Pluspunten

Alles. Product, snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle verzending en goede service mbt het verzenden van mijn artikel.

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Aparte meubels voor een betaalbare prijs. Wel zou ik ze eerst bekijken in de winkel, wij hadden namelijk voor een andere set gekozen omdat de andere babykamer in het echt tegen viel. Voor de rest een snelle levering en alles is mooi en netjes verpakt.

Geen verzendkosten vanaf 20,- De grote waarschuwingen stickers zijn jammer op de meubels, misschien toch op een andere plek of apart laten.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel en goed geleverd

Zou ik nu niet weten

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Hele hele mooie spulletjes! Waar ik al lang naar op zoek was en hier gewoon allemaal verzameld

Pluspunten

Er was een onderdeel beschadigd, direct nieuwe opgestuurd gekregen, binnen twee dagen in huis.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Supersnel met leveringen alsook met reageren op klantberichten (zelfs als deze zelf een beetje te voorbarig zijn)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer tevreden over het bestelde peuterbed. De kwaliteit is top en ik had het bedje supersnel in huis, nadat onze kleine uit het ledikant begon te klimmen.

Het zou leuk zijn als er meer accessoires zoals dekbedovertreksets verkrijgbaar zouden zijn.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

We hebben een prachtig bedje binnen voor onze dochter, die daar vanaf haar geboorte tot een jaar of 5/6 in kan. Snelle levering, wat ook heel fijn is!

Geen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ziet er leuk, modern en duur uit

Belachelijk. Voor deze prijs zou je meer verwachten. Het zijn bouwpakketten net als Ikea. Alleen dan hele slechte goedkope kwaliteit. De lade onder het bed valt al uit elkaar nadat er sokken en onderbroeken in gestopt zijn. Mijn kind klimt elke dag in bed, en elke avond hou ik m’n hart vast of de zijkant van het bedje niet losschiet, aangezien het zo wankel voelt. We zijn constant bezig met schroeven aandraaien. Top fotografie en styling op de site, mooie kleur verf, maar belachelijk slecht materiaal voor die prijs.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Binnen 24 uur, keurig ingepakt, prima product, duidelijke instructie.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke en betrouwbare info op de site. Houdt je op de hoogte m.b.t bestelling /levering Product is erg stevig en makkelijk in elkaar te zetten.

Je kunt de co-sleeper wel wegdrukken ondanks dat dr wieltjes op slot staan. Iets te makkelijk, maar het is wel veilig genoeg dat dit geen probleem vormt.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooi product! Goede prijs kwaliteit.

De verkeerde handleiding werd meegegeven.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Levering volgens afspraak en tevreden over het product!

Pluspunten

The products are really nice

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie spullen, leuke opzet voor kinderen, snelle levertijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het was een kort bezoek, maar de twee dames waren aardig en naast een webshop was er ook een kleine winkel waar de meubels bekeken konden worden. Het kopen kon ook direct in de winkel en hoefde niet per se op de shop.

Een kinderkamer wordt vaak vroeg gekocht, maar is later nodig. Een goeie service zou zijn 'op afroep'. Dit was op dit moment niet mogelijk. De dozen waren bij aflevering beschadigd en het materiaal lag bloot. Meubels waren niet beschadigd, derhalve geen melding van gedaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette communicatie, snelle levering.

Het product werd 3 uur te laat geleverd (maar dit is wellicht buiten jullie bedrijf om)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Alles kwam in 1x, kleine doos zat bij een grote doos in

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering. Helemaal top!

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..