Pluspunten
Snelle levering en geen kosten voor verzending Fijn is dat overal moest je verzendkosten betalen
Niet in alle typen leverbaar op maandagochtend niet telefonisch bereikbaar Zodanig verpakt dat het niet in de brievenbus kan
Pluspunten
Klant en service gericht. Had een Bauerfeind Achillotrain Pro Enkelbandage besteld. Ik bleek toch een maatje kleiner nodig te hebben. Ruilen ging probleemloos, zonder extra verzendkosten en snel.
VerbeterpuntenGeschatte levertijd is niet helemaal betrouwbaar op website. De eerste keer was er 2 dagen vertraging omdat de bandage niet in de gevraagde kleur aanwezig was.
Beste meneer / mevrouw de Jong, Bedankt voor uw feedback. U heeft volkomen gelijk dat u ons een onvoldoende geeft qua levertijd. Wij hebben u tijdig geïnformeerd over het feit dat dit langer zou duren, maar desalniettemin is het vervelend dat uw bestelling later kwam dan verwacht. Nogmaals excuses hiervoor. Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk te leveren! Team ProBrace!
Pluspunten
Snelle levering en makkelijk betalen
Bedankt voor uw positieve feedback! Dit wordt erg gewaardeerd!
Pluspunten
Besteld en meteen de volgende dag in huis. perfect!
VerbeterpuntenGa zo door
Bedankt voor uw positieve feedback! Dit wordt erg gewaardeerd!
Bedankt voor uw positieve feedback! Dat wordt zeer gewaardeerd:)
Pluspunten
Zeer tevreden over levering.
Bedankt voor uw positieve feedback! Dat geeft energie:)
Pluspunten
Een webshop met een persoonlijke inslag. Zo zie je ze niet vaak. Na een kort berichtje via de chatfunctie werd ik gelijk gebeld en geholpen waarna ik direct kon bestellen. Kwalitatief goede producten, het merk Thuasne bevalt erg goed. Super!
VerbeterpuntenGa zo door
Bedankt voor uw positieve feedback! Hier wordt u spoedig voor beloond:)
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenEen brace ter ondersteuning van een blessure hoort niet zo teleur te stellen qua kwaliteit.
Beste Benjamin, Wat jammer om te horen dat je product niet naar tevredenheid is qua kwaliteit. Wij proberen zo goed mogelijk de juiste service te bieden! Waar kunnen we je bij helpen om dit probleem op te lossen? Met vriendelijke groet, Team ProBrace
Pluspunten
Duidelijke communicatie, snelle levering, snelle beantwoording van vragen.
Pluspunten
Zeer snelle levering, een kwartier na je bestelling kun je het al afhalen. Chatfunctie is erg handig.
VerbeterpuntenHet bestelde product gaf helaas niet het resultaat dat ik verwachte. Vandaar een lagere score voor kwaliteit. Op verzoek van Probrace cijfer voor kwaliteit aangepast van 5 naar 7.
Pluspunten
Goede, snelle mailwisseling. Snelle levering.
VerbeterpuntenOp de site aangeven dat bij afhalen van de bestelling een afspraak gemaakt dient te worden. Nu heb ik gezocht naar de openingstijden op de site, die er - bewust, zoals ik later begreep - niet vermeld worden.
Pluspunten
Goede kwaliteit krukken met antislip grip en een snelle levering .. top
Pluspunten
Makkelijk bestellen en betalen. Snelle levering. Niet duur.
VerbeterpuntenSlecht verpakt product voor verzending. Zat alleen een papiertje om vastgezet met plakband. Andere kleur gekregen dan besteld. Mocht wel ruilen maar dan moest ik zelf weer de portokosten betalen zowel voor retour sturen als opnieuw verzenden. Beetje jammer
Pluspunten
Goede website
VerbeterpuntenBlijf communiceren. Daar ging het met mijn bestelling even mis!
Wiekenweg 61
3815 KL Amersfoort
Leuk Orthopedie is een instrumentmakerij waar innovatie en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Ons team van fysiotherapeuten, bewegingstechnologen en orthopedisch instrumentmakers is gespecialiseerd in het adviseren, aanmeten en leveren van hoge kwaliteit (sport)braces, (sport)bandages, (sport)steunzolen en (maatwerk) medische korsetten. Wij zijn aan gesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland waardoor in veel gevallen een declaratie bij uw zorgverzekeraar mogelijk is. Al onze voorzieningen zijn wetenschappelijk onderbouwd en / of blijken vanuit de praktijk effectief. Het team van Leuk Orthopedie staat altijd voor u klaar voor vragen en/of vrijblijvend advies!