Jammer dat het in 2 pakketten is gestuurd. Liever 1 dag langer wachten en 1 pakket zodat ik maar 1 keer moet thuis zijn voor levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Een ontzettende fijne en snelle levering. Alles wordt netjes verpakt, goede service!

Tip: voor het peuterbedje wordt meestal de maat 150 genomen. Jullie wijken daar vanaf, dat is geen probleem maar misschien erbij vermelden?

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede kwaliteit, duidelijke website. Snelle bezorging (de volgende dag) en je wordt via SMS op de hoogte gehouden van het moment van bezorgen. Bed is heel mooi, en een goed matras. Mijn dochter is er erg blij mee en slaapt er heerlijk in!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer mooi aanschuifwiegje. Handig dat het hekje verstelbaar is, zonder gereedschap. In geen enkele winkel dit gezien.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super goede verhouding prijs/kwaliteit. We hebben al een aantal meubels hier besteld!

Geen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke spulletjes. Kom je niet overal tegen dat maakt het zo uniek.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Maar heel erg fijn dat Carolien van petit Amélie zo goed bereikbaar was over de levering die wat verlaat was. En echt mee dacht en haar best heeft gedaan om me te helpen! Fijn gevoel :)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Makkelijk bereikbaar via telefoon, behulpzaam

Pluspunten

Mooie kwaliteit voor een goede prijs.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede communicatie en hele snelle Levering!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

netjes verpakt....en snelle levering

lak controleren

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en mooie prijs.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en het bedje was makkelijk in mekaar te zetten

• Snelheid/Levertijd

Gelieve niet meer te werken met PostNL. Ze geven geen schatting van het levermoment, de bezorgers zijn ongeduldig en onbeleefd en weinig zorgzaam met de pakketten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactietijd

Dr bestelling van de klant nakijken ik had als voorbeeld een matras bij het juniorbed maar dat was te klein. Als de bestelling word nagekeken kan de klant even gebeld worden of dit wel klopt. Kleine moeite groot plezier voor beide partijen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie website met zowel leuke als handige spullen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Product zoals afgebeeld. Voldoet aan verwachtingen.

Levertijd was 1 dag later, helaas (ivm mijn eigen werkdagen wat onhandiger) maar redelijk vlot.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik bestel een bedje voor mijn zoontje, en ipv van de bezorgtijd waarmee jullie adverteren gebruik te maken laat ik het op een dag komen waarop het mij uit komt (vorige week woensdag). Ik ben aan het verhuizen en zondag werden er spullen naar een loods gebracht. Op die woensdag ben ik vanaf 8.00 aan het wachten op de bestelling en word pas om 11.00 gebeld dat deze niet mee kon met die levering (1,5e week van tevoren besteld!) Er werd afgesproken dat de woensdag erop een nieuw bezorgmoment plaats zou vinden en wat schetst mijn verbazing... Vandaag is mijn bestelling geleverd! Een geluk dat ik het sms’je zag en thuis kon blijven want mijn afspraken deze week waren hier niet op afgesteld!

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..