3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering is snel

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Het enige bedrijf dat een voor-sleeper aanbiedt voor een hoge boxspring.

De montage handleiding had wat mij betreft wel iets duidelijker gemogen. Het was nu af en toe even goed kijken op het plaatje en dan iets proberen. Ik zou het liever zien in enkele stappen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer snelle levering en keurig verpakt.

Ik vond de verzendkosten erg hoog. Bij een bestelling van 300,- verwacht je tegenwoordig geen verzendkosten meer. Verder was alles prima.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke site met informatie

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteitverhouding, mooie producten, fijne website

Dat je leveringskosten moet betalen

4 stars: good service, well treated

• Price
  • Quality
  • Speed/Delivery period

Pluspunten

Snel levertijd

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie producten, nette website, snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Komen alle afspraken na.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Supersnel geleverd en fijne en mooie Co-sleeper.

Duidelijkere handleiding.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice en snelle reactie! Ook snelle levering van het product. Ik was een handleiding kwijt van een bestelling van 2,5 jr geleden, deze kreeg ik na aanvraag per mail, binnen een paar minuten per mail opgestuurd. Niet lang daarna een bedhekje besteld, volgende dag geleverd. Het bedhekje voldeed aan mijn verwachting, handig omdat je het onder het matras kon plaatsen zonder het te hoeven bevestigen, maar niet heel mooi ogend. Dit is precies zoals in eerdere reviews aangeven. Het is niet heel stabiel voor als je kind wakker is maar het werkt wel als je kindje slaapt, mijn zoontje is nog niet uit bed gevallen. Het was wel mooier geweest als het netter en steviger bevestigd had kunnen worden. Maar als je een snelle oplossing wilt is dit qua prijs/ kwaliteit prima.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super snelle levering, helemaal top! Ga zo door!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Het peuterbed unclusief matras was snel geleverd. Prima prijs kwaliteitverhouding. Helaas zat 1 onderdeel beschadigd in de doos. Maar dit onderdeel is zonder problemen de volgende dag bezorgd. Prima service dus!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

We hebben onlangs het tweede kinderbed besteld bij Petite Amélie omdat we zeer tevreden waren over het eerste (peuter)bed. De levering gaat snel, de bedden zijn mooi van kwaliteit en stevig!

We hebben geen verbeterpunten.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelheid service, formaat en hoogte bedje, het feit dat de matras erbij zit.

Gebruiksaanwijzing is zeer onduidelijk. Een stap voor stap uitleg (zoals ikea) zou heel wenselijk zijn. En heel graag met een reserve-onderdeel van de kwetsbare plasticonderdelen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heel goede service

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Petite Amélie heeft een ruime keus in het assortiment. Het assortiment onderscheid zich in eigenheid. Op de site is duidelijk te zien, wat je aanschaft. Goede, duidelijke service en contactmogelijkheden.

Ga zo door en blijf u zelf!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, goede producten, duidelijke website.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Wij hebben het peuterbedje "Plume" inclusief de bedlade. Het is een mooi bedje. Zeker mèt lade kopen dat geeft het bedje echt een luxere uitstraling + het is mega praktisch om al het beddengoed en nog veel meer op te bergen. Onlangs hebben wij het houten poppenhuis gekocht, wat een super mooi en degelijk poppenhuis! Eindelijk eentje die mooi in je interieur past. Er staat bij vanaf 3 jaar.. onze dochter is 1,5 jaar en speelt er echt al super veel mee! Ze snapt al helemaal hoe je met de poppetjes over de trapjes om hoog moet gaan en ze legt ze ook echt in bed met het dekentje erover heen. Dus het is echt de moeite waard! Mijn man is heel handig en deed er toch 1 uur over ( in beschrijving staat 1,5 uur montage ) om het in elkaar te zetten. Ik kijk regelmatig op deze site of ik nog wat leuks gevonden krijg...;) Wij zijn fan.

Het ènige minpuntje aan het bedje "plume" is, dat het uitvalhekje wat steviger had gemogen. Zelfs als onze dochter er aan trekt of op hangt dan buigt hij naar links of rechts. Dit is wat minder stabiel.

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..