Pluspunten
Goed geholpen/ snel en duidelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het bedrijf doet wat het beloofd. Wij hebben een peuterbedje besteld. Het bedje is netzo mooi als op de foto's. Echter de kwaliteit laat te wensen over. Schroefgaten zijn niet netjes t.o.v. elkaar geschroefd. De schroef moet er schuin doorheen. Ook zijn de houten hekjes van minimale kwaliteit, ze zijn erg gammel en vermoed ook dat ze niet lang meegaan. Onze peuter kan er niet opzitten bijvoorbeeld. Ook vind ik de geur van de meubels (bed/lade en matras) erg lang erg sterk ruiken.
Verbeterpuntenplaats meer info over de kwaliteit van het product op de site.
Hallo Kim, Allereerst dank voor je beoordeling en aanbeveling. Het bedje moet helemaal top zijn! Dus ook de gaten etc. ..Anders kun je altijd aanspraak maken op garantie. Dit geldt ook voor de hekjes. Ze moeten natuurlijk stevig zitten en wanneer ze goed gemonteerd zijn breken ze absoluut niet af. Neem ajb even contact op indien er echt een probleem is.
Pluspunten
Snelle en nette levering. Het bedje zat goed ingepakt en is daardoor ook heel netjes.
VerbeterpuntenHoewel het prima lukte om het bed in elkaar te zetten, zou een handleiding in stappen wel prettig zijn.
Dank voor de goede feedback.
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
goede prijs kwaliteit snelle levering
VerbeterpuntenMobiele website
Dank voor de feedback. De mobiele website staat op onze to do list als hoge prioriteit.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle reactie op de mail. Prettige, vriendelijke uitstraling! Mijn zoontje was zo ontzettend blij toen zijn bedje bezorgd was. Hij kon niet wachten tot het 's avonds in elkaar gezet zou worden en deed zijn middagdutje al op het nieuwe matras met schattig dekbedovertrek met vosjes. Zijn kamer ziet er super leuk uit, voor een zeer aantrekkelijke prijs! Een aanrader!!
VerbeterpuntenEén artikel was niet op voorraad, waardoor ook de rest van de bestelling later geleverd werd. Had gerekend op de volgende dag, dus dat was een kleine teleurstelling.
Pluspunten
Het bedje is erg mooi
VerbeterpuntenDe klantenservice zeer slecht. Het bed was goed, maar het matras stonk heeeel erg! Mijn dochter werd steeds wakker ervan. Ik wou hem dus terugsturen. Moeilijk doen, niet normaal. Weken zo niet maanden eroverheen gegaan en uiteindelijk mocht het matras retour. Bij wijze van coulance... Niet omdat ze vonden dat ik gelijk had... Zo onvriendelijk.
Beste Sanneke, Dank voor je review. Goed om te lezen dat je het bedje erg mooi vindt. Graag zou ik ook de andere kant van je klacht willen belichten zodat lezers een compleet beeld hebben: We hebben het matras na je claim dat je kindje er een snotneus van zou hebben gekregen direct teruggenomen in afgesloten verpakking om de geur zelf waar te nemen. Vervolgens zijn absoluut geen bijzonderheden naar voren gekomen. De reuk van het (bovendien OEKO TEX gecertificeerde) koudschuimmatras was normaal en bijna neutraal. Tevens hebben we voor de zekerheid direct andere matrasverpakkingen geopend en ook daar geen bijzonderheden geconstateerd.Tot nu toe zijn er 0/900 reviews geplaatst mbt de geur van het matras. Dit is ook niet in lijn met je klacht
Pluspunten
Duidelijk
VerbeterpuntenMeer peuterdekbedjes en overtrekken
Pluspunten
Bedje was van mooie kwaliteit en werd snel en keurig ingepakt afgeleverd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie m.b.t verzending.
Pluspunten
Eeg blij met het bed en commode. Goede en duidelijke handleiding en op de site zelf duidelijke omschrijving en foto's
Verbeterpunten-
Dank voor de reactie! Veel plezier toegewenst met de babykamer.
Pluspunten
Alles precies zoals toegezegd.
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en duidelijke communicatie en zeer snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten
Pluspunten
Reageren snel op mail. Zeer klantvriendelijk. Werd netjes per mail op de hoogte gehouden wanneer ik mijn pakket kon ontvangen.
Pluspunten
Duidelijke website, klantencontact is goed en ze denken echt met je mee.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Originele producten
VerbeterpuntenAls er producten niet op voorraad zijn is het fijn dat dit duidelijk(er) word aangegeven. Levering van mijn bestelling was bijna 4 weken later gepland omdat er 2 producten niet op voorraad waren, heb hier zelf achteraan moeten mailen/bellen. Het peuterbed is erg gammel en niet de stevige kwaliteit die we gehoopt hadden. (ja, deze is wel correct gemonteerd) Wellicht goed om te kijken naar vergelijkbare bedjes in de markt, ikea Peuterbedje kan je als volwassenen (70 kg) gewoon op zitten, wel zo fijn als je een verhaaltje wil voorlezen aan je kind, dit kan dus niet met het 'vivien' bedje. Doe er u voordeel mee.
Beste Anne, Dank voor het posten van je review. Ik denk dat er wel 2 kanttekeningen bij je commentaar geplaatst moeten worden: Voor wat betreft stevigheid en gewicht: we hebben het bed nu laten testen tot 85kg en dit wordt aangepast in de handleiding. Verder ben je welkom in onze concept store om te laten zien waar het bed volgens jou zwak zou zijn. Je hebt ook nog 1 jaar garantie. Onze dekbedden waren na introductie inderdaad binnen een dag uitverkocht. Hierdoor was er tijdelijk een lange levertijd op de dekbedden De leverdatum stond duidelijk vermeld in de winkelmand. Dit is over het hoofd gezien en vervolgens heb je contact opgenomen. Daarop is direct actie ondernomen en is het bed op 30 april ontvangen na bestelling op 26 april.
Pluspunten
Snelle levertijd / duidelijke web-site
VerbeterpuntenIets duidelijkere beschrijving welke schroeven waar moeten. Lange of korte schroeven, zodat ze niet op de verkeerde plaats gemonteerd worden.
Pluspunten
leuke stijl producten
Verbeterpuntensnellere levertijd zou prettig zijn
Kerkstraat 6
1404 HH Bussum
Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..