Kwaliteit prijs verhouding matig

Ontzettend leuk meubelstuk op de foto maar kwaliteit van het product vind ik matig in vergelijking met de prijs.

Super !

Zoals het op de site staat , zo wordt het ook bezorgd en ziet er ook zo uit , heel mooi !

Geweldig een aanrader

Wat een leuke spulletjes en nog redelijk goedkoop ook nog

Leuke ervaring

Website aan de hand gedaan door mijn dochter, duurzaam speelgoed is altijd super

Een heel mooi poppenhuisje

Een heel mooi poppenhuis, stevig, spijtig genoeg hier en daar wat foutjes (te grote achterwanden, stukje kapot naast een gaatje voor een schroef). Maar al bij al, heel tevreden!

Superdegelijke en functionele hoogslaper, echt een aanrader!

Deze hoogslaper is echt superpraktisch vanwege de combinatie met kledingkast en bureau. Degelijk, stevig en eenvoudig te monteren, echt een aanrader!

De bovenste lade klemt en krijgen we niet gemaakt

Het is een prachtige commode maar het in elkaar zetten in best een klus. De bovenste lade klemt, ondanks hem nog een keer uit elkaar gehaald te hebben en de lades van elkaar te wisselen. Vervelend aangezien de bovenste lade de meeste gebruikte lade is en nu standaard zwaarder en met geluid open gaat.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooi produkt en snelle levering!!!

Een mooi houten hobbelpaard zonder tierelantijnen. Leuk design. Makkelijk in elkaar te zetten.

Materiaal is van prima kwaliteit

Niks op aan te merken.

Helemaal goed

Alleen jammer dat niet alle bijbehorende make up spulletjes in de laadjes van de make-up tafel passen (te groot).

Helemaal top,

Mooi spul, goede kwaliteit, snelle levering

Alles top!

Bed, lade, kast en matras besteld. Snelle levering. Onze zoon is er helemaal weg van!

Prima product, snelle levering

Het product is precies zo als ik het heb verwacht. De levering was ook heel snel. Echt top!

Snelle service, mooie producten.

Very cute

I bought it as a gift for my friend's first baby. Such a good investment as the crib can later be made into a bed and used until the age of 6.

Super snel en goed verpakt

De bestelling kwam super snel en zat goed verpakt zodat alles onbeschadigd is ontvangen.

Goede kwaliteit

Goed afgewerkt, keurig verpakt.

Prima erg gied

Goed, mooi bed!

Snelle service, duidelijk, mooie kwaliteit!

Heel tevreden

Bedje is super. Solide en mooi. Makkelijk in elkaar te zetten. Kraakt niet. Duurde even voordat hij weer op voorraad was maar snap dat hij uit was verkocht. Wachten waard.

super mooi boekenkistje

Duidelijke montage, elk onderdeel is genummerd. Mooi afgewerkt, erg leuk voor babykamer

Klantenservice geweldig, kwaliteit Vivien peuterbed zwaar ondermaats

4 hoofdborden, 1 zijhekje en 5 zijbalken verder waarvan ook 1 keer de verkeerde als nalevering zit het bedje in elkaar met nog steeds beschadigde onderdelen. Klantenservice reageert overal adequaat op en handelt snel. Geweldig. Maar kwaliteit van hout ver ondermaats. Geleverd met scheuren veelal bij de voorgeboorde gaten en ook in het zicht. Het bed zou stevig moeten zijn maar is nogal gammel. Dus nieuw bed met nogal wat gebreken. Hopelijk kunnen we er even mee vooruit maar begint al niet goed. Klantenservice stuurde nog wel een presentje voor het ongemak waarvoor nogmaals dank. Bedje ziet er wel goed uit ook met de lade we erbij hebben besteld. Die was wel goed alleen bodem kan weinig gewicht hebben. Ik vrees dat we hier geen jaren plezier van kunnen beleven maar we gaan het meemaken. Klantenservice top, bedje flop.

Ik ben verkocht

Wat een mooie spulletjes allemaal. Ik word er heel hebberig van. Mijn dochter is vandaag 2 jaar geworden en heeft het poppenhuis, de garage en de poppenwagen gekregen. En ik weet zeker dat er nog meer gaat volgen. Mooie prijs kwaliteit! Prachtige spullen.

Vanavond besteld. Morgen in huis!!

Ik heb de spulletjes in de vroege avond besteld. De volgende dag had ik al alles netjes verpakt, in huis. Mooi afgewerkt houten speelgoed voor het poppenhuis. Zowel de meubeltjes alsook de poppetjes zien er mooi uit. Aanrader dus!!!

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..