Bedje met matras voor mijn kleinzoon gekocht, hij slaapt er graag in. Schot in de roos geweest. 140 x 70 gekocht zodat het lekker lang meekan. Ideaal dat er 2 spijlen uit kunnen en daarna ombouwen naar een peurerbed. Mooi en stevig bedje, hij wil er zelfs voor de fun inleggen. Kortom een aanrader!

Fijne winkel, mooie spullen!

Na een bezoek gebracht te hebben aan de concept store in Bussum hebben wij het bedhuisje gekocht. Het bestellen ging gemakkelijk en je kunt zelf de gewenste bezorgdag kiezen. Mijn dochter is helemaal blij met haar bed en slaapt er super in! Goede kwaliteit, mooie stoffen en ziet er waanzinnig uit. Ik weet zeker dat dit bij ons thuis niet de laaste aankoop is geweest, dus ik kan Petit Amelie aan iedereen aanraden!

Snelle levering, keukentje was makkelijk te monteren

Snel geleverd en keurig verpakt

Ik heb een mooi poppenhuis besteld voor mijn dochter, alles snel en keurig verpakt geleverd. Kwestie van in elkaar zetten en spelen maar!

een mooi en stevig poppenhuis met goede handleiding om het in elkaar te zetten.

een mooi en stevig poppenhuis met goede handleiding om het in elkaar te zetten.

Jammer van de beschadigingen

Het idee en de look vind ik mooi, maar bij het openen van ons speelkeukentje waren er best wat zichtbare beschadigingen hier aan en dat vind ik, voor een houten keukentje van €100 erg jammer.

Prima service na levering product.

Goede kwaliteit van het product. Toen bleek dat de wieltjes onder de box niet goed pasten werden direct nieuwe wieltjes toegezonden en was het probleem verholpen.

Prachtig poppenhuis!

Na enkele keren schroeven, losschroeven, en weer vastschroeven, is het resultaat -GEWELDIG- Top!😍

Prachtig profijt netjes en optijd geleverd

De hoogslaper is mooi en stabiel. Precies wat ik had verwacht. De levering was goed geregeld. Met duidelijke tijdsplanning. In handzame pakketten. Het in elkaar etten was goed te volgen.

goed bevallen

Prettige overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en product snel in huis.

Mooi strak kinderbureau voor een knappe prijs

Het bureau is netjes en op tijd bezorgd, makkelijk in elkaar te zetten.

Betrouwbaar

Goede service, mooie spullen!

Nog niet voldoende te beoordelen

Goede snelle levering maar het is en Sinterklaas cadeau dus nog niet gebruikt!

Mooi degelijk, verfijnd houten keukentje kochten wij bij petit Amélie.

Goede communicatie over levertijd en bezorging. Mooi product afgeleverd.

Prachtig poppenhuis, heel mooi

Heel mooi poppenhuis, goed verpakt....er zit duidelijk aandacht en liefde in.

Handwerk dus daarom niet perfect

Het poppenhuis besteld voor mijn kleindochter. Het was wel zoals aangekondigd, lang wachten voordat het ter verzending kon worden gegeven omdat het nog gemaakt moest worden. Het poppenhuis is prachtig geworden met wat kleine foutjes zoals naden die niet dicht (op elkaar) zijn. Een kleine misser is dat op de bouwinstructie niet de belangrijkste afbeeldingen van de delen te zien zijn. Dit zou het zoeken naar de juiste delen wat vergemakkelijken. De opgeplakte nummertjes hielpen wel maar zaten helaas niet op alle delen geplakt.

Prettige ervaring.

Ja snelle levering dit is een betrouwbare Website.

Snel en heel mooi bedje

Snel geleverd en mooi bedje

Mooie producten voor een fijne prijs

Ik heb de afgelopen jaren inmiddels 3x besteld bij Petite Amélie en het is iedere keer goed bevallen. Een aanschuifwiegje, een peuterbed en een dekbed+kussen. De producten zijn kwalitatief goed, de montage uitleg duidelijk. De snelle levering en duidelijke communicatie is ook erg prettig.

Mooie meubels, snel geleverd!

Leuk assortiment, waardoor kiezen moeilijk was. Toen we de keuze eenmaal hadden gemaakt, verliep het bestellen soepel en de volgende dag waren de meubels al in huis! Super snelle service! Meubels zien er erg mooi uit en zijn van degelijke kwaliteit.

Ik had het bestelde poppenhuis snel in huis. Één verbeterpunt is dat voor mij onduidelijk was, dat de tegelijk bestelde poppetjes apart en later bezorgd zouden worden. Hierdoor dacht ik eerst dat het poppenhuis later zou komen en begreep ik niet dat er nog een pakket aan kwam (ik gad het eerste pakket toen nog niet opengemaakt). Dit had ook in een mail kunnen staan. Verder vind ik het poppenhuis en de accessoires grotendeels mooi gemaakt, maar sommige accessoires zitten wat scheef in elkaar.

Perfect!

Mooie producten op tijd geleverd!

Mooie stevige kwaliteit houten speelgoed

Het bestelde houten speelgoed was precies volgens afspraak binnen en van hele mooie kwaliteit. Ook fijn dat er achteraf betaald ian worden!

zoals het op het plaatje staat is het ook. Onze kleinzoon is zo blij met de mooie houten parkeergarage.

Snelle levering, goed product.

Een prachtige hoogslaper voor een goede prijs die binnen een dag geleverd is. Uitstekende handleiding. Heb de hoogslaper samen met zoon van 9 gemonteerd. Is goed te doen. Vooral goed op de orientatie van diverse delen die op het eerste oog hetzelfde lijken letten. Dit is goed aangegeven in de handleiding. Er wordt zoals vaker gebruik gemaakt van combinatie van houtpen en boutverbinding. Het is hierbij beter de aan elkaar te bevestigen delen voor het aandraaien van de bout al tegen elkaar aan te tikken (niet direct met hamer tegen delen tikken, gebruik blokje om deuken te voorkomen) omdat anders de kans bestaat dat de bout door de benodigde kracht met de kop in het deel wordt gedraaid, waardoor de witte afwerkdopjes niet meer op de boutkoppen passen. Voor het vastschroeven van de lattenbodem het beste een schroefmachine met lang tussenstuk (het zit in een hoek) gebruiken, met de hand is vermoeiend omdat het het laatste deel van de montage is. Bed is uitstekend. Zoon was echt blij en gaat ook weer op tijd naar bed nu. Bureau is mooi groot en op perfecte hoogte voor kinderen en volwassenen. Vanwege open ontwerp houdt de hoogslaper weinig licht tegen. Andere hoogslapers hebben vaak een zijwand. Dus al met al absolute aanrader.

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..