Excellent

I fund my product much cheaper then here in Denmark. Delevery was approximately one week from the Netherlands to Denmark. The money got withdrawn from my account the very first day of the order.

Probleemloos en correct

Snel en probleemloos!

Snelle en goede levering

Nvt

Goed geholpen

Er wordt goed geluisterd naar de klachten en verschillende braces aangeboden. Deze mogen ook thuis geprobeerd worden en alsnog geruild worden.

Bedrijf wat echt voor je klaarstaat!

Maken waar wat ze beloven. Hoge kwaliteit en een uitstekende service. En kom je er niet uit, dan wordt je uitstekend geholpen door hun klantenservice!

Ik begrijp niet hoe het ding goed bevestigd moet worden

Zoals hierboven staat weet ik niet hoe ik de brace goed moet bevestigen op mijn arm. Ik heb het geprobeerd maar hij zit niet lekker en ik kan mijn arm daarbij niet goed meer gebruiken. Wat doe ik fout?

Hulpstuk bij hamerteen

Het ronde stuk past precies om de hamerteen. Accoord. Maar de verlenging met de antistrip moet om dikke teen gedaan worden. Helaas is dit net te kort en haalt het strip niet de plak die om de hamerteen zit. Het moest eigenlijk 2 - 3 cm langer zijn. Indien deze langer was zou het perfect zijn voor een hamerteen op de plaats te houden

zeer tevreden

prima artikel prima service zeer tevreden

Goede kwaliteit en snelle levering

voldoet aan verwachting

Snel en netjes geleverd en voldoet aan verwachting.

Eerder een gekregen via ziekenhuis België na gescheurde enkelbanden. Durf zonder deze top brace nog niet te lopen. Met deze brace super stabiel en kan lopen !

Voor mijn enkel( inscheuring) een bandage gekocht. Top kwaliteit. Niet goedkoop maar het is het dubbel en dwars waard. Ben er superblij mee.

pri;ma brace klachten zijn stuk vermiderd

goed te bereiken en klant vriendelijk

goede service

tja wat zal ik neerzetten? de service is goed, de bezorging was snel. De website makkelijk te zoeken.

Retourzending is geenszins gratis

Nu de brace niet blijkt te passen, moet ik niet alleen de retourzending bekostigen, maar ook een hoger bedrag betalen voor het ruilen van de brace. De aanschafkosten zijn nu voor het volle bedrag, zonder de korting die aan de eerste brace werd toegekend. Reden voor mij om dit nooit meer via internet te doen

Goed advies , fijne Brace

Ik heb de Bauerfeind-Epitrain Elleboogbrace . Deze is fijn om te dragen en verminderd ook de pijn

Top producten

Prima producten voor een eerlijke prijs

De tegenbeace zit veel te strak

Ik heb de kleine maat besteld heb maat 37, maar zit veel te strak om mijn grote teen

Super goed

Zit goed makkelijk aan te trekken als hij zakt kan je makkelijk weer op zijn plek plaatsen

geweldig

mijn ervaring met probrace is heel goed. S,middags om 4 uur besteld en de volgende dag in huis. Perfect

vlotte afhandeling en levering

26-03-2021"..Goede kwaliteit Fransen kastanje" houten wandelstok ligt goed in de hand én geeft voldoende ondersteuning bij het lopen..! P.s... wordt ook wél gebruikt als zelfverdedigings wápen bij het Fransen stokvechten genaamd La canne..

correct snelle levering.

Tevreden

Prima brace, ondersteund voldoende.

Prima brace, ondersteund voldoende tijdens de nachtrust. GEEN "dooie" hand meer tijdens nacht. 1 opmerking : de duim ingang is te krap, waardoor tinteling ontstaat bij de duim. Aangepast(beetje bijgewerkt) en is nu zoals het moet.

Perfekt

Sehr Kundenfreundlich !

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geeft niet het gewenste effect

Het dragen is niet comfortabel. Houd het halve dag vol

Ambachtstraat 3

2861 EW Bergambacht

085-4011911

Over Leuk Orthopedie

Leuk Orthopedie is een instrumentmakerij waar innovatie en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Ons team van fysiotherapeuten, bewegingstechnologen en orthopedisch instrumentmakers is gespecialiseerd in het adviseren, aanmeten en leveren van hoge kwaliteit (sport)braces, (sport)bandages, (sport)steunzolen en (maatwerk) medische korsetten. Wij zijn aan gesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland waardoor in veel gevallen een declaratie bij uw zorgverzekeraar mogelijk is. Al onze voorzieningen zijn wetenschappelijk onderbouwd en / of blijken vanuit de praktijk effectief. Het team van Leuk Orthopedie staat altijd voor u klaar voor vragen en/of vrijblijvend advies!