Jammer dat ik een datum had op gegeven voor levering maar dat die niet die dag geleverd wordt.
Beste Debby, Jammer genoeg is het rond de feestdagen erg druk bij PostNL. Wij hebben het pakket op de afgesproken dag aan u verzonden, helaas heeft het bij PostNL een dag langer geduurd voordat u deze ontvangen heeft. Hopelijk heeft u toch profijt van uw brace! Met vriendelijke groet, Team ProBrace
Pluspunten
Goede kwaliteit, ik heb er veel gemak van.
VerbeterpuntenIk weet er geen.
Pluspunten
Het bestelde artikel correct en netjes afgelerd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles snel en perfect geregeld.
Pluspunten
Behalve opmerking onder afgenomen dienst alles prima gelopen
VerbeterpuntenDe retourkosten regeling aanpassen aan de oorzaak / reden van het retourneren lijkt mij nodig en eerlijker. Als het product tekortkomingen vertoont, kan de klant er niets aan doen en achten wij retourkosten betaling niet correct.
Pluspunten
Snelle levering. Bereid advies te geven die aansloot bij eerder advies. Levering zonder medisch attest
VerbeterpuntenBij beantwoording goed de mail lezen en terugvallen op eerder contact. Desnoods aantekeningen maken van telefonisch contact.
Pluspunten
kennis van zaken
Pluspunten
snel accuraat en via de chat ben je gauw waar je wezen moet
Verbeterpuntenbestelprocedure kan beter, als je er achter komt dat je de verkeerde knop hebt geselecteerd voor de betaling (oeps kleine knopjes ) kun je niet meer terug en moet je het hele bestelproces inclusief het selecteren van de goederen opnieuw uitvoeren.
Pluspunten
Degelijke producten geleverd met deskundig advies. Top!
Bedankt voor de positieve feedback! Hopelijk bevalt de schouderbrace goed :) Team ProBrace
Pluspunten
Goede producten, snelle levering en gunstige prijs
VerbeterpuntenGeen
Beste Marianne, Bedankt voor uw positieve feedback! Team ProBrace
Pluspunten
Er was een verkeerde brace gestuurd, na een fijn telefoongesprek, de volgende dag al de goede brace in huis
Dag Leni, Bedankt voor uw positieve feedback! Team ProBrace
Pluspunten
Snelle en goed verpakte levering. De brace was precies zoals omschreven.
VerbeterpuntenGeen
Dag Bart, Bedankt voor uw positieve feedback! Team ProBrace
Beste, Bedankt voor uw positieve feedback! Team ProBrace
Deze sportbrace is heel goed,alleen bij dagelijkse gebruik gaat hij na 6 dgn al slijten en krijg je pluisjes op de hiel/hak.Wel snel voor een brace van 65 euro.Moet waarschijnlijk binnenkort dan weer een nieuwe omdat het zo snel slijt.
Beste mw Petersen, Ik zie in ons systeem dat u uw sportrace nog helemaal niet lang in uw bezit heeft. Mocht deze - uw inziens - teveel versleten zijn dan stuur ons aub een mailtje op [email protected] en dan gaan wij deze voorleggen aan de leverancier. Zij beoordelen dan of deze kosteloos vervangen wordt. Wij gaan ons uiterste best voor u doen! Mvg, Team ProBrace
Pluspunten
Deze week een GO Medical nachtspalk besteld en deze was direct de volgende dag in huis. Ik had gebeld en gevraagd of het pakket ook per brievenbuspost verzonden kon worden. Dit kon en was geen probleem. Ik kwam thuis uit mijn werk en mijn nachtspalk lag in de brievenbus. Ideaal! Super service!!
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor uw positieve bijdrage :) Team ProBrace
Dag Kathleen! Bedankt voor uw positieve reactie! Ook in de toekomst staan wij voor u klaar met een passend advies en de beste producten :) Team ProBrace
Dag Jan, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Dit motiveert ons ten zeerste om ook onze volgende klanten zo te blijven helpen! Team ProBrace
Beste Tineke, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Dit waarderen wij ten zeerste! Team ProBrace
Beste Klaas! Bedankt voor uw positieve beoordeling! Team ProBrace
Pluspunten
er gingen wat dingen mis tijdens en na het bestellen, maar alles werd op alles gezet om het weer op te lossen, bedankt!
Dag Thea, Graag gedaan :) Hopelijk bevalt uw brace erg goed! Team ProBrace
Lineke, Bedankt voor uw positieve bijdrage! Team ProBrace
Wiekenweg 61
3815 KL Amersfoort
Leuk Orthopedie is een instrumentmakerij waar innovatie en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Ons team van fysiotherapeuten, bewegingstechnologen en orthopedisch instrumentmakers is gespecialiseerd in het adviseren, aanmeten en leveren van hoge kwaliteit (sport)braces, (sport)bandages, (sport)steunzolen en (maatwerk) medische korsetten. Wij zijn aan gesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland waardoor in veel gevallen een declaratie bij uw zorgverzekeraar mogelijk is. Al onze voorzieningen zijn wetenschappelijk onderbouwd en / of blijken vanuit de praktijk effectief. Het team van Leuk Orthopedie staat altijd voor u klaar voor vragen en/of vrijblijvend advies!