Eerste x iets besteld bevalt goed

Ik heb een deelbaar stapelbed besteld en ontvangen. Mooi stapelbed, en zoals je vaak kan lezen hier en daar, zijn er paar hout/fabricage puntjes aanwezig. Gelukkig niet erg storend, maar je wilt toch wel goed kwaliteit voor dat geld (300 euro). Stapelbed oogt mooi, het in elkaar zetten was wel een klus van 3 uurtjes met 2 man. Mijn kindjes zijn er helemaal dol op

Het zijn erg mooie meubels.

De meubels zijn stevig en zien er mooi uit er zaten helaas wel wat beschadigingen op de meubels.

een zacht en leuk dekentje

het zelfde

Goede en snelle service!

De poppenwagen die ik had ontvangen kon ik niet in elkaar zetten ivm een montagefout. Binnen 2 dagen kreeg ik een nieuw onderdeel toegestuurd. Zo kon ik de poppenwagen nog op tijd in elkaar zetten voor de verjaardag van mijn dochter. Klasse!

Goede service en snelle levering.

Goede service en een snelle levering.

Snelle service. Prima bedje, niet boven verwachting, niet onder verwachting.

Geweldig!!

Houten poppenwagen, enorm blij mee. Pronkstukje!

Goede service en blij met het meegroeibed

Bestelling verliep prettig, alsook de levering. Zijn erg tevreden met het bestelde bed.

Prima ervaring, snelle levering. Goede kwaliteit.

Meubeltjes van Petite Amelie zijn van goede kwaliteit. Niet te vergelijken met Ikea of iets dergelijks. Een duidelijke handleiding. Samen met 3 vriendinnen het hele kamertje in 3 uur in elkaar gezet! top!!

Ik ben fan!

Al 3 keer bij Petite Amélie besteld en altijd tevreden :) ik ben fan!

Mooi stapelbed snel geleverd gekregen !

Mooi stapelbed snel geleverd gekregen !

Alle afspraken nagekomen

Afspraken nagekomen, product bevalt goed

Goed!

Onze dochter is erg blij met haar nieuwe bed! Kwalitatief erg goed en makkelijk in elkaar te zetten. Goede en snelle levering.

Mooi bedje, goede service

Onlangs een bedje gekocht voor mijn zoontje. Makkelijk besteld en zoals beschreven staat geleverd. Bij het willen ruilen snel contact met de klantenservice. Prima ervaring, kan het aanraden.

Snelle en correcte levering

Dag A bestelling 20 u dag erna netjes geleverd. Ik maakte me wat zorgen na het lezen van sommige reviews maar was nergens voor nodig Baby box was in orde en onze logé heeft er 👌al zalig van genoten 👍

uitstekend product!

Prima product, voldoet volledig aan beeld wat ik er van had. Heel goed te monteren vanwege uitstekende passing.

Perfecte service

Snel en zoals beloofd

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Super.

Goede duidelijke site, mooie kwaliteit van producten. Zeer tevreden met de poppenhuis meubeltjes voor onze kleindochter.

Goede prijs- kwaliteitsverhouding

Had een grijs doorgroei ledikantje voor mijn kleindochter besteld. Materiaal is echt heel mooi en staat prachtig in het kamertje.

Mooi!!

Snelle levering, mooi materiaal, goede prijs / kwaliteit verhouding.

Prachtig maar incompleet

Helaas was de keuken niet helemaal compleet (deksel van pan ontbrak) verder top keukentje! Onze dames zijn er dagelijks mee in de weer.

Prima, snel , duidelijk

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..