Product zeer goed en makkelijk in elkaar re zetten

Top kwaliteit

Alles netjes bij elkaar op de site. Goede tips qua overgang van ledikant naar peuterbed

Mooie spullen, levering is een drama.

Wij hebben een supermooi bed besteld, welke geleverd zou worden via de Post NL express service. Bij de eerste levering kwamen ze een uur later (zonder te bellen, hierdoor gemist omdat ik mijn zoontje van school moest halen). Bij de tweede levering zelfs anderhalf uur later, en eenmaal binnen diverse beschadigingen op de dozen. Tijdens het uitpakken tevens diverse beschadigingen aan het bed. Inmiddels bijna een week verder dus wilde mijn zoontje niet nog langer laten wachten op zijn nieuwe bed. Nogmaals, zeer mooie producten, alleen de levering is waardeloos.

Super snelle en goede service

Nieuw peuterbed gekocht, super mooi en goed handleiding dus het stond zo in elkaar!

Vlotte en correcte levering!

super

super fijn bed snelle levering

Mooi aanschuifbedje

Mooi bedje, snel binnen, enige minpunt is dat de handleiding niet zo duidelijk is.

Bed perfect matras stinkt erg

Heel fijn bed voor de kleine. De matras ruikt heel ongezond/chemisch..

Snel

Vlot bestellen en snel en goed geleverd.

Fijn

Snelle bezorging, duidelijke communicatie.

Klantvriendelijk en mooie producten!

Positieve ervaring met de klantenservice; erg service-gericht. Mooie kast en bed; goed verpakt en onbeschadigd. Erg blij mee!

Snel en makkelijk

Alles word snel geleverd, vriendelijk personeel in de conceptstore. Mooie spullen helemaal happy

Prachtige spullen

Kwalitatief mooie dingen voor een hele fijne prijs.

Een geweldig poppenhuis!

Prachtig poppenhuis!!! Wel groter dan gedacht... houd rekening met het in elkaar zetten. Is even een werkje, maar zelfs te doen als vrouw. Wij gaan hem voor de playmobil gebruiken!

Mooi stevig speelgoed en goede service!

Mooi speelgoed! Staat ook prachtig in de woonkamer met mooie neutrale kleuren.

Komen afspraken na

Voor de tweede keer het doorgroei ledikant besteld bij Petite Amélie. Eerste bed nu bijna een jaar in gebruik, werkt prima en gemakkelijk met in elkaar zetten en met matras(bodem) verlagen. We hebben het bed nog niet omgebouwd tot peuterbed, dus hier kan ik niet over oordelen. Tweede bedje werd ook snel geleverd en goed verpakt, echter hebben wij deze nog niet in gebruik. Fijne, duidelijk, gebruiksvriendelijke website. Bij het tweede bedje kon ik het uitvalhekje niet vinden. Contactgegevens waren makkelijk te vinden en de klantenservice was correct en dacht met mij mee in het vinden van een oplossing.

Heel tevreden over de vlotte en correcte levering.

Mooie producten voor een mooie prijs!

Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Goede service. Enige minpuntje vonden wij dat we het bed niet meteen konden meenemen na ons bezoek aan de showroom.

Mooi, stevig bedje

Het is een heel mooi stevig bedje. Het in elkaar zetten is ook zo gebeurd.

Super tevreden en wat een mooi bed

Snel geleverd en mooie spullen!

Een mooi product!

Makkelijk besteld, goed geleverd

Leuke meubels voor een fijne prijs met een prima service

Als hierboven.

Redelijk

Ik ben vanuit venlo gereden naar bussum omdat ik altijd wil zien wat ik koop. Dat was allemaal positief in de winkel. Maar echter thuis met he t bed opzetten inclusief lade. Die lade werkt niet goed. En dan bedowl ik het beveatigingsmateriaal waarmee je de lade in elkaqr zet. Ik draai m vast zodat die goed zit maar hij gaat heel snel los waardoor als ik de lade open wil maken het lostrek.. Hier ben ik niet blij mee. Heb peuterbed jnc matras en lade. En dan werkt het niet zoals t hoort. Het zou fijn zijn als ik misschien nieuw bevestiginsmateriaal kan krijgen. Misschien igt het wel aan de schroef. Met vriendelijke groet, Michelle van den bovenkamp

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..