Zeer goeie service!

Goeie service, mooie spullen! Alleen jammer van de verzendkosten (€10,- per keer)

Handige, mooie box

Super handig dat de box kan worden ingeklapt en geen scherpe hoeken heeft

Mooie spullen en snel bezorgd!

Peuterbedje en poppenhuis besteld. Volgende dag al bezorgd en erg blij mee! Mooi en stevig bedje, zoontje slaapt er super in! Poppenhuisje erg schattig!

Netjes en snel geleverd!

Mooi en snel geleverd! Ziet er naar wens uit!

Fantastisch!

Wat een geweldig poppenhuis hebben we hier voor onze dochter gevonden! Het staat super in haar slaapkamer.

Super mooie tas

Mooie tas met naam laten maken! Super fijn en goede kwaliteit.

Mooie producten - goede service

Zowel in de winkel in Bussum als online goede service. Product snel bezorgd en voldoet aan verwachting.

Leuk poppenhuis.

Bij het in elkaar zetten bleek dat het balkon niet goed paste. We hebben dat kunnen oplossen.

Prima en erg goede service

wij hadden een poppenbedje en poppenstoeltje besteld voor onze dochters verjaardag. Helaas ontbrak er een onderdeel bij het stoeltje. Gelijk contact gelegd. Ze vonden het erg vervelend en stuurden gelijk het onderdeel af. Echt super fijn geholpen... Echt een aanrader om hier te bestellen!!

Altijd prachtige meubelen

Altijd zo tevreden!

Top service en Goede kwaliteit spullen

Erg tevreden over deze firma. Snelle levering en kwaliteit goederen erg goed

Mooi peuterbed, stevig en de kleine dame is er blij mee. Waardeloze la voor onder het peuterbed. Valt uit elkaar, totaal niet stevig. Zonde van het geld.

Snel en goed

Na het online te bestellen hadden we onze bestelling al snel in huis. Product ook heel tevreden over!

Mooi product, snel geleverd

Heel goede service! Mooie kwaliteit van producten

Ik kocht het roze poppenhuis en enkele weken later, bij het in elkaar zetten, merkten we dat er vijsjes ontbraken, na een mailtje te sturen werden deze de volgende dag al opgestuurd. Het poppenhuis is prachtig

Een mooie boekenkast, gemakkelijk installeerbaar

Ik kocht een boekenkast voor het kindje van mijn zus. Deze was gemakkelijk te bestellen en werd snel geleverd. De instructies om te monteren waren duidelijk. Enige minpunt: de kast is niet zo stevig - maar waarvoor het moet dienen (lichte kinderboekjes), is dat niet zo erg.

Snelle levering en makkelijk in elkaar te zetten.

Super mooie kinderkamer

Mooie kwaliteit kinderkamer, goede prijs/kwaliteit verhouding, behulpzame klantenservice en fijn om het eerst even in de winkel te kunnen zien! Als enige minpuntje: de meubeltjes in elkaar zetten duurt best heel lang. Wat langer dan op de handleiding staat. De handleiding is wel heel duidelijk!

Snelle levering, goede en fijne aflevering

Snelle levering en mooi dekentje!

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooi peuterbedje besteld. Goede service, voldaan aan alle verwachtingen.

Heel mooi poppenhuis

snel in huis! Heel mooi poppenhuis en makkelijk in elkaar te zetten. Mijn dochter speelt er iedere dag mee...

Super, erg mooi afgewerkt product

Mooi poppenhuis! Erg mooi afgewerkt!

Tevreden met kinderbed

Snelle levering en mooie prijs kwaliteit verhouding

Heel positief!

Cosleeper Lilly besteld. Heel fijn bedje, en snelle levering!!

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..