Pluspunten
Snelle levering. Goede producten
VerbeterpuntenZeer tevreden,
Pluspunten
Ik had niet op de maat gelet met bestellen,ik heb product retour gestuurd met de vraag om de juiste maat te sturen.Telefonisch contact gehad en per omgaand wordt mij de goede brace toegestuurd
VerbeterpuntenVoor mij n.v.t.
Zojuist heb ik geprobeerd even telefonisch contact met u te kregen, maar helaas trof ik uw voicemail. Na aanleiding van uw retour en uw beoordeling heb ik even in uw klantendossier gekeken om te kijken waar wij mogelijk een fout hebben gemaakt. Maar u heeft daadwerkelijk bij ons een Aircast Airheel maat small besteld, dit heeft u tijdens het afrekenen ook kunnen zien in het winkelmandje, het factuur en achteraf op de pakbon. Wij zullen u uit coulance een maat L toezenden in de hoop u toch tevreden te kunnen stellen!
Pluspunten
snelle levering / bestellen per site goed
Verbeterpuntenduidelijker zijn in de leverkosten.
Bedankt voor uw beoordeling! Wij waren van mening dat de leverkosten inzichtelijk waren.. Maar hoe zouden wij voor u de leverkosten duidelijker kunnen maken?
Pluspunten
Goede communicatie
Verbeterpuntenbeschrijving ook in nederlands
Pluspunten
Ondanks dat de bestelde bekkenband niet leverbaar is, werd er telefonisch een andere bekkenband geadviseerd en geleverd
Pluspunten
Allemaal
VerbeterpuntenGéén
Pluspunten
Klantvriendelijk Expertise Snelle levering
Pluspunten
snelle levering van de bestelling en ook goed advies gehad voor de blessure die ondersteund moest worden
Pluspunten
Duidelijke en perfecte service!
Pluspunten
zie de toegekende cijfers
Pluspunten
het nog ouderwets kunnen gebruiken van een acceptgiro
Pluspunten
Gewoon doen wat ze beloven.
Pluspunten
Bij de producten staat de informatie die je nodig hebt om een juiste keuze te maken
Wiekenweg 61
3815 KL Amersfoort
Leuk Orthopedie is een instrumentmakerij waar innovatie en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Ons team van fysiotherapeuten, bewegingstechnologen en orthopedisch instrumentmakers is gespecialiseerd in het adviseren, aanmeten en leveren van hoge kwaliteit (sport)braces, (sport)bandages, (sport)steunzolen en (maatwerk) medische korsetten. Wij zijn aan gesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland waardoor in veel gevallen een declaratie bij uw zorgverzekeraar mogelijk is. Al onze voorzieningen zijn wetenschappelijk onderbouwd en / of blijken vanuit de praktijk effectief. Het team van Leuk Orthopedie staat altijd voor u klaar voor vragen en/of vrijblijvend advies!