Prachtig design

Het bedje stond al maanden op mijn verlanglijst voor onze jongste dochter. Helaas helemaal uitverkocht. Toen ik een mail ontving dat het bedje weer op voorraad was, heb ik 'm dan ook direct besteld. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed en de handleiding die erbij zat is erg duidelijk. Binnen 1,5 uur had ik het bed in m'n eentje in elkaar gezet.

Positief!

Snelle levering en mooie kwaliteit beddengoed.

Hele vriendelijke en goede service!

Wij hadden een box besteld, die uiteindelijk niet volledig naar onze smaak was. Na telefonisch contact te hebben gehad was het mogelijk de box ondanks het verstreken retourtermijn alsnog terug te brengen. De dames waren zeer vriendelijk en de store in Bussum is zeker een aanrader om eens te komen kijken. Hele persoonlijke service, waarbij je merkt dat mensen echt vanuit hun passie werken. 10/10

Ausgezeichnet!

Sehr freundlicher und zuverlässiger Service. Top Qualität. Leichte Montage. Sehr zu empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldige spullen en goede service!

Hele fijne service!

Contact met klantenservice was vlot en duidelijk. Eveneens de bezorging. Klantenservice had aangegeven dat het wat drukker is bij PostNL. Desondanks binnen 1 dag bezorgd. Bedankt voor de fijne ervaring!

Super service, erg vriendelijk en fantastische prijs kwaliteit!

Ik heb enige tijd geleden een meegroeiledikant besteld met matras. Eenvoudig voor langere tijd te gebruiken door de diverse mogelijkheden. Ook een een boxkleed.l Fijn kleed en niet duur, bleef ook na wassen mooi.

Heel goeie kwaliteit

Ik heb net mijn bestelling gekregen, matrassbeschermer, molton en hoeslaken voor een peuter bed, en ik ben zo tevreden, het voelt heel goeie kwaliteit en het past perfect op het 160x70 matrass, ik kon deze maat nergens anders vinden, maar deze passen echt perfect. Ik ben heel tevreden.

Prachtig poppenhuis!

Petite amelie heeft een prachtig poppenhuis ontworpen. Ik was enigszins verrast toen ik het bouwpakket in huis kreeg. Eenmaal gestart met het in elkaar zetten van de onderdelen ging alles voorspoedig. Het is makkelijk, eenvoudig en heel duidelijk uitgelegd hoe het poppenhuis in elkaar gezet moet worden. Het eindresultaat is fantastisch!

Goede service en mooi product!

Fijne service en mooi product (Commode Bocca). Er was een stap in het proces die niet klopte waardoor er waar uit elkaar moest voordat het weer in elkaar geschroefd kon worden (de poten). Maar dat was het enige. Superblij met het resultaat!

Prachtig bed

bestelling is op tijd geleverd en was compleet

Twijfelend

Leuk setje. Helaas zitten er een tal van krassen op de zitting van de stoeltjes...

Neutraal

Omdat ik over een aantal weken pas tijd heb om de peuterkamer in te richten heb ik nog niet eerder jullie mail beantwoord dit kan ik pas doen als ik het pakketje geopend hebt en ingericht. Gelieve erna een bericht te sturen

Geweldige producten, snelle levering en telefonisch correct contact

De producten die ik heb besteld zijn nergens anders te verkrijgen in de maat die wij nodig hadden. Petite Amélie leverde super kwaliteit hoeslakens en moltons in de afwijkende afmeting van ons matras en prijs-kwaliteit is perfect. Met een vraag wordt je telefonisch erg netjes en correct te woord gestaan. Kortom ik ben helemaal blij met alle nieuwe spullen voor de kinderkamer en onze dochter slaapt heerlijk in haar nieuwe bed :)

Overzichtelijk en duidelijke site, daarna super service en heel schattig bedje!

Peuterbedje gekocht en het is echt een super leuk bed. Dochter is er erg blij mee en het ziet er goed uit. Het was goed verpakt en beschrijving duidelijk. Ook heel snel geleverd! Al met al top!

snel geleverd - prima prijs kwaliteit

snelle levering prima prijs kwaliteit

Afwerking

Ik vond de afwerking van het balkon echt niet wat het moet zijn.. voor deze prijs mag het toch wel mooi afgewerkt zijn.

Mooie producten, snel geleverd

Mooie producten! Leuk ontwerp en van goede duurzame kwaliteit. Bestelling wordt snel geleverd.

Snelle levering, prima bed

Heb het bed Colombe gekocht. Bed is gelijk de volgende dag geleverd. Dat is super snel. Kwaliteit is prima. Echter aandacht aan details ontbreken. Bijv. de gaten waar schroeven in zitten, staan open. Dit ziet er niet uit en is uitnodigend voor nieuwsgierige kindjes om met de schroeven van de bed te spelen. Verder prima bed

Heel leuk bed!

Het bed is echt heel leuk als het af is, maar wel veel werk om het in elkaar te zetten. De montagehandleiding mag op sommige punten iets duidelijker en praktischer. Het was een nadeel dat de lattenbodem nog volledig gemonteerd moest worden en de gaatjes hiervoor niet voorgeboord waren. Je moet dus zelf de plaats van de latten nog moet uitmeten, terwijl de rest van het bed goed voorgeboord is. Wellicht dat hier nog iets meegedaan kan worden. Het eindresultaat is echter de moeite waard!!

Eerste ervaring was heel goed

Na schade netjes afgehandeld met snelle service

Nadat ik het ledikant had binnen gekregen met schade werd ik snel telefonisch te woord gestaan door een medewerkster. Na dezelfde dag fotos te hebben verzonden van de schade kon men dezelfde dag melden dat het onderdeel zsm vervangen zou worden bij mij thuis. Echter kwam ik erachter dat ik de schade aan de onderkant kon plaatsen bij in het in elkaar zetten van het bedje. Ondanks dat de schade niet meer te zien was, heeft petite amelie mij een tegoedbon gegeven voor in de webshop.Ik kon ook kiezen voor 30 euro retour. Erg netjes van petite amelie en een snelle service! Ik ben erg tevreden. 1 tip:verpak de onderdelen apart in de doos ,dan is er een minimale kans op beschadiging

Vlotte service en levering

Super service

Schitterend poppenhuis.!

Snelle levering, product kwaliteit alles zoals omschreven

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..