Zeer vriendelijk personeel

Zal volgende keer zeker weer deze site bezoeken en door geven aan mensen om me heen .

Super gemakkelijk in elkaar zetten

Goede kwaliteit prijs verhouding. Tevens werd het meegroeibedje zo goed als klaar in de doos geleverd. Het enige wat ik nog hoefde te doen waren de schroeven erin draaien.

Mooie ecologische producten

Heel positief!

prima kwaliteit, naar verwachting

product is zoals verwacht. degelijk bed en eenvoudig te monteren.

Mooi, stevig en goed geprijsd

Levering op tjid. In elkaar zetten kost wat tijd, maar dan heb je ook wat: een stevig, veilig en mooi bedje. Ik ben tevreden!

Ziet eruit als het plaatje maar viel iets tegen.

Wat jammer is dat het bed een klein beetje beschadigt uit de verpakking kwam. Er zat aan het hoofdeinde een paar hele kleine beschadigingen. We moesten het bed opzetten aangezien we het ledikantje al verkocht hadden en zijn uiteindelijk vergeten contact op te nemen. Wel heb ik eventueel foto's toen het net uit de doos kwam. Verder is het bedje zoals op de foto. Het was wel een heel gedoe om de lattenbodem vast te maken, wat plankje voor plankje moet. Dit lukt niet met een boormachine omdat het te dicht tegen de rand aan zit. Ook vind ik het jammer dat je de onderlade niet "vast" kan klikken o.i.d. aan het bed, het schuift daardoor scheef en alle kanten op. Verder dan dit zijn we er blij mee en slaapt ons zoontje er heerlijk in:)

Erg leuk en degelijk peuterbedje

In de winkel bedje live bekeken, fijn dat dat mogelijk is. Daarna besteld, snel in huis. Erg makkelijk in elkaar te zetten. Staat ontzettend leuk, ons dochtertje van twee vindt het erg leuk ook dat ze nu zelf in en uit bed kan. Wij weer blij dat ze er niet zo uit kan rollen. En prijs is ook nog eens mooi, dus erg tevreden.

Hippe producten van goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen. Duidelijke informatie. Kleine beschadiging aan het product, maar niet de moeite om te benoemen. Mooi poppenhuis. Nu al veel speelplezier

Heel mooi product

Prachtig product, goede levering. De auto “glijbanen” van de parkeergarage laten snel los. Ook het draaiknopje van de lift blijft niet stevig zitten. Verder heel tevreden en prachtig voor het oog in het interieur.

Mooi poppenhuis!

Geleverd op de gevraagde dag, mooie kwaliteit, wel een klusje om inelkaar te zetten, maar te doen en resultaat is prachtig!

Snelle levering, betaalbaar, originele bedden!

Zeer snelle levering, goede kwaliteit en betaalbaar

Prima prijs kwaliteit.

Prima prijs kwaliteit verhouding. Super schattig bedje. Snelle levering.

Goede service!

De levering was snel! En het bedje wat wij hadden besteld was snel en goed in elkaar te zetten zonder rompslomp.

Geweldige service!!

Pakketje was niet geleverd door postnl en de medewerkers hebben alles ervoor gedaan zodat ik mijn bestelling toch zsm kreeg. TOP!

Mooie babykamer van goee kwaliteit. Enige minpunt was dat er schroeven geleverd waren, die niet meer bevestigd konden worden, waardoor er alsnog langs de bouwmarkt gereden moest worden. Dat vonden wij niet fijn.

Super mooi kinder speelgoed

Makkelijke bestel procedure. Snelle levering. Mooie materialen. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Mooi keukentje!

Heel mooi keukentje. Als tip zou ik zeggen dat wasbakken beter vast kan worden gezet. Nu trekt mijn kindje deze steeds eruit.

Super leuk

Heel leuk poppenhuis mijn dochter is er helemaal weg van en speelt er elke dag mee

Mooi en leuk product!

Super leuke en duurzame producten waar onze kleine meid er blij mee is!

Goeie Service, Snelle levering en hele mooie artikelen.

Erg blij met de aankopen. Hier gaan wij zeer zeker nog meer bestellen.

Originele spullen van top kwaliteit

Deze stijl past helemaal bij mij en bij mijn dochters op hun slaapkamer. Het zijn echt de puntjes op de i waar ik naar opzoek was. Geweldig mooi allemaal en super goede kwaliteit. Ik zal hier zeker vaker bestellen

Super mooi keukentje.

Super mooi keukentje!! Mijn dochtertje zal we blij mee zijn...

Heel leuk poppenhuis!

We hebben voor ons dochtertje een heel leuk poppenhuis besteld. Levertijd bijna 1 week (langer dan verwacht) en moest zelf in elkaar gezet worden.

Fantastisch !

Doe zo verder! Wat een service ! :)

Goede kwaliteit en snelle levering

Duidelijk overzicht online van kwalitatieve producten. Snelle levering en redelijk makkelijk in elkaar te steken.

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..