Pluspunten

Goed geholpen/ snel en duidelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het bedrijf doet wat het beloofd. Wij hebben een peuterbedje besteld. Het bedje is netzo mooi als op de foto's. Echter de kwaliteit laat te wensen over. Schroefgaten zijn niet netjes t.o.v. elkaar geschroefd. De schroef moet er schuin doorheen. Ook zijn de houten hekjes van minimale kwaliteit, ze zijn erg gammel en vermoed ook dat ze niet lang meegaan. Onze peuter kan er niet opzitten bijvoorbeeld. Ook vind ik de geur van de meubels (bed/lade en matras) erg lang erg sterk ruiken.

plaats meer info over de kwaliteit van het product op de site.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle en nette levering. Het bedje zat goed ingepakt en is daardoor ook heel netjes.

Hoewel het prima lukte om het bed in elkaar te zetten, zou een handleiding in stappen wel prettig zijn.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering!

NVT

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede prijs kwaliteit snelle levering

Mobiele website

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle reactie op de mail. Prettige, vriendelijke uitstraling! Mijn zoontje was zo ontzettend blij toen zijn bedje bezorgd was. Hij kon niet wachten tot het 's avonds in elkaar gezet zou worden en deed zijn middagdutje al op het nieuwe matras met schattig dekbedovertrek met vosjes. Zijn kamer ziet er super leuk uit, voor een zeer aantrekkelijke prijs! Een aanrader!!

Eén artikel was niet op voorraad, waardoor ook de rest van de bestelling later geleverd werd. Had gerekend op de volgende dag, dus dat was een kleine teleurstelling.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het bedje is erg mooi

De klantenservice zeer slecht. Het bed was goed, maar het matras stonk heeeel erg! Mijn dochter werd steeds wakker ervan. Ik wou hem dus terugsturen. Moeilijk doen, niet normaal. Weken zo niet maanden eroverheen gegaan en uiteindelijk mocht het matras retour. Bij wijze van coulance... Niet omdat ze vonden dat ik gelijk had... Zo onvriendelijk.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijk

Meer peuterdekbedjes en overtrekken

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Bedje was van mooie kwaliteit en werd snel en keurig ingepakt afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie m.b.t verzending.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Eeg blij met het bed en commode. Goede en duidelijke handleiding en op de site zelf duidelijke omschrijving en foto's

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Alles precies zoals toegezegd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle en duidelijke communicatie en zeer snelle levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Reageren snel op mail. Zeer klantvriendelijk. Werd netjes per mail op de hoogte gehouden wanneer ik mijn pakket kon ontvangen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke website, klantencontact is goed en ze denken echt met je mee.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Originele producten

Als er producten niet op voorraad zijn is het fijn dat dit duidelijk(er) word aangegeven. Levering van mijn bestelling was bijna 4 weken later gepland omdat er 2 producten niet op voorraad waren, heb hier zelf achteraan moeten mailen/bellen. Het peuterbed is erg gammel en niet de stevige kwaliteit die we gehoopt hadden. (ja, deze is wel correct gemonteerd) Wellicht goed om te kijken naar vergelijkbare bedjes in de markt, ikea Peuterbedje kan je als volwassenen (70 kg) gewoon op zitten, wel zo fijn als je een verhaaltje wil voorlezen aan je kind, dit kan dus niet met het 'vivien' bedje. Doe er u voordeel mee.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levertijd / duidelijke web-site

Iets duidelijkere beschrijving welke schroeven waar moeten. Lange of korte schroeven, zodat ze niet op de verkeerde plaats gemonteerd worden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

leuke stijl producten

snellere levertijd zou prettig zijn

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..