Super en snel

Klein mankement aan het keukentje die ik voor mijn dochter had besteld maar via de mail contact gehad en binnen 2 dagen het nieuwe onderdeel ontvangen. Snelle, vriendelijke service en mooie spullen... ik zal zeer zeker weer bij petite amelie bestellen

Goeie service, mooie producten

Super prijs kwaliteit

Snelle levering, alles compleet. Goed matras erbij. Helemaal tevreden!

Prima service!

Ik vond het een handige website en de levering was snel. Kwaliteit ziet er prima uit!

Mooi dekentje

Ons kindje wordt pas in januari volgend jaar geboren, dus de baby heeft er nog niet onder gelegen natuurlijk. We vinden het een prachtig dekentje van ontzettend mooi katoen.

Super mooi en snel geleverd

Kinderspeelgoed zonder alle kleuren van de regenboog! Erg mooi en leuk om mee te spelen en toch rust! Heerlijk

Mooi poppenhuis, snel geleverd.

We hebben een poppenhuis gekocht. Vooral de rust die het uitstraalde sprak ons erg aan. Andere poppenhuizen zijn vaak heel kleurrijk en daarmee ook erg druk. Hij was goed in elkaar te zetten, alleen de gebruiksaanwijzing mag wat groter. Liever op A4 formaat zodat je het beter kunt zien. Niet alles sluit even mooi aan, dat vind ik wel jammer, maar misschien ook wel wat te veel gevraagd. Voor de prijs echt een prachtig poppenhuis en onze dochter van 5 is er erg blij mee!

Perfect!

Eerder eens een kinderbedje besteld en nu een poppenhuis. Mooie producten, prima prijs-kwaliteit verhouding, voldoet aan verwachtingen die ik had obv de website, netjes verpakt en snelle levering. Geen op- of aanmerkingen.

Mooi beddengoed, matige kwaliteit poppenhuis.

Het beddengoed van Petit Amélie is prachtig. Leuke prints en een mooie kwaliteit. Ook over het peuterdekbed zijn we heel tevreden. Zacht en warm met een plat kussentje. Ideale set! Het poppenhuis/wandrek valt echter tegen. Overal zijn grote schroeven zichtbaar en het oogt cheap. Het model is wel leuk. Misschien dopjes erbij leveren om de gaten af te dekken?

Fijne klantenservice

Heel fijn contact . Van het bestelde houten poppenhuis speelgoed was een stoeltje stuk. Gelijk een nieuwe ontvangen via de post.

Goede service, snelle levering!

De lade van het peuterbed werd niet mee geleverd. Na 1 mailtje werd deze alsnog de dag erna bezorgd, heel fijn! Een leuk en betaalbaar peuterbed voor onze 2 jarige dochter!

Snelle levering en erg blij met de tafel en stoeltjes

Snelle levering. Goed verpakt zodat het niet kan beschadigen. Erg blij met het product. Stevig en mooie kwaliteit.

Goede en snelle service. Het bed is makkelijk in elkaar te zetten en ziet er leuk uit. Onze zoon kan hier voorlopig mee vooruit.

1 dag later dan beloofd, maar prima wieg

Goed verpakt, makkelijk in elkaar te zetten

Mooi peuter bedje besteld, onwijs makkelijk in elkaar te zetten!

Snel geleverd, super kwaliteit

Snel geleverd, super kwaliteit

Goede klantenservice

Mooie producten, snelle levering

Heel leuk poppenhuis

Dochter vind het poppenhuis fantastisch en het staat ook erg leuk op haar kamer. Kwaliteit is prima, al is het in elkaar zetten wel een uurtje werk..(doe dat soort dingen ook niet dagelijks) maar moeilijk is het niet... staat heel duidelijk aangegeven. Snel thuis ook... volgende dag al in huis..

Leuke bed maar niet zo stevig als verwacht helaas...

Hele leuke bed , met enthousiast gekocht, maar jammer dat het niet zo stevig is, de ikea ledikantje is steviger dan deze. Omdat mijn dochter nu kan opstaan, hebben we een beetje moeite met inslapen, maar dat went wel..

Snel geleverd waar voor je geld.

Mooie spullen en niet duur

Snelle levering, kwalitatief goede producten

Wij hebben een cosleeper en bijbehorende accessoires besteld. Alles netjes geleverd en ziet er goed uit.

Snelle goede levering

Het bedje voor ons zoontje was de volgende dag al in huis. Het in elkaar zetten was zo gebeurd en nog makkelijk om te doen ook.

Fijn bedje

Een heel gaaf peuterbed! Stevig en gemakkelijk te monteren.

Prima service en kwaliteit

Nette en snelle levering, hele duidelijke instructies voor het in elkaar zetten en komt goed overeen met hetgeen je verwacht n.a.v. de website

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..