ik wilde maken. Dank jullie wel !!
Bedankt voor de positieve feedback Dominique! :)
Pluspunten
prima geholpen via chatfunctie. snelle levering.
Graag gedaan! :)
Pluspunten
Snel bezorgd, goede uitleg op de site
Dank u wel, Monique!
De afmetingen van hoofdkussens invoeren op de website. Zonder afmetingen kunnen klanten niet rechtstreeks bestellen.
Bedankt voor uw feedback!
Pluspunten
Zelfs na 18.00 uur telefonische reactie op mijn ingesproken tekst. Duidelijke informatie over afhandelen van verkeerde bestelling. Verbeterpunt werd direct opgepakt.
Verbeterpuntengeen
Beste, Vervelend dat deze toezegging gedaan is, maar dat dit bedrag niet gecrediteerd is. Dat is natuurlijk niet de bedoeling!! Ik begrijp wel waarom dit is gebeurd. Ik leg het u graag even uit. Wij kunnen geen losse credit voor de verzendkosten aanmaken in uw order, omdat u überhaupt geen verzendkosten heeft betaald voor uw order! U heeft wel retourkosten betaalt voor uw retourzending? Dit vergoeden wij u uiteraard! Zou u een mailtje met daarin de kosten van de retourzending, uw rekeningnummer en een kopie van het bonnetje kunnen mailen naar [email protected]? Dan vergoeden wij deze kosten uiteraard! Goed dat u het aangeeft! :) Hopende u zo voldoende te hebben geinformeerd! Met vriendelijke groet, Maik Veenhuizen Klantenservice
Dankuwel!
Dank :)
Dankuwel!!
Pluspunten
Bestelling was er heel snel. Mbv uitleg over telefoon is alles uitstekend gegaan. Prima service!!
VerbeterpuntenGeen.
Dank u wel voor de positieve feedback!
Bedankt voor uw feedback! :)
Bedankt voor uw feedback! :)
Dankuwel!
Graag gedaan!
Pluspunten
Snelle levering, top
Bedankt! Wij maken ons hard voor een snelle levering!
Dank!!
Pluspunten
Snel geholpen
VerbeterpuntenNvt
Dank u wel!
Dat horen we graag! :)
Pluspunten
Goed advies, snelle levering, snel geld retour of ruilen zonder discussie, top!
Dank u wel!!
Bedankt voor uw feedback!
Wiekenweg 61
3815 KL Amersfoort
Leuk Orthopedie is een instrumentmakerij waar innovatie en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Ons team van fysiotherapeuten, bewegingstechnologen en orthopedisch instrumentmakers is gespecialiseerd in het adviseren, aanmeten en leveren van hoge kwaliteit (sport)braces, (sport)bandages, (sport)steunzolen en (maatwerk) medische korsetten. Wij zijn aan gesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland waardoor in veel gevallen een declaratie bij uw zorgverzekeraar mogelijk is. Al onze voorzieningen zijn wetenschappelijk onderbouwd en / of blijken vanuit de praktijk effectief. Het team van Leuk Orthopedie staat altijd voor u klaar voor vragen en/of vrijblijvend advies!