Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Pakketje werd snel opgestuurd maar de levering verliep niet zoals het moest (fout van de koeriersdienst). Contact opgenomen met petite amelie, dit werd zeer snel en professioneel opgelost. Het poppenhuis is van goede kwaliteit en oogt mooi in het interieur (wat toch ook niet onbelangrijk is). Deze winkel kan ik iedereen aanraden.
Kim
Hoboken
Snel geleverd, mooi afgewerkt bed en voldoet aan de verwachtingen. Bij ons in het setje ontbraken twee lange schroeven, dat was jammer.
Sarah
Kampen
Wel duur
Jack
Halsteren
Annemiek
Vaassen
Vlotte reacties op de mail. Prettig contact!
Gerda
Gorredijk
Super mooie kwaliteit hele goede en snelle levering alleen 1 minpuntje 1 van de lattenbodemplankjes is te kort zodat die niet bevestigd kan worden in het bed waardoor er nu bij het onderste bed 1 plankje mist
Marjolein
Purmerend
- mooie producten - direct leverbaar - betrouwbare levering, en bezorging achter de voordeur. - goede website - showroom kan wat mooier
Esther
Rotterdam
Gebruiksaanwijzing was erg karig. Stappenplan was fijn geweest. Na heel veel geduld en improvisatie is het gelukt
Maud
Amsterdam
Goede en snelle service, ook toen er iets niet helemaal goed ging werd dit goed en snel opgelost.
Thijs
Ede
Heel tevreden
Nanda
Eelde
Leuk peuterbedje, stevig en makkelijk in mekaar te zetten.
Leonie
Hoogvliet
snelle service, prima levering, geweldig leuk producct
Marina Schoonewi
Rotterdam
Bezorging kan beter. Zware dozen werden aan de straat gezet terwijl mijn hoog zwangere dochter aangaf ze niet te kunnen tillen. Bezorger verdiend een standje!
Olga
Volendam
Heel mooie en solide bed voor onze zoon, zijn eerste “grote” bed, hij slaapt er heerlijk in! Snelle levering en goed verpakt. Super tevreden.
Melanie
Eefde
Mooi stevig bedje, keurig afgeleverd. Goede beschrijving over hoe het inelkaar moet worden gezet! Zeer tevreden 👍🏻
Bertus
Marsum
Snelle levering. Goede kwaliteit
Pv
Dronten
Zeer prettig! Een onderdeel bleek niet goed te zijn en ik kreeg meteen een nieuwe opgestuurd. Hartstikke goede service! Top bedrijf!
Femke
Sassenheim
Mooi ledikantje, solide verpakt, snel geleverd en een goede beschrijving hoe het in elkaar moet worden gezet. Kortom:zeer tevreden.
Marijke Wouters
Heemstede
Precies op de afgesproken tijd.
Inge
Maarssen
Babydekens voor mijn dochter gekocht, zeer goede en zachte kwaliteit. Ook snelle service !!
Conny De Beus
Rotterdam
Was snel geleverd en snel in elkaar te zetten. Echter was de kwaliteit van de schroeven wat matig. We hebben zelf andere moeten kopen omdat het fout gemaakt was.
R. van Genugten
Odiliapeel
Na verhuizing was ik van onze cosleeper een set wieltjes kwijt. Via de mail contact gezocht met petite Amélie. Alleen maar snelle reacties over de mail en een nieuwe set wieltjes naar mijn idee tegen kostprijs de volgende dag in huis. Ondanks dat ik geen factuur meer had oid.
Jos
SINT ANTHONIS
We hadden een doorgroei bedje besteld. De Petit Amélie tape op de doos was al doorbroken en de doos was hersloten met normale doorzichtige tape. Bij het openmaken van de doos bleek het bedje beschadigd. Ook was het duidelijk dat een aantal van de onderdelen al eerder uitgepakt waren omdat verpakkingsmateriaal mistte of beschadigd was. Dit bedje was dus al een keer teruggestuurd en ze hebben het zonder de beschadigde onderdelen te vervangen naar mij gestuurd.
Beveelt niet aan
5 October 2019
Joost
Krommenie
Beste Joost,
Dank voor je feedback.
Excuses nogmaals voor deze fout die in het magazijn is gemaakt. De dozen van het bed worden wel vaker geopend en opnieuw gesloten met doorzichtige tape om accessoires zoals hoeslakens bij te voegen. Op die manier minimaliseren we het aantal pakketten. In dit geval zaten er echter ook gebruikte onderdelen in de doos zoals je aangaf en dit had uiteraard niet mogen gebeuren. Één en ander is intern besproken en we hebben voorzorgsmaatregelen genomen zodat dit niet nogmaals kan gebeuren. Onze oprechte excuses nogmaals. Ik begrijp dat hier inmiddels contact over is geweest met onze klantenservice om een oplossing te treffen.
Online gevonden, besteld en de andere dag in huis. Binnen 24 uur. Prima kwaliteit voor een mooie kwaliteit stapelbed.
4 October 2019
Arjan
Heerlen
Wat een mooi poppenhuis! Wat ontzettend mooi gemaakt. Kost wel wat tijd om het in elkaar te zetten. Wij hebben de poppetjes en de inboedel erbij. Onze dochter is er super blij mee.
30 September 2019
Shannon
Schiedam
Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren.
Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren.
Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..
Kerkstraat 6
1404 HH Bussum