Tevreden

Goede brace, goeie service en een snelle levering

Ik had ze wat strakker verwacht

Het gedeelte van de pols mag wat mij betreft wat langer zijn.

Snel en zorgvuldig

Eerste indruk is goed

Ik heb deze brace aangeschaft om iets verder te kunnen wandelen in de natuur en het geven van een voetbaltraining beter te kunnen geven. De eerste ervaringen zijn goed, na 8 km nu en na het geven van een training geen last van mijn knie. De brace zit comfortabel. Enigste zorg is de maat, in mijn geval 39 cm, dit zit precies tussen M en L in en ben ik bang dat wanneer de elasticiteit afneemt de brace gaat zakken.

primabedrijf, prima product

snel gevonden, betaald en geleverd prima product

brace doet pijn

Ik heb deze brace eerder gehad maar dit exemplaar doet echt heel erg pijn. Ik ga ze niet dragen. De witte gekartelde rand snijd in je huid en de witte stof is erg hard en daardoor te pijnlijk om te dragen.

keurig netjes behandeld

Ik had een klacht aan mijn enkel, op zoek naar een passende brace. Mijn klacht beschreven in een mail en binnen een dag een keurig en passend antwoord. Dus de brace snel gekocht.

Kon de bestelling dezelfde dag nog ophalen. Heel fijn.

Goede service !!

Meedenkend zijn aan een oplossing.

Goed geholpen!

Snelle reactie op mijn vraag en zeer goed geholpen. Vlotte service.

Slechte dunne brace voor gebroken teen

Ik had deze brace(buddy) besteld voor mijn gebroken teen. Op de internetsite is de brace wit gevoerd en dikkere versie. Ik kreeg de bestelling thuis, ik had 2 stuks besteld en was zeer teleurgesteld door de slechte dunnen kwaliteit plus zag ik op Aliexpress dezelfde brace die ik had ontvangen per stuk voor 0,25 eurocent. Ik was hierdoor echt verbaasd. Zo dus ik was niet echt blij met mijn bestelling deze ook gelijk teruggestuurd

Goede service en goed contact

Eerste levering had ik zelf een fout gemaakt maar het was snel geregeld de nieuwe zending

Fabulous product and well looked after

I am impressed with the quality of product. After a delay from the courier the Probrace team followed up and kept me informed.

Meetinstructie gevolgd, maar brace te groot

Passing werkt niet.

So einfach und so schnell wie A****n

Die Bestellung und Bestellabwicklung ist sehr gut. Kann man nur empfehlen.

goeie website en snel geleverd

Probrace heeft een uitgebreide en goede website en de levering was zeer snel.

geweldig

Prettig om te dragen. Even afwachten tot het helpt.

Klantvriendelijk

Door de snelle en persoonlijke afhandeling van mijn vraag omtrent een bestelling, had ik t juiste product snel in huis.

Even afwachten

Het gebruik van de brace valt tegen Ik neem contact op met de fysiotherapeut en de ergotherapeut die de brace bij mij hebben aanbevolen . Eventueel kom ik hierop terug met verzoek tot inruil of retour. Groet, L.Koster

Lijkt goed te werken.

Snelle bezorging en goede kwaliteit.

Snelle levering , goed product

Het bestelde artikels snel en volgens afspraak geleverd. De kwaliteit is onze juiste prijs prijs verhouding.

It works good.

My purchase are: Heel Spur Night Splint Universal with free massage ball -- the night splint works well. I am using it every night when I sleep. I don't feel the extreme pain in my heel when I wake up it help ease the heel pain too when I am walking. Free massage ball-- I use it every time I got a chance to sit down roll the ball under my sole. It feels like I am having a foot reflex Heel Pain Gel Sock --- I stop using it..its cold on the heel when I use it but for me it really doesn't help. Now I am using a gel heel pad from other brand I have around €6,99 it helps but I want to try what you have

Goed telefonisch advies

De brace zitten goed

Ik heb de brace snacht om (+/- 7 uur ) Hiermee komen mijn pols en duim van bijde vijanden goed tot rust

Ambachtstraat 3

2861 EW Bergambacht

085-4011911

Over Leuk Orthopedie

Leuk Orthopedie is een instrumentmakerij waar innovatie en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Ons team van fysiotherapeuten, bewegingstechnologen en orthopedisch instrumentmakers is gespecialiseerd in het adviseren, aanmeten en leveren van hoge kwaliteit (sport)braces, (sport)bandages, (sport)steunzolen en (maatwerk) medische korsetten. Wij zijn aan gesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland waardoor in veel gevallen een declaratie bij uw zorgverzekeraar mogelijk is. Al onze voorzieningen zijn wetenschappelijk onderbouwd en / of blijken vanuit de praktijk effectief. Het team van Leuk Orthopedie staat altijd voor u klaar voor vragen en/of vrijblijvend advies!