Fantastische service, mooie producten!

Tweede bestelling bij Petite Amélie. Wederom goede service, berichtgeving helder en de producten zijn in goede staat en goed verpakt geleverd.

Mooi speelgoed

Erg mooi duurzaam speelgoed.

Nice design

very nice design and good material. Very satisfied with service, quality and product. Nice bed with the possibility to grow with our baby.

Snelle levering, goede kwaliteit, mooi bed

Ook de klantenservice was goed bereikbaar. Toen er een schroefje miste kregen we gelijk een nieuwe toegestuurd. Achteraf was het onze fout (sorry!) en werd de ontbrekende schroef thuis toch nog gevonden...

prachtig product, goede kwaliteit en correcte levering.

Een poppenhuis gekocht voor mijn kleindochter. Een mooie contructie in mooi materiaal tegen een redelijke prijs.

Snel en makkelijk besteld

Beste, Het nieuwe bedje was niet veel duurder dan 2e hands op marktplaats. Wat ik een heel fijn idee vond, want nieuw is gewoon beter. Het bedje was snel en makkelijk besteld. Ook staat er duidelijk bij wat er bijgeleverd wordt, wat de voorwaarden zijn en wat de garantie is. Alleen vind ik wel dat de beschrijving van het bedje uitgebreider mag. Nou is het niet heel moeilijk om hem in elkaar te zetten, maar aan de hand van een aantal stappen zal dit zeker prettiger bevallen en hoef je het niet 3 keer te controleren. Verder ben ik super blij met het bedje!

mooi product en snelle levering

Heel mooi poppenhuis gekocht. mijn dochter is er heel blij mee!

Snelle bezorging

Mooie strakke poppenhuismeubeltjes

Blij met het bed!

We hebben het hele pakket besteld, bed met matras en bedhekje, ons zoontje mag graag op zijn nieuwe bed slapen en het is fijn dat het jaren mee kan groeien

Mooi poppenhuis, helaas al beschadigd

Het is een heel mooi poppenhuis, maar zat al beschadigd in de doos. Een trap heeft een lelijke opvallende scheur erin. Beetje zonde.

Snelle en goede service

Degelijke materialen voor een betaalbare prijs. Netjes op tijd binnen.

Perfect spul! En alles word netjes geleverd. Ik had een bed besteld met matras.. en alles was super

Mooi product, super snelle levering

Ik was op zoek naar een commode op hoge poten met lades, zodat alle baby benodigdheden binnen handbereik zijn. Daarnaast wilde ik een blad waarop ik het kindje recht voor me kon verschonen. Deze commode had dat allemaal en ook nog voor een zeer nette prijs.

Snelle levering, mooie producten

Onlangs heb ik een peuterbed besteld. Ik kon zelf de dag van de levering bepalen. Prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde. Ik ben erg tevreden met het product en de goede service van Petit Amélie!

Fantastisch product

Heel blij met poppenhuis, ziet er perfect uit en een mooi stuk speelgoed in de woonkamer of slaapkamer. Enige minpuntje is het in elkaar zetten, de montagehandleiding was vrij onduidelijk.

Goed!

Zeer mooi poppenhuis. Eindelijk iets anders dan roze. Verder snelle levering.

Fijn bedrijf snelle levering alles in orde

Product was goed, levering onduidelijk

Wij zijn ontzettend tevreden over het peuterbed dat wij besteld hebben. Het kraakt ook niet, iets waar wij wel bang voor waren. Ons eerste meegroeibed bij de Ikea gekocht en wat hebben we daar spijt van.... Het matras wat we erbij hebben gekocht is hemelzacht en onze dochter slaapt er geweldig op! Het was goed in elkaar te zetten. Helaas was het moment van levering niet helemaal duidelijk, maar als dat het ergste is.... 😉

Heel mooi bed

Wij hebben een peuterbed gekocht met matras en dekbed. Deze werden netjes geleverd op een dag naar keuze. Het bed was makkelijk te monteren en ons zoontje is er zeker blij mee.

Redelijk tevreden

Product was tijdelijk niet leverbaar. Heb gemaild dat ik m wilde bestellen voor de verjaardag van mijn dochter en dat hij dan te laat zou zijn, was helaas niks in te doen. Begrijpelijk. Had mijn mailadres doorgegeven via bestelsysteem, dan zou je een mail ontvangen zodra het product beschikbaar was. Nooit een mail gehad. Toen ik zelf ging kijken in de webshop, bleek hij alweer te bestellen! Ging om poppenhuis met 2 verdiepingen, geen goedkoop product. In handleiding stond vermeld dat het product handwerk betrof dus kleine afwijkingen maakte het product uniek, zouden dus geen productiefouten zijn. Dat is een mooi bedacht excuus. Sommige boorgaatjes zaten verkeerd, beschadigingen zichtbaar. Verwacht meer kwaliteit. Vind het daarnaast erg vervelend dat je op de website van petit Amélie geen reviews kunt lezen bij het product dat je gaat bestellen. Heb dit ook al aangegeven bij een vorige bestelling. Toen ook niet helemaal tevreden over de kwaliteit van het materiaal. Kinderbed bij montage al schadesporen, terwijl we de handleiding gevolgd hebben. Bij kinderproducten verwacht je minder kwetsbaar materiaal.

Mooie webshop en winkel

Wij hebben de winkel bezocht om toch een goed beeld van het bedje te krijgen. Mooie winkel, leuke producten, goed geholpen en snelle levering op gewenste dag.

Goede ervaring

Prima ervaring. Door de mail en uitleg en goede beschrijving wist ik waar ik aan toe was.

Goede en snelle service

Goede snelle service

Gied

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..