Vriendelijke medewerkers, goede en snelle levering

Mooie producten, snelle levering en goed up to date gehouden via de mail. Vriendelijke mensen aan de telefoon nadat er een fout melding was op de website na een bestelling. Alles goed afgerond, zeker aan te raden hier producten te bestellen :)

Je plaatst je bestelling en voor je het weet wordt het goed geleverd. Wij hadden het roze houten poppenhuis besteld. Dit kwam met een duidelijke beschrijving.

Normaal

Mooi bed niet echt stevig voor de prijs

Mooie poppenhuismeubeltjes, hufterproof

Ik heb mijn 55 jaar oude poppenhuis gevuld met meubeltjes van Petite Amélie. Ik kwam op het spoor doordat mijn zoon een bureautje en een konijnenstoeltje kocht voor mijn kleindochtertje Amélie van 2 jaar. Het ziet er allemaal prachtig uit: zowel de grote als de kleine meubeltjes. Ik verwacht dat onze lieve Amélie een jarenlang spelplezier van gaat hebben. Met vriendelijke groet, E, de Kruijf

Super kwaliteit bed, makkelijk te monteren en snelle levering. Onze kleine jongen slaapt heerlijk in zijn nieuwe bedje.

Snelle en nette levering

Het was voor mij de eerste bestelling die ik heb gedaan. Bureau en wandplank voor onze kleindochter. We wachten nog op het konijnenstoeltje die was helaas niet op voorraad. Ze hebben echt mooie spullen op deze site.

Een hele fijne winkel, leuke artikelen en goede service

Ik ben erg tevreden met de sfeervolle en originele artikelen en de website. Ook hebben ze kindermaten beddegoed e.d. die je elders met een lantaarntje moet zoeken! Top

Goed geholpen

Ze hebben mijnmet retour snel en vriendelijk geholpen. Hartstikke fijn. Ben er heel blij mee.

Prachtig poppenhuis

Het poppenhuis is prachtig en de levering top.

Uitmuntend

Goede kwaliteit, betrouwbaar, snelle verzending en daarmee is alles gezegd.

Excellent!

The products were as described. The shipping time was super fast. Great services

Vlotte afhandeling en bezorging.

Goed geregeld.

Heel goed.

Product is zoals omschreven. Duidelijke handleiding erbij om het keukentje in elkaar te zetten. Erg mooi en degelijk materiaal! Snelle levering.

Alles netjes geleverd

Tot 3x aantoe heeft postnl het voor elkaar gekregen mijn pakket niet te willen bezorgen. Wat normaal gesproken binnen 1 dag geleverd is duurde voor mij 3 weken. Petite Amelie heeft het alle 3 keren heel professioneel opgelost. Ze hebben de geduld gehad en altijd even vriendelijk gebleven. Ik heb vaker besteld bij hun dus ik weet ook dat het zeker niet aan hun lag.

Goede en snelle levering

Snel binnen. Voortijdig voor kerst dus het product nog niet omgezet in

Super tevreden.

Het blije gezichtje van mijn kleindochter bij het zien van haar logeerbedje was hemels . Goeie service. Mooie materialen en schattige creatie.

Voor onze kleinzoon hebben wij een peutermatras, matrasbeschermer en peuterdekbed besteld. Het dekbed lijkt wat dun en zal zich in de praktijk moeten bewijzen. Matras voelt goed en is netjes afgewerkt. Met de kerst komt de kleine man logeren en zullen we weten of hij lekker geslapen heeft. Compliment voor de snelle levering.

Mooie materialen

Mooie materialen en netjes op tijd geleverd.

Netjes te woord gestaan en probleem keurig opgelost

Snel en compleet

Mooie producten, een vlotte afhandeling, nooit geen probleem

Lekker en duur

Prachtig keukentje

Makkelijk in elkaar te zetten en past mooi in ons interieur.

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..