Pluspunten

Fijne service, eerlijke verkoopster die je niet meteen van alles aan wilde smeren. Uitgebreide en duidelijke handleiding voor de meubels

Ga zo door!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- kwaliteit peuterbed voor een kleine prijs - super snelle levering - duidelijk alle benodigdheden onder het artikel

• Snelheid/Levertijd

Ik heb geen instructie/ handleiding gekregen hoe de box in elkaar gezet moest worden. Dat was toch vervelend!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Waar voor je geld

Pluspunten

Prima service, snelle reactie via de mail en de telefoon. Over de kwaliteit van het product kan ik nog weinig zeggen omdat het bed nog niet in elkaar is gezet, we verhuizen binnenkort.

Bij de levering ging het niet heel goed. De doos van de matras was beschadigd en open, gelukkig zat het bed niet in de doos anders verwacht ik daar wel een beschadiging op. Het product werd tot aan de deur geleverd, ik moest het zelf naar binnen zien te krijgen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Klantgericht

We vonden het peuterbedje kwalitatief tegenvallen. We hopen echt dat zeker het uitvalhekje het lang genoeg houdt. De laklaag is snel beschadigd, al met een nagel. Het is een kindermeubel, dus dat verwacht je niet.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooi kwaliteit voor weinig geld. En goede service.

Niet

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie materialen en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super tevreden! Een peuterbedje met matras besteld voor ons zoontje. Super snelle levering en alles goed en stevig verpakt. Het bedje is erg leuk en hele goede kwaliteit. We zijn er heel blij mee, bedankt!

Geen kunnen ontdekken, ga zo door!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en mooie producten!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede service. Fijn dat ze een winkel hebben waar je de spullen even kan zien en aanraken. De meubels zijn goed ingepakt en zijn heel stevig en van goed matriaal gemaakt. Je zet ze met de voorverpakte genummerde zakjes met handige gebruiksaanwijzing makkelijk in elkaar

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vriendelijk en persoonlijk contact via de mail. Beter dan alle standaard gegenereerde zooi.

Ik had een iets zwaardere kwaiteot verwacht, desalniettemin was het prima in orde!

• Kwaliteit

Pluspunten

Mooi product en snelle levertijd!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer makkelijke bestelling, vlotte levering en makkelijk in elkaar te steken meubels! Alleen maar lof dus

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering. Mooie producten voor een goede prijs!

Op de site staat dat het peuterbedje tot 5/6 jaar is, in de beschrijving tot 20 kilo. Bedje is super! Alleen de rand/het hoekje van het rekje is qua afwerking niet helemaal top, hout is nog ruw, niet helemaal gladgeschuurd. Met een panty blijf je er aan hangen als je aan het voeteneind voorleest. Over het algemeen zou ik het bedje zeker aanraden!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle service, kwaliteitsvol materiaal, goede service nadien ook.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede communicatie qua levering, op tijd bezorgd, bedje ziet er goed uit en het belangrijkste; dochtertje vindt het geweldig.. opklimmen en er weer alleen af ;) Aanrader!

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..