Pluspunten

Bestelling is snel en duidelijk behandeld. Goeie informatie over de levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

GOEDE ARTIKEL EN SNEL BEZORGD WIEGJE PLUS BED IN EEN GEWOON GEWELDIG EN OOK ALS LEES BANKJE TE GEBRUIKEN.!!!!!!!!

ZE MOETEN GOED ARTIKEL NA LATEN KIJKEN DE SCHROEF GATEN TE WIJD VAN CO BED

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed op de hoogte gehouden van levering. Fijn bedje, goedkoop in vergelijking met andere bedrijven.

Sommige gaten waren niet goed genoeg, waardoor sommige schroeven niet gelijk paste. Ook is de tekening voor de montage erg minimaal en klopte sommige omschrijvingen niet (andere schroeven bij bepaalde onderdelen/omgedraaid met andere).

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed bereikbaar, nette en tijdige levering. En mooie kinderproducten natuurlijk!

• Snelheid/Levertijd

De levering door DHL was vervelend. Het pakket werd zakelijk verstuurd waardoor ik niet kon opvragen wanneer het ongeveer bezorgd zou worden. De hele dag thuisblijven is erg vervelend. Petite Amelie heeft dit wel prima opgelost door contact op te nemen met DHL en het ergens anders af te laten leveren. Maar toch zou een andere vervoerder prettiger zijn.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik vind het goed koop en de verzenden kisten waren bijna niks en de aflevering ging heel snel en heel gied ik vind het top

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke producten, goede prijs/kwaliteitverhouding en duidelijke info over levering etc.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed contact wordt gehouden over de levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke website en goede communicatie naar de klant toe.

Misschien een meer uitgebreide collectie.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke spullen, betaalbaar, snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

In eerste instantie waren wij een beetje huiverig aangezien er niet veel bekend is over dit bedrijf!!!Maar wij moeten hier echt op terug komen!!Alles ging super,wat wij hadden besteld was niet op voorraad en werden netjes gebeld of het geld moest worden terug gestort of dat we de bestelling lieten staan!!deze zou na 2 weken worden afgestuurd!!En? Klopt,na 10 dagen een keurige mail met de mededeling dat de bestelling verstuurd was!!!bij binnenkomst en na uitpakken bleek er een defect aan het peuterbedje te zitten!!gebeld,foto's gemaakt en naar hun toe gemaild!!binnen 12 uur een mail terug met de mededeling dat van het defecte onderdeel een nieuwe reeds naar ons verstuurd was!!Wij zijn zéér tevreden over dit bedrijf!!

Niets op aan te merken!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel geleverd, mooie kwaliteit en orgineel! Netjes ook dat het dekentje nog nagestuurd werd zonder verdere kosten.

Iets snellere reactie op de mail met vraag was prettig geweest.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Maken waar wat er op de site staat

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Levertijd stond bij bestelling duidelijk aangegeven. Daarnaast ontving in na bestelling tevens een email met informatie inzake de levertijd. Tevens ontving ik per email bericht dat het pakket was verzonden en wanneer ik het kon verwachten. De daadwerkelijke bezorging kwam precies overeen met de verstrekte informatie. Al met al erg duidelijke communicatie en afspraak mbt levertijd werd nagekomen. Verder heb ik het gevoel dat de prijs kwaliteit verhouding van het bestelde product erg goed is.

Geen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Je wordt goed geïnformeerd over de status van de bestelling.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De communicatie: Je wordt goed op de hoogte gehouden wat de status van je bestelling is.

Diverse hoeslakens, beddengoed voor het peuterbed in het assortiment opnemen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede communicatie over levertijden en kwaliteit van producten. Prijs kwaliteit lijkt prima (heb het produkt nog maar net dus kan er nog niet goed over oordelen). Innovatieve produkten

We hebben het produkt twee keer ontvangen terwijl we maar een produkt hadden besteld. Schijnbaar fout gemaakt bij verwerking bestelling. Heb het vandaag doorgegeven maar nog geen reactie gehad.

Betere levertijd

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..