Mooi degelijk bed

Mooi bed, makkelijk in elkaar te zetten en niet duur mijn zoontje vind zijn bed geweldig!

Evolutif babybedje met lade besteld, heel snel bezorgd, makkelijk in elkaar te zetten en van goede kwaliteit. Ook te spreken over prijs.

Artikelen zijn in perfecte staat en worden snel geleverd

Snelle levering en voldoende aanbod op de site en goede kwaliteit.

Tevreden

We hebben babykamer besteld, echt tevreden qua stijl en kwaliteit echt aanrader, snel levering, vriendelijke personeel, top! Goed bezieg

Goed materiaal

Snelle levering. Uitstekend product.

Mooie spullen. Vlugge levering.

Lade in mekaar zetten voor onder het bedje ging niet zo soepel. De lade zelf vinden we ook van mindere kwaliteit vergeleken met het bedje.

Mooi peuterbed en snelle bezorging!

Mooi peuterbed, makkelijk in elkaar te zetten en super snel bezorgd. Ik had er een dekbed (anti allergisch) en kussen bij. Alleen het kussen stelde niet echt veel voor in tegenstelling tot het dekbed.

Een mooi, eenvoudig te monteren en voordelig bed

Een uitstekende prijs voor een bed met matras. Ook zeker een mooi en stevig bed. Prima levering en ook een aanvullen van de bestelling verliep vlekkeloos

Super goede levering en uitleg om in elkaar te zetten

Voldoet aan verwachtingen!

Erg mooi bed, onze dochter is er erg blij mee. Wel wat lastig in elkaar te zetten maar met de duidelijke beschrijving kwam het wel goed.

Prima, maar onhandig

Zelfstandig in elkaar zetten gaat moeizaam. Ivm gebrek aan een goede gebruiksaanwijzing en handig materiaal (wieltjes gaan er moeilijk op. Veel kracht is nodig).

Snel en netjes

Snel geleverd en ziet er netjes uit

Fijne ervaring

Snelle levering, mooi product.

Goeie site, , mooi produkt

Mooie duidelijke site, volledige informatie. Bedje is goed uitgeleverd.

Mooi bed goed geleverd

Helemaal tevreden

Perfecte service en afhandeling van mijn orders

Mooi assortiment met kwaliteit spullen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer goede afhandeling van de verzendingen

Mooie spullen voor verschillende prijzen

Voor ieder budget iets moois! Goede kwaliteit. Vind alleen de verzendkosten te hoog.

Meisjes kaptafel, mooi, eenvoudig en heel stevig.

Ik was meteen gecharmeerd van het houten kaptafeltje. Het is een moderne strakke uitvoering. Kan mijn kleindochter lang plezier van hebben.

Leuke babyspullen voor leuke prijzen

Leuke collectie voor de baby. De kwaliteit is goed! Snelle service!

Mooie spullen!

Prachtige meubels gekocht, goed verpakt en een snelle levering. Erg tevreden.

Mooie afwerking!

Houten meubeltjes gekocht voor in ons poppenhuis. Hele mooie afwerking! We zijn er erg blij mee!

Prima service en product

Snelle levering en goed in elkaar te zetten. Erg fijn icm matras

Groot succes !

Heel leuk klein keukentje en enig hobbelpaard. Prima prijs kwaliteit verhouding. Groot succes, erg wordt druk mee gespeeld! Correcte afhandeling en bezorging

Snel en netjes geleverd

Pakketje was netjes verpakt en is snel aangekomen.

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..