Ik vond hem tegen vallen

Op het plaatje is die mooier dan in werkelijkheid. Ik pakte hem uit en zag al gelijk verschillende beschadegingen of iets wat niet netjes was afgewerkt. Schroef gaten die niet recht waren geboord en dan vind ik €100 toch best wel veel geld

Snelle service en goede service

Snelle levering en na een scheur in een onderdeel, kosteloos meteen opnieuw gestuurd! Dankjewel

Snelle goede service

De bestelling was snel geplaatst, goed verwerkt en snel geleverd. Boxkleed is van een hele mooie kwaliteit.

Snelle levering mooi product

Zijn in de shop wezen kijken om eerst te bekijken. Werden goed geholpen en uiteindelijk direct daar besteld. Dag later stond het bedje al uitgepakt in huis :)

Super mooie cosleeper.

De co sleeper is erg makkelijk in gebruik. We zijn heel erg tevreden en raden hem aan iedereen aan.

Zeer tevreden met producten, prijs en levering.

Prima website. Mooi bedje. Ook matras en matrasbeschermer zijn van goeie kwaliteit. Prijs is heel vriendelijk. Levering verliep netjes. Ga tzt voor volgend bed zeker ook weer op deze site kijken.

super

normaal gesproken ben ik te lui om een review te schrijven, maar omdat mijn dochters bed zo snel aan huis was en alles in orde was, doe ik het toch.. dankjewel !! super blij ermee

Hele mooie stevige commode en goede service

Ontzettend blij met onze commode. Duidelijke instructies voor het in elkaar zetten en de commode is van goede kwaliteit en erg mooi. Levering ook netjes gegaan.

top service, mooie spullen! wij zijn fan

top service, mooie spullen! wij zijn fan

Snel en goed

Snelle levering, goede kwaliteit van spullen

Ook na beschadiging door post nl niet moeilijk gedaan en gelijk een nieuwe verstuurd

Prima prijs/kwaliteit

De levering was snel. Het peuterbed was eenvoudig te monteren en de kwaliteit van het bed is goed.

Mooie spullen en snel in huis.

Fijne site met alles wat je nodig hebt voor de slaapkamer van de kleine. Mooie tijdloze meubels en super snel in huis!

Service

Wat een top webshop. Super mooie spullen en reageren super snel bij vragen. Heel tevreden, komen zeker terug

Matig

t bedje wat ik heb binnen gekregen is beschadigd nou ben ik vergeten een mailtje te sturen,omdat ik hm zo heb neer gezet dat je er op dit moment niets van ziet , ik weet niet of het nog opgelost kan worden hoor graag van jullie

Mooi poppenhuis

Mooi poppenhuis en volledig ingericht, wel al beschadigd bij aankomst. Jammer dat je voor een fors bedrag het zelf nog in elkaar moet zetten. Mijn dochtertje zal er vast met veel plezier mee spelen.

Bedje snel in elkaar te zetten alleen jammer dat je het matrasje apart moet halen

Amazing

Really fast delivery, best quality, loved it

Leuk bed - vlotte levering

Ik kocht het huisjes bed in natuur kleur. Zeer tevreden. Vlot in elkaar te zetten. Matras erbij gekocht. Voelt goed om op te liggen. Vlotte levering op afgesproken moment

Mooi product, erg blij mee

Mooi stevig bed

De bestelling ging perfect. Binnen een dag geleverd. Daar was ik erg blij mee. Het is een mooi stevig bed en het in elkaar zetten ging goed. Duidelijke omschrijving en alles paste goed! Erg blij ermee!

Snel gevonden en ziet er voortreffelijk uit.

Prima eigentijdse spullen die snel en correct geleverd worden!

Leuk en betrouwbaar bedrijf

Mooi keukentje besteld waarbij we een andere kleur kraan en handvatten wilden. Dit kon geregeld worden en we hadden alles binnen een paar dagen in huis.

In eerste opzicht prima cosleeper

Nog niet in gebruik genomen, maar bedje ziet er prima uit. Kwaliteit is oké voor deze prijs, niet super robuust maar komt betrouwbaar genoeg over. In elkaar zetten duurde erg lang door compleet onduidelijke beschrijving (en paar schroefjes ontbraken, maar dit kwam wellicht door de postbezorger want pakket kwam beschadigd aan). Matrasje voelt goed stevig.

Perfect!

Een snelle levering. Alles netjes verpakt en een heel mooi en stevig bedje. En niet onbelangrijk heel makkelijk in elkaar te zetten!

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..