Filters

9

Fijne ontvangst en goede begeleiding

In een nare tijd van veel verdriet voelde we ons gehoord. Ze hebben goed naar onze wensen geluisterd, meegedacht en dit vertaald in een prachtig monument. Hele goede en persoonlijke service.

 • Aanbevelen? Ja
8

Correcte uitvoering van Het opknappen van een graf

Een familiegraf laten opknappen. Dat is prima uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Volgens verwachting

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en empathisch

Netjes, met gevoel en aandacht. Bovendien goed geadviseerd in voorliggende alternatieven. Zorgvuldig en afspaken netjes nagekomen. Goed binnen afgesproken prijs gebleven.

 • Aanbevelen? Ja
10

duidelijke afspraken

Omtrent de hele afhandeling wordt je heel netjes op de hoogte van alles, goede service.

 • Aanbevelen? Ja
8

Bloemetje met excuus!

In een eerdere beoordeling ben ik uiterst negatief en teleurgesteld over de afhandeling van en communicatie over mijn bestelling. Vandaag ontving ik een bos bloemen met welgemeende excuses en de toezegging iets te doen met mijn kritiek. Excuses via mail waren ook goed geweest. Maar dit waardeer ik bijzonder!!! Bedankt firma Eijgelaar, heel netjes. En nogmaals: op de kwaliteit van het steentje is niets aan te merken.

 • Aanbevelen? Ja
8

Tevreden over het geheel

Middels dit bericht wil ik laten weten dat ik en de rest van de familie erg tevreden zijn over het door jullie genaakte grafmonument. Vooral de drie vlinders van glas maken het echt heel speciaal voor ons... door corona was het helaas wel iets vertraagd dat was jammer. Maargoed, dat kan ik wel begrijpen, en met al zijn we erg te spreken. Vooral Thera wil ik bedanken voor het prettige contact. Hartelijke Groet, Harry v/d Berg

 • Aanbevelen? Ja
2

Zeer slechte communicatie en service.

Ik wacht al bijna 2 maanden op een kleine gedenksteen die binnen 2 weken geleverd zou worden. Meermaals wordt toegezegd dat het nu echt verzonden wordt. Of er wordt helemaal niet gereageerd op mijn vraag via mail. Wat een slechte service voor 132,95 voor een steen van 8x11 cm. Vandaag weer niets in huis na toezegging dat het donderdag verzonden is. NB Eijgelaar heeft vandaag vriendelijk verzocht mijn beoordeling aan te passen. Maar mijn ontevredenheid over de slechte communicatie blijft. Ook al zie ik positieve recensies. Dat ik na 8 weken eindelijk het steentje thuis ontving en het mooi gedaan was, is het enige wat ik wil aanvullen. Ik voel me onverminderd slecht behandeld als klant.

 • Aanbevelen? Nee
9

goede mogelijkheid om een passende grafzerk te vinden.

plaatsing is tot op heden na 3 maand nog uitstekend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles volgens afspraak keurig verlopen

Mijn ervaring is dat zowel het uitzoeken van de steen de tekst en letterkeuze en het plaatsen van de steen uitstekend zijn verlopen bedankt

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Heel mooi monument naar onze wens gemaakt en geplaatst. Precies wat wij hadden gevraagd voor onze lieve Ma Dank U wel heer Piening En ik beveel jullie zeer zeker aan. Een 10+

 • Aanbevelen? Ja
8

correct werk verricht

Vorige week dinsdag zagen we bij toeval een auto (van de steenhouwer) bij de begraafplaats in Heerde vertrekken. Wij waren aan het wandelen en besloten dat we even konden gaan kijken of de steen was geplaatst op het graf van mijn ouders.. Tot volle tevredenheid bleek de steen geplaatst te zijn op het graf van mijn ouders. Keurig werk verricht. Steen ziet eruit als nieuw. Enig minpuntje vinden wij dat wij bij toeval erachter kwamen dat het plaatsen van de steen had plaatsgevonden. Geen berichtje (mail of brief) ontvangen hierover. Tip: kan meegenomen worden als positieve kritiek. Stel een familie op de hoogte. Wij wisten ongeveer de levertijd en dat is uitgekomen. succes en nogmaals bedankt voor het goed uitgevoerde werk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Deskundig en klantvriendelijk

