Het pakket kwam aan met schade maar werd de volgende dag al opnieuw geleverd

Wij zijn erg tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding van petit amelie. Zowel van het meegroeibedje als de kledingkast. Ook is er sprake van een zeer snelle levering wat ook erg prettig is is dat je zelf de dag van bezorging kan kiezen. Gewoonweg top winkel!

Prijs/kwaliteit verhouding is Top!

Producten zijn van goede degelijke kwaliteit en de Prijs/Kwaliteit verhouding in prima! Leuke items en de levering is ook binnen het tijdsvak wat aangegeven word.

Supermooi poppenhuis en goede service

good but not great

living in amsterdam i did not have the option to mention that I needed the delivery to be brought into the rooms (therefore 2 floors up) and the delivery man just left the goods in the basement at the door and left. also, we found few errors in the manual to build the beds

heel mooi bed, goede kwaliteit

Mooi bedje, leuk ontwerp, goede kwaliteit. Moet wel zelf alle bodemplankjes vast spijkeren.

Goede en snelle levering

Heel mooi wiegje besteld van cherrie. Levering was snel en leuk in gepakt.

Snelle levering! Goede kwaliteit, alles compleet in 1x shoppen

Eerder een minder goede recensie geschreven omdat ik de speelgoed garage had gekocht. Deze was van een speeltafeltje gevallen waarbij alle hoekjes op de 1e en 2e etage meteen afbraken. Ondanks dat het geen degelijke garage is (Wat ik eigenlijk op de foto's al had moeten zien) heeft Petit Amalia het meteen heel netjes opgelost. Daarvoor voor het bedrijf zelf toch 5 sterren. Bedankt.

Zeer professioneel en goede kwaliteit.

Aangename webshop, kwaliteitsvolle producten en professionele service.

Goede bezorging en tevreden over product

Goede bezorging en tevreden over product

Mooie bedjes, makkelijk in elkaar

Fijne bedjes, zien er mooi uit, stevig, niet te duur en makkelijk in elkaar!

Prima!! Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede ervaring

Snel geleverd en zeer tevreden van de kwaliteit.

Snelle levering, mooie meubels!

Stapelbed gekocht bij Petite Amélie. Snelle, correcte service. Erg tevreden met onze aankoop. Stevig materiaal.

Alle afspraken werden gevolgd. Mooi product. Snelle levering.

Goed!

Snelle levering mooi product.

Snelle levering! Mooi product.

Hele mooie houten auto garage! Precies zoals op de foto. Makkelijk in elkaar te zetten. Erg blij mee :)

TOPKWALITEIT!

Ik ben zeer tevreden met m'n aankoop! topkwaliteit, snelle levering, alles goed verpakt! kan het iedereen aanraden!

Prettige afhandeling van vragen via mail

Via email contact gehad, in de winkel wezen kijken, goed geholpen en daarna besteld.

Goed en mooi

Gemakkelijk in elkaar te zitten .Stevig en mooie vormgeving .

erg klantvriendelijk, wielen box probleemmatisch

Bestelde inklapbare box geeft problemen met het bevestigen van de wielen. Er wordt geprobeerd dit op te lossen of anders een nieuwe box. Tip voor fabriek: verkoop ook boxen die inklapbaar zijn zonder wielen of met schroefdraad om de wielen eronder te plaatsen. Bouten werken slecht. Ik wacht nog op resultaat en de box.

Oké

Het bedje is prima. De la valt tegen, de bodem van de la is echt breekbaar!!! En daar betaal je wel 70 euro voor. Vind ik echt niet kunnen. Ik verwacht voor die prijs wel een betere lade.

Súper!!

Súper blij met het mooie grijze peuterbed COLOMBE! Mooie kwaliteit, prachtige kleur en eenvoudig te monteren! Werd ook heel netjes geleverd en het matras bevalt ook heel erg goed! Al met al dus heel tevreden met onze aankoop!

Prettige en snelle levering

Goede informatie op de site. Meerdere betalingsmogelijkheden. Nadeel, voor achteraf betalen moet extra betaald worden.

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..