Bedankt voor de feedback!
Pluspunten
Super product
VerbeterpuntenGeen
Graag gedaan! Als wij nog eens kunnen helpen, dan horen wij het graag! :)
Bedankt voor de feedback!!
Pluspunten
Er was een probleem met de levering, werd retour gestuurd zonder ik iets gezien had en jullie hebben dit kei snel opgelost!
Verbeterpuntenmogelijkheid bieden tot keuze leverancier
Bedankt voor de feedback! Wij staan altijd voor u klaar! De verschillende leveranciers kunt u hier vinden: https://www.probrace.nl/brands/
Pluspunten
snelle levering en snelle beantwoording van vragen
Verbeterpunteneen wat meer uitgebreide beschrijving bij het product over wat er wel en niet standaard bij hoort te zitten. Nu was er sprake van een band bij mijn brace die optioneel bleek te zijn en dat bleek niet uit de omschrijving
Bedankt voor de feedback :) Wij gaan ermee aan de slag!!
Bedankt voor de feedback! :)
Beste meneer Bongaarts, Als u contact opneemt met onze klantenservice zullen wij onder garantie -kosteloos- een nieuwe opsturen! Hopende u zo voldoende te hebben geinformeerd. Maik, team ProBrace :)
Pluspunten
Snelle levering Goed verpakt Goede kwaliteit
VerbeterpuntenOp de foto moeilijk te zien of er wel of geen klittenband banden aan zaten.
Wij gaan er aan werken! Bvd voor de feedback! Team ProBrace
Bedankt voor de feedaback :)
Bedankt voor de feedback!!
Beste meneer Bogaert, Excuses dat dit product later kwam dan uw verwachting. Bij het product stond vermeld dat de levertijd voor dit product 2-7 werkdagen zou duren. Wellicht heeft u dit over het hoofd gezien? Mvg, Maik - team ProBrace
Bedankt voor uw positieve feedback! Team ProBrace!
Beste, bedankt voor uw positieve feedback! :)
Ik belde op een vrijdag vroeg in de middag omdat ik informatie nodig had. Maar toen kreeg in een bandje aan de telefoon en niet iemand die mij kon adviseren. Toen maar een bestelling gedaan wat ik zelf dacht wat goed zou zijn. En dat werd wel heel snel zaterdag geleverd.
Beste Belinda, Excuses dat op dat moment de telefoon niet werd aangenomen. Waarschijnlijk was de telefoon bezet door een andere klant? Ik heb geen voicemail gehoord. Heeft u deze ingesproken? Mocht u nog vragen hebben over uw bestelling dan mag u altijd contact opnemen met onze klantenservice, via [email protected] Hopende u zo voldoende te hebben geinformeerd. Mvg, Maik - Team ProBrace
Pluspunten
Gewoon goed!
Bedankt voor uw feedback! Dat geeft energie! Team ProBrace
Pluspunten
Redelijk snelle levering zoals men zei na contact
VerbeterpuntenAls men niet gelijk kan leveren even melden dat het wat later zal worden .
Bedankt voor uw feedback! :) Mvg, Team ProBrace
Pluspunten
Duidelijke uitleg op de site van de producten. Product is van zeer goede kwaliteit en heeft een hoog draagcomfort.
Bedankt voor uw feedback! Dat wordt gewaardeerd! Mvg, Team ProBrace
Bedankt voor de feedback!
Bedankt voor de feedback! :) Team ProBrace
Ik kan nog weinig feedback geven omdat de brace pas volgende week wordt gebruikt. De levering was in ieder geval supersnel en met de kwaliteit zit het denk ik ook wel goed. Mvg, Dave de Puijt
Bedankt voor uw positieve feedback! :) Team ProBrace
Pluspunten
Volgens mij prima
VerbeterpuntenGeen idee...ik kon dit beter niet via internet kopen omdat ik niet kon voelen hoe stevig de branche was. Achteraf bleek hij niet goed genoeg
Pluspunten
vriendelijk en behulpzaam, overzichtelijke website
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor de positieve feedback! :) Team ProBrace
Pluspunten
prettige bestelling gehad, snelle levering
Bedankt voor de feedback, dat doet goed! Team ProBrace
Pluspunten
Kundig personeel (gesproken met Maik) en prettige communicatie. Zeer klantvriendelijk!
VerbeterpuntenNvt
Bedankt voor de feedback! Team ProBrace
Bedankt voor de medewerking! Team ProBrace
Wiekenweg 61
3815 KL Amersfoort
Leuk Orthopedie is een instrumentmakerij waar innovatie en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Ons team van fysiotherapeuten, bewegingstechnologen en orthopedisch instrumentmakers is gespecialiseerd in het adviseren, aanmeten en leveren van hoge kwaliteit (sport)braces, (sport)bandages, (sport)steunzolen en (maatwerk) medische korsetten. Wij zijn aan gesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland waardoor in veel gevallen een declaratie bij uw zorgverzekeraar mogelijk is. Al onze voorzieningen zijn wetenschappelijk onderbouwd en / of blijken vanuit de praktijk effectief. Het team van Leuk Orthopedie staat altijd voor u klaar voor vragen en/of vrijblijvend advies!