Pluspunten

Wij kochten hier een tafeltje met de 2 konijnenstoelen, onze dochter van 1,5 ook wel knutsel genoemd is er niet meer van weg te slaan, ook papa en mama kunnen met gemak op de stoeltjes zitten! Het is niet alleen heel leuk maar ook heel mooi!

Hou deze kwaliteit aan! Zijn een hoop tafels en stoelen die dezelfde prijs hebben maar van mindere kwaliteit zijn, dit onderscheid jullie van de rest

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima product en tevreden over de levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle service en levering, duidelijke website, fijne producten!

De montagehandleiding kan uitgebreider, waarmee het in elkaar zetten makkelijker gemaakt wordt.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Echt super service! Ten eerste snelle levering! 22:00 besteld en volgende dag al in huis! Ziet er allemaal ook erg netjes uit. Daarnaast een co sleeper gekocht in 2015. Nu miste ik een dopje en mailde ik om te vragen of iemand mij kon vertellen hoe dit onderdeel heet zodat ik een nieuwe kon gaan kopen. Deze wordt gewoon even opgestuurd! Ook hele snelle reactie op mijn mail. Kortom; super service! Echt heel tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en mooie producten. Wij hadden het konijnen setje gekocht (twee stoeltjes en tafeltje). Super hit bij de kindjes. Onze mini van 1 klimt er zelfs zo op terwijl ik bang was dat het te hoog voor hem zou zijn. Dochter van drie vindt het ook prachtig. Goede hoogte ook voor haar. Verf is netjes gespoten maar op sommige plekken dunner dan op andere plekken, daardoor zie je op sommige plekjes het hout er een klein beetje doorheen. Niet storend, maar ik zie het wel. In elkaar zetten ging heel makkelijk en ook echt top service dat we viltjes bij geleverd zat. Geen krassen op de vloer zo.

De schroefjes raken soms los. Dan moeten we ze weer aandraaien. Wel op letten want wil niet dat de pootjes los gaat zitten als kindjes er op zitten. En ik vind het best veel geld voor twee (wel erg schattige) stoeltjes en een tafel

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering was snel en zoals afgesproken (via PostNL dus duidelijke levertijd).

De kwaliteit van het product was echt niet goed. Afwerkdopjes ontbreken, beschadigd aangekomen, schroeven die niet werken waardoor we nieuwe moesten komen. Het ziet er van een afstandje leuk uit. Echter is de kwaliteit echt onder niveau.

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

vriendelijke klantenservice

op de website stond dat het matrasje op 40 graden gewassen kon worden en op het verpakkingsmateriaal stond 60 graden. Dit is verwarrend. Maar een medewerker kon dit uitleggen en gaf aan dat dit op de website nog niet was aangepast.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Supersnelle levering van een prachtig product

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie website snelle bezorging

De schroeven in het poppenhuis waren zichtbaar maar op de afbeelding niet te zien. De foto’s kunnen dus beter

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heb heel lang gezocht naar mooie, eenvoudige meubeltjes voor het poppenhuis van ons dochtertje zonder al te veel kleine prulletjes en dit was perfect! Meteen ‘s avonds laat nog besteld en de volgende ochtend hadden we ze al in huis. Super mooie kwaliteit en mooi afgewerkt!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

He recibido un servicio rápido y muy bien calidad de productos, gracias

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prijs kwaliteit goed. Duidelijke website.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, duidelijk uitleg en goede kwaliteit!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Perfect product goed ingepakt ontvangen en duidelijke beschrijving

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie stijl, duidelijke informatie over het product. Levering super snel en goede communicatie.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leverden op de afgesproken datum en leuke producten voor een interessante prijs.

Handleidingen voor het in elkaar zetten voor de meubels. Iets uitgebreider mag.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Assortiment, snelheid,

Ga zo door

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed materiaal, hele mooie aparte bedje.

Bodem minder stevig, en de schroeven voor de bodem waren moeilijk eraan te krijgen, er waren ook een aantal schroeven die niet goed vast zaten..

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering & unieke producten

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Hele leuke collectie aan baby/kinder spullen.

Graag verder uitbreiden van de collectie :)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De showroom was erg leuk om te bezoeken en inspiratie op te doen. De uitleg en de service waren erg goed. ‘S avonds thuis de bestelling online geplaatst en de volgende dag al in huis.

Het zelf in elkaar zetten van het setje vond ik minder leuk en er zat enorm veel verpakkingsmateriaal om de bestelling. Dan kan volgens mij met minder plastic.

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..