Pluspunten

Mooi bed, simpel in elkaar te zetten, kwaliteit op eerste gezicht goed.

PostNL bezorgde dit bed, de 1e poging ruim na aangegeven tijd, terwijl we speciaal thuis waren gebleven toch de bezorger gemist. Hij heeft niet eens aangebeld. 2e poging waren we niet thuis, wat betekende dat we het hele grote pakket op moesten halen bij PostNL locatie. Irritant. Misschien andere partij zoeken?

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

We zijn erg tevreden over onze aankoop en de snelle levering. Het bedje is goed zelf in elkaar te zetten. De handleiding is duidelijk. De prijs/kwaliteit klopt. Onze zoon slaapt heerlijk in zijn 'grote' bed met nieuwe dekbed. Al met al erg tevreden!

De uitvalbescherming om het bed zou steviger kunnen, maar in verhouding tot de prijs die je betaald is het helemaal prima.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle en goede service. Prijs/kwaliteit is prima in orde.

Nog niet kunnen ontdekken.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede overzichtelijke site, fijn dat je door kan klikken naar opties die handig zijn voor bij het bestelde product. Goede prijzen en veel verzend en betaal opties! Top!

?

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering, mooi produkt en vrij makkelijk in elkaar te zetten. Het bed is precies wat we ervan gehoopt hadden!

Alleen zou de 'schroevendraaier' (meegeleverde staafje) iets groter mogen zijn, omdat er nu te weinig kracht mee gezet kan worden waardoor de schroefkop bijna lamgedraaid was. Gelukkig hadden we thuis een beter alternatief dus is alles goed gekomen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijk kkantvriendekijk

Meschien lever tijd ik moest 2 maanden wachten maar heb alles goed binnen gekregen daar ben ik heel blok mee

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heel vriendelijk personeel. Nemen de tijd voor je en geven je advies wanneer nodig.

Misschien iets meer kleine artikelen op voorraad nemen in de showroom/winkel.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Het bestellen via de website ging makkelijk en is erg overzichtelijk. Het is fijn dat je aan kan geven wanneer je het pakket wilt ontvangen. Het was een groot pakket en dan wil je het ook zelf in ontvangst kunnen nemen. Het pakket is netjes geleverd, geen beschadigingen, de bezorger ging er netjes mee om en heeft het zelfs binnen gebracht omdat het zwaar was en ook nog op het afgesproken tijdstip.

Wat mij betreft mag er ook een eenpersoonsdekbed in het assortiment komen icm een kussen speciaal voor een kind. Of dat het mogelijk is om het kussen los te bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel geleverd, goed verpakt, bed en linnengoed van goede kwaliteit.

De bodem van de la onder het bed kon wat steviger.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Hele snelle levering, mooi produkt.

Even op de site vermelden na de aankoop dat de mail misschien bij ongewenste items binnenkomt, want ik dacht daar niet aan en wist niet waarom we nu geen mail kregen! De gebruiksaanwijzing zou ik ook wat duidelijker maken.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Wiegje besteld en deze was heel netjes de volgende dag al in huis! Ik kreeg ook netjes een mailtje met een tijdvak zodat ik niet de hele dag thuis hoefde te blijven. het wiegje was makkelijk en snel te monteren en is helemaal naar ons zin!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke en nette online webshop. Product beschrijving is helder en mooie foto's!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Product wordt geleverd zoals aangegeven op de website, bezorgtijd was ook erg kort. Ik zou een volgende keer weer bestellen van dit bedrijf.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- super snelle levering, op een avond besteld en volgende dag al in huis, ideaal omdat ons meisje al uit haar ledikantje kon klimmen. - lage prijs voor bed incl matras - mooi uiterlijk en makkelijk in elkaar te zetten.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel, Mooi design en makkelijk te bereiken.

Prijs fors.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Product ziet er heel leuk uit

-Beschrijving kan beter. -Erg veel moeite moeten doen om kast en boekenkast in lijn te stellen en aan elkaar te krijgen...... -La juniorbed beschadigd het bedje snel doordat kinderen hem er scheef in terug schuiven

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Geweldig mooie winkel!!!! Het liefst wil je alle spullen voor de kind hier kopen. Je doet er leuke ideeën op voor de inrichting van je kinderkamer.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Precies op aangegeven dag geleverd

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooi productconcept Tegen mooie prijs

Er zat een barst in het hout en een beetje lakschade.

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..