Persoonlijk contact gehad wat allemaal mogelijk was. Ook zijn we goed op de hoogte gehouden van de plaatsen van de grafsteen op het graf van mijn ouders. Tot slot een telefoontje of alles naar tevredenheid was geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
8

ziet er verzorgd uit

Prima uitleg gehad wat er allemaal mogelijk was. Werden goed op de hoogte gehouden. Grafsteen zag er verzorgd uit.

 • Aanbevelen? Ja
9

goed werk geleverd

moest wel lang wachten voor de steen geplaats werd ik heb verschillende keren daar naar gevraagd maar het is uiteindelijk allemaal goed gekomen. We zijn zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel

Zeer goede begeleiding en meedenkend personeel dat vanuit hun ervaring heel goede adviezen geeft hoe een monument er het beste uit zou komen te zien. Echt professionele service van de bovenste plank !!.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig een 10

Geweldig een top service en bedrijf 👌 Al meer dan 23 jaar klant gr Joke

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een fijn bedrijf

Wij zijn goed geholpen bij het uitzoeken van het grafmonument. Er werd ons alle tijd gegeven om een goede keus te maken. Verder werden wij goed geadviseerd tijdens ons bezoek. Afspraken worden goed nagekomen etc. Het plaatsen van het grafmonument is netjes en zorgvuldig gebeurd. Wij zijn heel erg blij en tevreden met het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

een bedrijf waa je met respect wordt geholpen met goed advies en fijne medewerkers

Erg fijn geholpen met het uitzoeken van grafmonument , goede uitleg van de mogelijkheden , en respectvol. Goede communicatie en nette afhandeling bij het plaatsen van het grafmonument

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben heel vriendelijk en fijn geholpen.

Bij Eijgelaar ben ik heel goed geholpen bij het uitzoeken van een steen voor een familielid. Erg prettig dat er wordt meegedacht. Vriendelijk en behulpzaam.

 • Aanbevelen? Ja
9

Eijgelaar Natuursteen hecht veel waarde aan de klant.

Bij binnenkomst werden wij keurig ontvangen met een kopje koffie. We konden rustig rond kijken. zonder gestoord te worden . Mevrouw was geduldig betrokken en heel professioneel. Nam alle tijd om ons te adviseren naar gelang onze wensen. ik vond het een fijne ervaring . We kregen alle tijd. Nazorg is ook fantastisch. Werd netjes op de hoogte gehouden . Service staat bij dit bedrijf gegarandeerd.op de eerste plaats.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne correcte behandeling

Luisterend oor naar onze wensen en goed resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles onder 1 dak en TOP geregeld

Super geholpen en denkt met je mee

 • Aanbevelen? Ja
9

Ze hadden tijd, begrip en dachten met ons mee.

Erg prettig hebben we de communicatie ervaren die we hadden tijdens het bedenken en vorm geven van een monument.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik ben erg blij met het grafmonument

Ongeveer een jaar nadat mijn man was overleden ben ik samen met een medewerker van Eijgelaar aan de slag gegaan met het vormgeven van een grafmonument. Ik wilde heel graag een glazen grafmonument, maar ik wist niet wat daarin de mogelijkheden waren. Nu is het een mooi grafmonument geworden wat voor de helft bestaat uit een plaat van doorzichtig glas met de namen erop. Het tweede paneel is van gekleurd glas wat het stand, de zee en de lucht verbeeld. Elke keer dat ik nu de plek opzoek waar mijn man en zoontje begraven zijn denk ik aan alle mooie momenten die we samen hebben gehad en vooral aan onze vakanties. We zorgden er altijd voor dat we in de vakantie ook nog even naar de zee en het strand konden.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd