echt betrouwbaar, enorm snel

Ik had graag nog de mogelijkheid gezien om het pakket bij een afleverpunt in de buurt op te halen. Er zijn punten ook in ons dorp waar dat zou kunnen. Enorm snelle levering, niet te veel beloofd!

Mooi bed van goede kwaliteit

Op tijd geleverd, alles compleet en eenvoudig te monteren. Verder een mooi bed van goede kwaliteit!

Snelle service. Kwaliteit van het artikel uitstekend

Leuke winkel!

Leuk en goed gesorteerd op leeftijd

Snelle levering, mooi bedje en makkelijk in elkaar te zetten. Mijn peuter gaat graag op zijn bedje liggen.

Mooie producten en snelle levering!

Wij kochten een juniorbed voor onze zoon. Heel fijn dat er ook andere producten worden getoond om de bestelling compleet te maken, zoals matras, matrasbeschermer, hoeslaken, dekbed en overtrekken. Ook erg fijn dat je zelf een datum kiest wanneer het bezorgd wordt. De kwaliteit is erg goed!

Goede service, mooie producten

Bedje besteld voor onze kleine man, bedje was er snel en vragen werden direct beantwoord!

snelle levering!

Savonds besteld, s'ochtends al op de stoep, echt een top service.

Goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit van het peuterbedje

Mooi product en snelle bezorging

Het bed is naar wens, voor een mooie prijs en snel in huis.

savonds besteld volgende dag binnen ,super snel

Perfect product en snelle levering

Mijn dochtertje is super gelukkig met haar kledingrek met al haar verkleedjurken.

In de avond om 2100 uur besteld. De volgende morgen in huis

Zeer jammere kwaliteit garage

Garage gekocht van petitamelie, prachtig uiterlijk, qua kleuren. Heerlijk neutraal! Verder zeer veel spijt van mijn aankoop. Gekocht voor 5-12! Ochtend erna, in elkaar gezet, en zoontje speelde ermee, botste en brak een pilaar door de vloerdek heen. Dit is meteen vervangen, goede service. Verder de hellingen naar beneden, gaan meteen los, blijft ook niet goed zitten. Autos kunnen de helling naar beneden maken en maken een noodstop omdat er geen bocht mogelijk is. Zoontje heeft een paar keer geprobeerd, maar zegt dat de garage het niet goed doet. Vind dit zeer zonde, en slechte kwaliteit voor deze prijs!!

Tevreden over meubels en levering

Peuterbed Leon incl matras, simpel in mekaar te zetten. Voldoet aan onze verwachtingen. Bijpassende lade besteld, deze schuif je zo alleen zo onder het bed door. We willen iets monteren zodat de la aan de andere kant geremd word. Kast nuit, kostte iets meer tijd om in mekaar te zetten. Maar ook degelijke kwaliteit. Zit alleen een zaagsnede in de kast op de onderaan, maar voor ons geen probleem want die kant staat tegen de muur. Alleen nog een leuk nachtkastje voor naast het bed in dezelfde kleur ontbreekt nog. Snelle levering.

Uitstekend product en snelle levering

Producten zoals verwacht en een snelle en goede levering

Goede kwaliteit. Goede service

Mooi bedje. Snel geleverd. Duidelijke gebruiksaanwijzing.

Snelle service kwa bezorging, schade aan het bedje

Mooi bedje, er zit echter schade op het bedje en een fout boorgaatje wat daarna weer dicht gestopt is. Dit is goed zichtbaar en niet wit gemaakt.

Snelle levering, goede service

Voordat ik bestelde had ik een vraag. Ik kreeg binnen enkele minuten al antwoord. Nadat ik de bestelling deed erg snel geleverd. Zeker geen laatste bestelling hier!

Goede prijs, kwaliteit niet altijd even sterk

Wij hebben een aantal dingen gekocht. Erg blij mee maar de kwaliteit is niet altijd even sterk. Zo mochten we een ‘huisjes bed’. Bij het in elkaar zetten zagen we veel beschadigingen op het wit geverfde hout. Slordig. Onlangs kochten we een wiegje. Helaas ontbrak de schroef en waren de poten niet even lang. Petit Amélie heeft het wel netjes en snel opgelost door een schroef na te sturen en een bedrag terug te storten. Beddengoed enz zijn gelukkig allemaal wel van goede kwaliteit en blijft netjes in de was!

De box die ik besteld heb, kwam mooi op tijd en zag er goed uit.

Nadat we hem in elkaar hadden gezet en de wieltjes er steeds af vielen, belden we met een medewerkster Michelle. Zij stond ons keurig te woord en gaf goed advies. Toen we ons kleinkind vol trots in de box legden, bleven we haken aan scherpe randjes bij de hoeken. Ook hierover nemen we snel contact op. We verwachten wederom een goede reactie en een oplossing. Waar gewerkt wordt, kunnen fouten worden gemaakt. Het wordt vast goed opgelost.

Snelle levering, mooi uitziende producten

Ik bestelde een aurogarage en poppenhuis. Na een paar daagjes had ik het al in huis. De garage is goed in de smaak gevallen bij ons zoontje. Hij was ook erg leuk om te zien! Wel iets minder stevig als ik had gehoopt.

Hele mooie poppenhuis

Het poppenhuis is heel mooi, onze dochter is er erg blij mee. Helaas was er geen bouwinstructie meegestuurd en was die ook niet te vinden op de website. Dat heeft ons wel wat extra tijd gekost. De bouwkwaliteit is verder heel goed, en de afwerking is ook mooi.

Prachtige Uilenlamp voor op de slaapkamer

Wij hebben een heel lief uilenlampje besteld voor op de slaapkamer van de 5 jarige zoon en het is een enorme hit. We zijn er dan ook erg blij mee! Wel de tip om het laag te hangen, zodat je niet van onder er zo in kunt kijken.

Mooi poppenhuis gekocht goede kwaliteit!

Wij hebben voor onze dochter van 3 een mooi poppenhuis gekocht voor 5 december. Het is een degelijk modern ingericht poppenhuis. Het nadeel is alleen dat de montagebeschrijving in spiegelbeeld is en het balkon eigenlijk net niet past. Latjes zijn iets te lang dit gaf wel wat problemen met monteren. Ook klopte de 2 bovenste gaatjes die in de zijwand zitten op de bovenste etage niet dus die hebben we nog niet vast kunnen maken. Hopelijk kan haar handige opa het nog in orde maken. Verder prima service en degelijke kwaliteit. Maar voor het bedrag van 100 euro moet ik zeggen dat ik wel verwacht had dat het perfect in elkaar zou passen.

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..