Echt ideaal VOOr mijn kleine jonge !

Goed product

Mooi en goed product stevig ook. Alleen jammer dat op 2 hoeken de verf af is, en dit juist in het zicht is. Dochter slaapt er heerlijk op, rn is nog geen 1 keer uit bed gevallen.

Teleurgesteld

Onze zoon heeft afgelopen vrijdag de garage cadeau gekregen voor zo'n 3e verjaardag. Omdat hij zo gek is op de houten speelgoed trein en allerlei attributen eromheen vinden we deze wel leuk want hier passen ook de autootjes en treintjes op. Nadat hij 1 keer van de speeltafel bevalt is zijn er al 3 witte hoeken afgebroken. We zijn heel erg teleurgesteld..

Uitstekende service en kwaliteitsproduct!

Door een fout aan onze zijde liep onze bestelling vertraging op. De medewerker van Petite Amelie heeft alle inspanningen geleverd om het cadeau voor onze dochter alsnog op tijd geleverd te krijgen. Dit is gelukkig gelukt, vlak voor haar verjaardag. Top! Het product zelf, het poppenhuis 'la maison d'amelie' is ronduit geweldig. Onze dochter is er na een ochtend spelen helemaal gek op. Daarnaast ben ik zelf vrij kritisch wbt. Speelgoed, maar dit is heel degelijk spul. Mooi vormgegeven, met een duidelijke (bouw)tekening. Bedankt voor de service en dit geweldige kado! Mvg, fam. Steur.

prima product, vlot en netjes geleverd

De Co-sleeper was precies zoals verwacht. De levering was vlot en netjes

Heel mooi speelgoedhuis.

Goed. Snelle levering.

Mooie details!

Heel mooi poppenhuis met veel details. Mijn dochter vind hem prachtig! Het in elkaar zetten was echter niet zo simpel. Er stond in de beschrijving dat er oneffenheden konden voorkomen ivm dat alles handgemaakt is. Alleen sommige materialen paste gewoonweg niet en moest worden bij gezaagd... Dat leek ons ook weer niet de bedoeling... Maat goed, uiteindelijk staat hij als een (poppen)huis ;-) en is dochterlief happy!

Goed mooi bed

Goed en gemakkelijk in elkaar te zetten. Echt een super leuk bed. Alleen jammer dat de bezorger veel vroeger was dan gepland. Waardoor ik niet thuis was. Maar daar kunnen jullie verder niets aan doen.

Superleuk poppenhuis

Jammer dat er geen goede beschrijving bij zat qua in elkaar zetten, je moest het zelf maar uitzoeken....... daardoor extra lang mee bezig geweest

Punctueel, compleet en stijlvol.

Enige minpunt is dat de producten soms wat prijzig zijn.

Viel tegen

Paar jaar geleden bed gekocht voor onze zoon. Beviel prima. Bed voor onze dochter dus ook maar bij jullie gekocht. Die viel erg tegen. Krassen gleuven slecht schilderwerk en tekort aan materiaal. Erg teleurstellend.

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle pevering

Super fijne bedjes waar mijn tweeling lekker in slaapt. Ze gaan graag naar hun “nieuwe” bedjes toe. Goede kwaliteit van matrasjes en alles makkelijk in elkaar te zetten.

Mooie producten

Meerdere meubels voor babykamer besteld via Petite Amélie. Degelijke meubels voor een mooi, betaalbaar prijsje! Door tevredenheid over eerder gekochte meubels, later nog andere meubels besteld.

Prijs kwaliteit verhouding redelijk...

Goede telefonische uitleg van een medewerker ivm advies welk keuze bed/matras

Dit is het poppenhuis dat je moet hebben

Voor school mocht ik een gang ontwerpen. Wij hebben daarom gekozen voor duurzaam en hout speelgoed. Toen ik dit poppenhuis zag, wilde ik het gelijk hebben. Hoe mooi en rustgevend. Wat voor mij ook een pluspunt was, was dat het poppenhuis niet in regenboogkleur is, maar realistisch en rustige natuurkleuren. Helemaal top. Als ik hem binnenkort heb opgezet zal ik hem delen op mijn instagram pagina @dereisvaneenjuf

Geweldig!

Petite Amélie heeft super leuke producten, die ook nog eens kwalitatief goed zijn voor een leuke prijs. Website ziet er mooi uit en bestellen is zo gedaan. Kind kan de was doen! Het is zeker de moeite waard om regelmatig eens een kijkje te nemen op de site.

Snel besteld, snel geleverd.

Peuterbedje was snel besteld en snel geleverd. Opbouwen ging gemakkelijk alleen was 1 schroef niet correct.

Snelle levering, top producten

nvt

Zeer degelijke materialen

Al 2 x een peuterbedje aangekocht, zeer tevreden over materiaal, snelheid van verzending, alles in orde!

Goede producten, snelle levering, goede service

Via internet besteld na bestellen wat vergeten aan te vinken. Na telefonisch contact met klantenservice, vriendelijk geholpen en tot een goede oplossing gekomen. Prima service. Mooi product.

Prima kwaliteit en goede service

Snelle bezorging en mooi bedje. Het in elkaar zetten vergt echter wat tijd. Hierna genieten van een prachtig meubel!

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Product is precies zoals afgebeeld, ziet er degelijk uit wat betreft bouw, Makkelijk in elkaar te zetten en compleet.

Snel en correct

Mooi product, nette service

Heel leuk junior bed voor ons zoontje gevonden. In showroom bekeken, online besteld en met een aantal dagen thuis ontvangen. Zelf gemonteerd. Net product en een groot succes.

Mooi ledikant

Het is een mooi ledikant, daar kunnen we hopelijk lang gebruik van maken. Alleen is de uitleg summiere qua in elkaar zetten en de uitleg voor het bankje mist.

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..