Gewoon goed

wij hadden een peuterbed Cerise besteld en nog een dekbed enz. Alles keurig netjes geleverd! Eerst waren we wel een beetje verbaasd omdat er in de beschrijving blank hout staat en op de foto er ook lichter uitziet. Maar deze is toch echt gelakt en donkerder dan op de foto. We hebben hem wel gehouden, was gewoon even wennen omdat de verwachting anders was. Staat leuk! Misschien is alleen een andere foto of duidelijkere beschrijving op de website wel handig!

Prima spullen, goede service.

Goed , snel, goede service. Mooie spullen

Uitstekend.

Prima levering, prima communicatie. Product voldoet aan verwachtingen. Montage was een fluitje van een cent door middel van een stappenplan en sortering van bijbehorend montagemateriaal.

Je krijgt wat ze beloven.

Mooi poppenhuis, incl meubels en familie Gekocht ziet er top uit.

Superblij!

Na eerst al het poppenhuis te hebben besteld, nu ook nog de make up tafel. Super mooie kwaliteit en staat ook nog eens leuk in je huis! Levering was heel snel.

Mooi product, goede kwaliteit

Goed, degelijk en stipt

Super leuk stevig bed

Snelle levering, mooi materiaal, alleen heb je wel een elektrische schroevendraaier nodig voor de lattenbodem is wel handig om rekening mee te houden. Super tevreden met het eind resultaat

Zeer nette en keurige winkel

Wij bestelden het kinderbed "Ombre". Producten werden snel geleverd. Helaas was 1 van de bed planken beschadigd geraakt bij Postnl. Na telefonisch contact en mail uitwisseling, netjes via de email bericht gekregen dat er een nieuw item zou worden verstuurd. Uiteindelijk 3 dagen later het bed inclusief nieuwe plank gemonteerd. Alles naar tevredenheid afgehandeld!!

Leuk poppenhuis, blije peuter, paar bouwkwaliteit minpunten

Ziet er erg leuk uit, en past redelijk goed in elkaar. Onze peuter was erg blij toen hij het als verjaardagscadeau ontving, en kan er leuk mee spelen. Enige minpunten zijn dat op sommige hoekjes het bedrukte bovenlaagje al los zat bij het openen van het pakket, en dat sommige schroefjes ondanks voorzichtig aandraaien niet goed pakken (soort van doldraaien). Hopelijk gaat het bovenlaagje niet verder loszitten, indien wel dan zullen we met lijm aan de slag moeten (of dit preventief doen als we daar zin/tijd voor kunnen maken). Wat betreft de dolgedraaide schroefjes zijn er voldoende die wel goed vastzitten waardoor dit waarschijnlijk geen issue is, maar het is toch wat jammer dat dit gebeurt.

Mooie spullen, goede prijs, nette afhandeling!

Zie titel

Snelle en nette levering en top kwaliteit

Prachtig poppenhuis. Snel en netjes geleverd. Duidelijke instructie erbij :)

Uitstekende ervaring met Petit Amelie

Poppenhuis stevig en hip

Het poppenhuis werd in een degelijke doos thuisbezorgd. Het product is zeer stevig en kan wel tegen een stootje. Ook bij het in elkaar zetten weet je dat je waar voor je geld hebt gekregen. Alleen bij het dakterras zit het gek met de schroefjes waardoor het niet helemaal in elkaar valt. Enfin, een kniesoor die daarop let. Práchtig huis wat garant staat voor heeel veeel speelplezier.

Goede service, blij met de aankoop

Snelle levering en aankoop voldoet aan omschrijving.

Zelf een domme fout gemaakt, zó opgelost!

Bestelproces was makkelijk genoeg, maar ik bestelde de verkeerde afmeting. Ik ben ontzettend keurig geholpen door de klantenservice en heb uiteindelijk het juiste product besteld. Super tevreden over!

Snel en gemakkelijk te vinden en bestellen reuze snel en levering op tijd.

via mijn dochter deze website gevonden en het product voor mijn kleinkind gemakkelijk en eenvoudig besteld, de levering was ook zeer correct, mijn kleindochter beleeft er heel veel plezier van, dus dank je wel van elynn.

oke

Klant onvriendelijk, na twee dagen steeds herinneringskosten aanplakken. Zogenaamd achteraf betalen maar krijg je geen lucht.

Goede snelle service en prachtig product!

Snel besteld, snel binnen en snel in elkaar gezet. Prachtig poppenhuis, mega blij mee!

Heel leuk boekenkastje met 2 praktische deurtjes

Het kastje is makkelijk in elkaar te zetten. Mijn zoontje van 6 kan er veel boeken in kwijt en hij vindt vooral de deurtjes leuk. Zeker niet alleen geschikt voor peuters.

Een schot in de roos

onze kleindochter blijkt een echt poppenmoedertje te zijn en is met het poppenwagentje van Petite Amélie erg in haar sas. Alle knuffels worden er in vervoerd door haar. Een schot in de roos

Snelle levering en heel fijn contact met klantenservice

Ik ga hier zeker nog eens in de toekomst bestellen!! Hele mooie meubels!!

Zeer goede service

Snelle service. Fijne artikelen. Goede kwaliteit

Mooie producten en goede service

Mooie producten en goede service

Super stapelbed

Snel geleverd en duidelijke beschrijving, het stapelbed was in een uurtje in elkaar en slaapbaar!

Mooie spullen, goede kwaliteit

Goed.

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..