Uiterst sympathiek

Nou kijk we wilden dus een bed kopen met matras. Helaas is er verkeerd geklikt en hebben we (lees: mijn vrouw) alleen het bedje besteld. Na contact te hebben opgenomen of de bestelling nog terug te halen was, was al te laat, bood de mevrouw aan de telefoon aan het matras met een schappelijk korting alsnog toe te sturen (verschil 50-50). Sympathiek toch?

Snelle bezorging en goede kwaliteit meubels

Bezorging was snel en zeer tevreden met het peuterbedje! Goede kwaliteit en fijn dat ik alle andere benodigdheden (matras, dekbed) hier ook kan vinden. Mijn dochtertje slaapt heerlijk in haar nieuwe bedje :-).

Super leuke winkel

Hele leuke houten baby en kinder meubels en speelgoed! Houten poppenhuis en garage gekocht, erg mooi, dochtertje is er dol op. Binnenkort gaan we peuterbedje kopen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Mooi bed en snelle levering!

Prachtige hoogslaper, stevig en stabiel. Snel geleverd!

Bijzonder tevreden

Goede internet site. Artikelen zijn eenvoudig terug te vinden en te bestellen. Prijzen van artikelen zijn schappelijk en uitlevering van bestellingen verloop vlot.

Keurig netjes verpakt.

Zoals het op de foto staat is het ook werkelijk. Keurig verpakt en uitleg bij de bouwtekening.

Super goed bed

Prima voor een peuter van 2. We hebben het bed nu 1 maand en ze is er nog niet uitgevallen. Perfect om de overstap naar een 1 persoons bed wat vlotter te laten verlopen.

Snelle afhandeling en levering

Vandaag besteld morgen in huis. Alles volgens afspraak

Kwaliteit is heel goed

Ik heb een ijskast je gekocht voor in het speelgoed keukentje van mijn kleindochter. Het stelde zeker niet teleur, mooie, solide kwaliteit met leuke spulletjes voor in de ijskast. Hele snelle bezorging

Heel mooi poppenhuis

Snelle, correcte levering Heel mooi poppenhuis

Goed, snel en duidelijk

Snelle en duidelijke levering. Product kwalitatief goed tegen een scherpe prijs

Hele leuke bedjes!

Mijn tweeling, liggen heerlijk in hun nieuwe eigen bedje! Bedjes zijn makkelijk in elkaar te zetten en zijn van stevig materiaal. Een mooie en leuke eyecatcher in hun slaapkamer. Enige kleine minpuntje is, dat de bedjes aardig licht zijn, als ze wat te wild zijn of als ik de kids wat hoger in hun bedje wilt schuiven, schuift het bedje snel van plaats. Behalve dat, heb ik alleen maar goede ervaringen met het bedje zowel als petite amelie. Ze leveren zoals op de website staat, komen hun afspraken na.

Fijne ervaring

Super snelle levering

Prettige site, snelle nette levering

Prettige site snelle nette levering

Super service! Snelle levering en goeie prijs kwaliteitsverhouding!

Snel geleverd! Mijn zoontje is er super blij mee:)

mooi en stevig poppenhuis

Snelle levering, goed verpakt. het poppenhuis is prachtig en zit stevig in elkaar. na een fout bij het in elkaar zitten opnieuw opgebouwd en het blijft stevig in tegenstelling tot een ander poppenhuis wat wij hebben. mijn dochter vind het geweldig.

Prachtig poppenhuis van goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit, mooi degelijk hout. Valt hier erg in de smaak!

Snelle levering, mooie kwaliteit bed

Zeer tevreden, de webshop is overzichtelijk. We hebben een peuterbed besteld en die is helemaal naar wens. Staat mooi en precies zoals verwacht. Snelle en nette levering.

Super leuk artikel en volgende dag geleverd!

Snelle levering, duidelijke handleiding

Ledikant besteld via internet. Snelle levering, duidelijke handleiding. Goed en stevig bed voor ons zoontje

Tevreden

Snelle levering en mooie meubels. Heel tevreden.

Tevreden klant

Peuterbed en toebehoren makkelijk besteld, snel geleverd en makkelijk in elkaar te zetten. Conclusie: tevreden klant en een positieve aanbeveling waard.

Goed!

Snelle en goede levering. Tafeltje was goed in gepakt en m'n dochtertjes zijn heel blij met het tafeltje en konijnenstoeljtes!

Erg tevreden

Snelle levering, goede kwaliteit en mijn dochtertje is super blij met haar nieuwe bedje.

Ontzettend blij met wiegje

Dit wiegje/cosleeper is ideaal voor naast het bed. Wij hebben het als wiegje opgebouwd, maar dan kun je tussen de spijlen door nog steeds heel goed bij je kindje om te troosten. Heel fijn als je nog aan het herstellen bent en voor ‘s nachts. Bezorging en informatie over bezorging was ook heel netjes geregeld.

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..