• Snelheid/Levertijd

De schroeven voor de lade onder het bedje zijn niet meegeleverd.

Pluspunten

Leuk bedrijf, zij reageren netjes en snel als je contact zoekt. Verkopen erg leuke producten. Kwaliteit hoeslaken is goed: lekker stevig en ruim genoeg.

Het bedje ziet er leuk uit en voldoet aan de verwachtingen, behalve op 1 punt: precies daar waar een kindje in- en uit het bedje stapt is geen afgeronde hoek gemaakt. Het gaat om het bedhekje. Wij hebben dat zelf opgelost door er een washandje overheen te doen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goeie prijs kwaliteit. Als er iets is, kijken ze voor een oplossing vb vijzen opsturen als er tekort zijn

Meerdere soorten donsovertrekken

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Precies zoals op de foto! Wat een geweldig en schattig setje in onze woonkamer. Echt een koopje voor zo iets unieks en top kwaliteit. Wij zijn enorm blij!

Ik vond jullie via pinterest. Misschien meer naamsbekendheid?

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering! Handig verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede kwaliteit en meubilair dat aansluit op onze smaak. Prijs acceptabel.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke website. Mooi spul. Snelle levertijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke producten tegen betaalbare prijzen. Hadden het bedje 2 jaar geleden ook al gekocht voor onze andere dochter en merkte wel verbetering in kwaliteit.

Pluspunten

Aardige hulp aan de telefoon

Bedje is niet erg stevig. Had voor deze prijs met verwacht. Bijgeleverde matrasje is erg hard

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer goede service en reageren super snel op de mail. Vandaag besteld is morgen in huis, ik raad petit Amélie zeker aan!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super leuke producten

Ik vind het heel erg duur en de instructies voor het in elkaar zetten van de producten moet veel beter!!! Het is heel erg onduidelijk en er staat geen tekst bij. We zijn heel lang bezig geweest met het in elkaar zetten van de box omdat de instructie zo onduidelijk was

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit en prachtig design. We zijn zeer tevreden over de tipi tent kastjes en het konijnen tafeltje. Ook het bedje plume staat mooi op de kamer van onze dochter.

In de verpakking was veel plakband gebruikt. Dit maakte het lastig uit te pakken. Begrijpelijk, want ik weet ook niet hoe het anders zou moeten.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie en onderscheidende meubels voor kinderkamer. Van prima kwaliteit en makkelijk in elkaar te zetten.

Enkele boorgaatjes bed zaten nog gevuld met zaagsel waardoor schroeven niet direct pakten. Extra nakijken of alle zaagsel weg is alvorens af te sturen naar klant.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en wiegje ziet er, in elkaar gezet, heel netjes uit!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super leuk peuterbed gekocht via de website! Net iets andere collectie dan andere webshops. Heel fijn dat je zelf de bezorgdatum kan kiezen. Werd precies op de dag/ tijd geleverd zoals aangegeven.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Modern, leuke collectie

Verzendkosten berekenen. Niet echt meer van deze tijd, zeker als je boven een bepaald bedrag bestelt. In mijn geval 250 euro.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle en nette levering

kwaliteit dekbedovertrek minder. Al een gaatje er in na 2x wassen

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..