Hele leuke winkel

De levering was snel en netjes verpakt. De poppenhuizen en meubels zijn erg mooi en in rustige kleuren. De afwerking van het poppenhuis kan netter, op de randjes mist hier en daar wat verf en er zat een schroefgaatje verkeerd geboord in het dak waardoor een schoef het poppenhuis in kwam. Zelf op kunnen lossen door een nieuw gaatje te boren. Hoe dan ook is mijn dochter er ontzettend blij mee!

De bestelling van bedje, matrasje enz. was snel en compleet geleverd. Zag er allemaal goed uit.

Alles wat ik had besteld was snel en compleet geleverd na een dag. Bedje voor kleindochter mooi en stevig.

Prima de volgende dag geleverd

Mooie producten

Netjes en snel

Alles was naar wens

Klein maar fijn!

Super leuke kleine kaptafel. Mijn dochter is er helemaal blij mee.

super snelle levering

Mooie kwaliteit peuter bedje en lakentjes En s avonds besteld en de volgende ochtend al geleverd. zeer tevreden

Top service!

Mooi bed, snel geleverd en precies zoals we verwacht hadden. Was vergeten beddengoed bij te bestellen, over gemaild en was binnen een dag alsnog aan mijn bestelling toegevoegd, in het weekend! Top service dus!

Snel geleverd Maar de kinderwagen zelf aan de kleine kant Voor dat geld.

Leuk ontwerp

Ziet er leuk uit. Wel kostte het wat moeite om in elkaar te zetten. Maar het eind resultaat is heel leuk.

Prachtig poppenhuis

Heel erg bedank voor het houten speelgoed. Onze kleindochter is er superblij mee.

slechte kwaliteit

ik vind de commode flink tegenvallen. Ziet er heel goedkoop uit en blijft ruiken naar geperst hout. Ook de handleiding had een stuk duidelijker gekund. Je bent er zeker een paar uur mee bezig om het in elkaar te zetten.

Afwerking van het product is slecht

De prijs is lager dan elders, dus voor weinig geld heb je toch een leuk bed. Helaas was de afwerking van de uitvalbescherming ver onder de maat splinters staken uit en de witte verf zat er niet op op deze plekken. Ik heb zelf maar een potje verf gekocht en de splinters weggeschuurd omdat ik het teveel moeite vond om alles weer terug te sturen. Nu staat er al met al een leuk bedje welke een solide indruk geeft, maar houtsplinters op een peuterbed en zogenaamd met zorg vervaardigd product kan echt niet.

Snel, mooi, degelijk

Snel

Bevalt

Snelle levering, mooie website.

Een heel mooi poppenhuis voor een betaalbare prijs en op tijd geleverd!

Snelle levering & goed product

Kinderbedje binnen 1 dag geleverd. Goed in elkaar te zetten met een fijn matras!

Zeer toegankelijk

Fijne duidelijk site, toegankelijk! Snelle levering product

Mooie meubelen en makkelijk in elkaar te zetten

De meubelen zien er goed uit. Ze waren goed ingepakt en niet beschadigd. De kleuren en afmetingen komen overeen met de website. Daarnaast zit er een makkelijke instructie bij hoe je per stap de meubelen in elkaar zet. Eén nadeel: de meubels zijn niet zo stevig als verwacht.

Mooi bedje, netjes verpakt

Mooi degelijk bedje. Wordt goed verpakt geleverd en is makkelijk in elkaar te zetten. Minpunt is dat de lattenbodem bestaat uit alleen maar plankjes die je naast elkaar schroeft biedt dus weinig steun. Bij het monteren valt op dat de borgschroefjes en het sleutel van matige kwaliteit zijn.

Mooi bed, snelle service, op tijd levering, slechte omschrijving

Kwaliteit van het bed is goed. Levering gaat snel. Uitleg van opzetten bed, mocht duidelijker! Meer aangeven waar je moet opletten met juiste zijde etc.

Snelle service en fantastische kwaliteit

S middags besteld en de volgende dag al ontvangen. Erg mooie kwaliteit

Snelle levering en mooie prijzen

Het bestelde bedje was snel geleverd. De gehanteerde prijzen zijn goed en veel keuze uit betalingsmogelijkheden.

Prima service, mooie meubels

Ondanks dat het bestelde artikel niet voorradig was, is er een snelle, nette oplossing geboden. Bedje is super! Bedankt.

Snelle levering!

Ik heb een peuterbed besteld voor mijn zoontje. Hij werd snel geleverd en was makkelijk te monteren

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..