Pluspunten

snelle levering en de mogelijkheid om after pay te kiezen (ben al een keer opgelicht) besteld bedje ziet er mooi uit en matras is ook goed. kleinzoon slaapt er prima op :-)

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie spullen

Lange levertijd maar wel conform afspraak

• Snelheid/Levertijd

Op de website stond dat het bed leverbaar was binnen 3 tot 5 werkdagen. In werkelijkheid kwam het bed pas bijna 2 weken na bestelling. Een mailtje met de werkelijke levertijd zou wel netjes zijn.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke betaalbare producten. Wij zijn heel erg blij met het peuterbed!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Kleine onderneming persoonlijk

Kleine kras op meubel. Waarschijnlijk gebeurd bij inpakken.

• Snelheid/Levertijd

Toen we het bedje in elkaar gingen zetten, kwam er roze verfstof af. Misschien kan dit in de toekomst voorkomen worden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel, proffesioneel en duidelijk!

• Snelheid/Levertijd

Andere verzending. Door de manier van verzenden is het niet vooraf duidelijk tussen welke tijden het product wordt geleverd

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke informatie, snelle levering en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ook word je goed op de hoogte gebracht van de verzending.Leuke website en mooie producten.

Er was geen mogelijkheid om het tijdstip te bepalen voor het ontvangst van het pakket. Verder vind ik het jammer dat er verzendkosten betaald moeten worden voor een dergelijke aankoop. Over het algemeen is het gebruikelijk dat deze niet in rekening worden gebracht.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super snelle levering, het bed was eigenlijk niet eerder leverbaar dan volgende week, maar na uitleg van onze situatie werd het bed met spoed verzonden en had ik het na anderhalve dag al in huis! Helemaal top en het bed is prachtig!! We zijn er erg blij mee!!!

Ga vooral zo door, anderen kunnen een hoop van jullie leren!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ivm mijn uitgetekend datum kon de wieg eerder worden geleverd. Prettig en persoonlijk telefonisch en mail contact

De instructie tekening had nog iets duidelijker gemogen (stappenplan?) maar het is gelukt!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Betrouwbare

Hebben we niet

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle levertijd, product was goed beschermd in de doos.

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

keurige levering op datum. Een prachtig bedje, boven onze verwachting. Olivier is er ook reuze blij mee, voelt zich echt groot en slaapt er geweldig in. Kortom wij zijn supertevreden

Pluspunten

Spullen zien er goed uit

Levertijd duurde erg lang, ook was het niet mogelijk een moment van levering te kiezen. Waardoor we van 10.00-17.00 beschikbaar moesten zijn.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

duidelijke info over de levering. Bed is mooi, goede prijs/kwaliteit verhouding! Makkelijk in elkaar te zetten.

ik vind het alleen jammer dat het hoofd en voeteneind (platen) wel van iets minder stevige kwaliteit zijn

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke informatie beschreven op de site. Je kan de producten die je zoekt makkelijk en snel onder de juiste kopjes vinden. Erg fijn is dat je een email krijgt met de verwachte leverdatum en dat je je bestelling kunt volgen. Leuke afbeeldingen van de producten worden getoond.

Misschien een snellere levertijd? Een week na bestel datum vond ik ook nog wel snel bezorgd. Maar al zou je mee willen gaan met andere bedrijven die wel sneller leveren dan zou ik aanraden of hier nog een verbetering in zou kunnen worden gevonden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super mooi peuterbed gekocht. Zeer snelle levering. Makkelijk in elkaar te zetten met goede beschrijving. Zeer tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en snel met reageren. Perfect in probleem oplossing

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

duidelijke foto en omschrijvingen prettig dat het matras erbij wordt geleverd. alles in 1, zodat je snel klaar bent en een compleet product kan kopen.

2 sterren: slechter dan verwacht

de beschrijving mag wel wat duidelijker

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer persoonlijk in e-mail contact. Snelle levering.

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..