Goed kwaliteit!

Nog steeds na jaren wieg/bedje SUPER!

Na 6 jaar weer een baby te hebben slaapt nu onze dochtertje in het wiegje/bedje van haar oudere broer die we hier bij Petite Amélie hadden gekocht en nog steeds super netjes en mooi !

Super service en goede kwaliteit

Wij hadden een poppenbedje en stoel gekocht. Er zaten wat schoonheidsfoutjes op en dit is meteen opgepakt door de dames van petit Amelia. We kregen de volgende dag meteen nieuwe delen van het bedje. Ik zou ze aanbevelen en ook zeker weer terug komen. En niet te vergeten mijn dochter is zo gelukkig met haar poppenbedje en stoel.

Houten speelkeuken Roze

Het keukentje is echt heel leuk. Onze dochter van 1,5 speelt er me heel veel plezier mee. Leuke kleurstelling en is gemakkelijk in elkaar te zetten, 15min. De kwaliteit van de verf daarentegen vind ik matig. Na 1 week laat de verf los van de pannetjes en het aanrechtblad. De schilfertjes vinden we gelukkig zodat deze niet opgegeten worden. De kraan is helaas van plastic. Beetje cheap ding. Al met al, vrij duur keukentje en matige kwaliteit!

Goede en snelle service. Zorgvuldig met de producten omgegaan. De producten zien er mooi uit.

Zeer tevreden!

- snelle levering - eenvoudig te monteren - mooi bedje (net zoals op de foto) - goede kwaliteit

Mooie co-sleeper, maar niet praktisch voor in eerste kraamweek

Wij hebben de co-sleeper aangeschaft. Het is een mooi bedje. Er zijn 2 duidelijke minpunten: - wanneer het ouderbed op klossen staat (minimaal 80 cm is het voorschrift van de kraamzorg), kan de co-sleeper niet aan het bed vastgemaakt worden want die is dan te laag, dus voor de eerste kraamweek is de co-sleeper niet praktisch. - de verf/lak van het bedje is erg kwetsbaar, bij een klein duwtje zie je meteen een beschadiging.

Duur

Heel leuk idee maar super klein en daardoor ook duur, had voor de helft ook gekund

snelle levering!

Erg blij met onze meubels! Zeker een aanrader!

Wij hebben de 3-delige doorgroeiledikant Bocca gekocht met bladervergroter voor de commode. Snel geleverd en goede kwaliteit meubels. Prima om in elkaar te zetten met een duidelijke beschrijving. Wij zijn erg tevreden en blij met onze meubels!!

Beekhuijzen

Bestelling gedaan 15februari vervolgens krijg ik track en tracé code van de bezorging 18februari zal het parket zijn afgeleverd en bezorgd pakket is afgeleverd getekend maar niet door mijn aangenomen en getekend nu willen ze wel dat betaal naar anderhalf maand voor spullen die ik niet heb aangenomen nu nemen ze alles met korreltje zout en zeggen met anderen woorden hopen dat u het pakket terug vind maar moet wel betalen wel gek geen spullen!!! Wel betalen ???

Goede producten

Goede omschrijving van producten en snelle verzending. Ik ben er erg blij mee! Zeker een aanrader!

Goede service.

Goede service. Snelle levering. Makkelijk in elkaar te zetten meubels!

zeer mooi meubel

Mooi meubel en vlotte verzending

Aankoop prachtig poppenhuis met meubels

Mooiste poppenhuis ooit en direct geleverd

Vlotte service

Ik bestelde een kinderbedje en die was mooi op tijd aangekomen. Er waren paar schroeven tekort en het was op dezelfde dag opgelost en kreeg nieuwe toegestuurd. Dus dienst na verkoop ook goed 👍

Mooi poppenhuis maar afwerking en stevigheid van de meubeltjes niet zo ok!

Pluspunten: Heel mooi poppenhuis! Ons kleindochter is er dol op. Minpunten: Het in elkaar steken van het poppenhuis was niet evident: de afmetingen van de houten laatjes voor het balkonnetjes bovenaan klopten niet! Dus zelf moeten zagen om de vijzen in de voorgeboorde gaten te krijgen van het balkon en de bovenste verdieping. Na twee dagen al een stoeltje kapot.... Voor de prijs van dit poppenhuis zou dit niet mogen zijn!

Product op de vermelde dag (de opvolgende dag) geleverd. Product was onbeschadigd en mooi product

Perfect!!

Supersnelle service, TOP dienst na verkoop en snelle afhandeling! Tevreden zoals altijd!!!

Mooie producten, goede service

Ik heb twee ledikantjes (3 in 1 meegroei bed Aurore) van petite Amélie plus beddengoed. Ik vind het een prettige site waar je snel vindt wat je nodig hebt om je bestelling compleet te maken! We zijn super tevreden over de producten en snelle levering.

Tevreden

Tevreden.. De order werd later geleverd, werd netjes op de hoogte gehouden. Zowel via mail/telefonisch.

Snelle levering en onwijs leuke producten. Er word elke dag met de kleine keuken en de koelkast gespeeld!

super blij met tafeltje

Ons dochtertje is super blij met haar make-up tafeltje

Top service!

Ik heb op vrijdagavond een peuterbedje besteld. Deze werd zaterdagmiddag al geleverd! Heel snel, goed verpakt, en topkwaliteit. Onze dochter is er heel blij mee ♡

Blij met product, 100%Van bestelling tot levering

Goed kwaliteit

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..