Pluspunten

interessante prijs (co-sleeper / 3-in-1 wiegje), zeer snelle levering (2 werkdagen)

in het algemeen is de kwaliteit OK, alleen bij gebruik van het wiegje als co-sleeper (waarvoor wij het gekocht hebben) valt op, dat het verbreedstuk en de twee extra stukjes voor de zijkant niet goed aansluiten op het wiegje. Het lijkt stabiel te staan en we gaan het dus ook gebruiken, maar voor het oog is het toch minder mooi dan verwacht / dan op de fotos op de website te zien is. Wij gaan Petite Amelie hierover nog mailen om erachter te komen, of er wat daaraan te doen is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwalitatief goed product

Handleiding bij product klopte niet geheel.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goeie service: vriendelijk, attent

Pluspunten

Zeer snel geleverd, prima prijs.

Pluspunten

heel snel geleverd; na een dag. Meteen bericht op mailadres van bestelling en een bericht wanneer het product geleverd zou worden.

geen.

Pluspunten

I love the products! The cribs are precious and the wooden toys too cute! I loved the louge baby chair very stylish!

Pluspunten

Geweldig leuke producten voor kinderen!

Pluspunten

Beautiful products, very kind personnel.

Pluspunten

Zeer leuke en vernieuwende producten worden aangeboden op de website van duurzaame materialen.

Pluspunten

I liked the fact that the products are very unique, affordable and the nice style of every item helps you create a very special room for your child. I also like the fact that you can get the products online as it makes it very easy to shop!

Nothing!

Pluspunten

Mooi uitvoering, goed kwaliteit

Pluspunten

The 3in1 co-sleeper is very versatile as it can be adapted as your baby gets older, making it good value for money.

Pluspunten

Mooie materialen, toffe kleuren en modellen

Geen, niet nodig!

Pluspunten

well organized and lovely service! thank you and look forward to meeting you again

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding Goed up to date gehouden van latere levertermijm

Hoofd/ voetenbord mag wel van iets steviger materiaal

Pluspunten

Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Nette service en levering. Ik ben erg tevreden.

De gebruiksaanwijzing klopt niet helemaal maar is wel duidelijk genoeg.

Pluspunten

Geen verbeterpunten. Ik vind fantastisch zo!!

Pluspunten

heel mooi meegroeibed, ik ben er helemaal blij mee!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- mooie site - snelle levering

- slordige verpakking - geen retourformulier - gevoel bij ontvangst van pakket stemt zeker niet overeen met het positieve gevoel bij het bekijken van de site

Pluspunten

Overzichtelijke website, goede communicatie over: De bestelling De aflevering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ja wat moet ik zeggen. Snelle levertijd, nette afhandeling, het 3 in 1 bedje is een leuk bedacht product.

Alleen het materiaal waarvan het 3 in 1 bedje gemaakt is heeft mijn zware twijfels, sorry. Ik ben bang dat het toch snel kapot zal zijn of dat er een spijl door zal gaan. Het wiebelt aan alle kanten niet goed verlijmd en te dun hout. Ik hoop dat het gaat lukken ik baal een beetje van deze tegenslag. Had meer verwacht dikker hout en betere verbindingen. Ik heb in ieder geval begrepen dat er vanaf nu dikkere materialen gebruikt gaan worden. Dat is wel fijn voor de volgende koper.

Pluspunten

Snelle levering! Mooi wiegje voor een betaalbare prijs.

Ik had wel een mailtje gekregen wanneer het verzonden zou worden en dat ik dan een trackingcode zou krijgen maar de code nooit ontvangen. (Wiegje wel op voorspelde dag binnen gekregen) Handleiding zou iets uitgebreider kunnen.

Pluspunten

Super snelle levering, 's morgens besteld en 's middags al in huis en wat een leuk poppenbedje!

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..