VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik ben snel geholpen.
VerbeterpuntenMijn eerste brace was in enkele weken versleten en de gaten vielen erin.
Pluspunten
Snelle en goede levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goed communicatie. Persoonlijke hulp bij het passen van de brace. Ook een snel antwoord op de vragen. Over de nazorg heb ik nog ervaring maar het bedrijf Pro Brace straald voldoende kennis van zaken uit dat ik hiereen goed vertrouwen in heb. Ik ga ervan uit dat dit jonge bedrijf een goed toekomst heeft in deze sector.
Artikel is nooit aangekomen...
Helaas is dit pakket buiten onze macht in het distributieproces bij de post kwijt geraakt. Toen wij hier bericht van ontvingen hebben wij onder garantie gelijk een nieuwe brace verzonden welke na telefonische bevestiging de tweede keer gelukkig wel is ontvangen.
Pluspunten
Klantvriendelijk
Pluspunten
Quick delivery
VerbeterpuntenThe price of the products is higher than in other online platforms...but they don't deliver to BeNeLux The order tracking link does not work. https://onlineverzendservice.tntpost.nl/ontvangen Nust be replaced by: https://tracktrace.postnlpakketten.nl
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke online toelichting, redelijke prijs.
VerbeterpuntenHet blijft lastig om een dergelijk product via de website te bestellen. Je weet pas of het helpt en of het comfortabel zit als het product enige tijd in bezit is. En dan kan je m (natuurlijk) niet meer retourneren.
Pluspunten
dat mijn brace thuis afgeleverd is vind ik erg positief.
Verbeterpuntenje kan deze enquete beter later geven. nu kan ik nog weinig zeggen over kwaliteit,nazorg,betrouwbaarheid ed. daarom heb ik ook niet gelijk de vragenlijst ingevuld maar nu ik een herinnering krijg doe ik het nu.
Pluspunten
Communicatie en pro actief meedenken
Pluspunten
Zeer snelle levertijd en product is prima en in goede orde verpakt en verzonden!
Wiekenweg 61
3815 KL Amersfoort
Leuk Orthopedie is een instrumentmakerij waar innovatie en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Ons team van fysiotherapeuten, bewegingstechnologen en orthopedisch instrumentmakers is gespecialiseerd in het adviseren, aanmeten en leveren van hoge kwaliteit (sport)braces, (sport)bandages, (sport)steunzolen en (maatwerk) medische korsetten. Wij zijn aan gesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland waardoor in veel gevallen een declaratie bij uw zorgverzekeraar mogelijk is. Al onze voorzieningen zijn wetenschappelijk onderbouwd en / of blijken vanuit de praktijk effectief. Het team van Leuk Orthopedie staat altijd voor u klaar voor vragen en/of vrijblijvend advies!