Snelle service en goede producten

Het bestelproces verloopt vlot en makkelijk. De bestelde producten werden snel geleverd. Het zijn mooie meubelen. Ik hoop er lang plezier van te hebben.

Snelle levering!

Snelle levering en persoonlijke boodschap, heel klantvriendelijk.

PRIMA!

Mooi product, goede prijs/kwaliteit verhouding, netjes verpakt en snelle levering!

Correct verzorgd

Snelle levering en mooi product

Zeer tevreden over de aankoop, leuke site ook

Tevreden, alleen ging het in me klaar zetten erg moeizaam

Mooi poppenhuis. Het in elkaar zitten ging lastig, het sloot niet goed aan.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Hebben een kindermatras gekocht. Duidelijke uitleg op de site. Zijn erg tevreden over de matras. Goede kwaliteit en snelle levering. En ons kleine mannetje is er ook erg blij mee. Zeker een aanrader!

Snelle service en stevig bed

Goede ervaring, service was snel. Levering werd goed gecommuniceerd. Bedje is makkelijk in elkaar te zetten en is van stevig materiaal. Ook het matras erbij genomen en die voldoet ook goed.

perfecte service

snelle nette levering en precies wat ik verwacht head

Mooie meubels

Erg mooi bed en kast, staan super mooi en zoonlief is er erg blij mee. Enig nadeel vond ik wel dat ze snel beschadigen bij het in elkaar zetten

Is goed

Tot mijn spijt heb ik mijn bestelling terug gestuurd daar het het poppenhuis lager was dan verwacht. Ik heb hem 19 april 2020 terug gestuurd maar heb mijn geld nog niet terug ontvangen. Hoop dat dit gauw gebeurd. Verder is het allemaal goed

Razend snelle levering

Perfect!

Snelle levering, onze zoontje is zeer tevreden met z’n nieuw bedje.

Erg leuk maar wel klein

Mooi hout alleen vindt het duur omdat het zo klein is.

Prettige ervaring

Goede en mooie producten, snelle levering

Levering was supersnel en heel leuke spullen voor de kinderkamer

We hadden een peuterbedje, la voor onder het bed en dekbed besteld. We zijn er erg blij mee. Het dekbed was 150x120. Maar alle hoezen van 120x150 zijn te lang, dat is wel jammer. Maar voor de rest zijn we erg super blij mee.

Supersnelle levering

Supersnelle levering ondanks coronatijd! Box besteld en is nog mooier dan op de foto Super blij mee!!!!

Suuuuper Shop

Schnelle Lieferung. Produkt toll. Kontakt zum Kundenservice top. Einfach nur zu empfehlen. Bin total begeistert.

mooie goederen en een goeie service

Heel fijn mooi bedje

Snel geleverd, helemaal compleet. Goed te monteren, fraai bedje voor onze kleine avonturier. Blij mee!

Prima en vlotte service

Handig bestellen, duidelijke info vannde bestelling en snelle levering. Top!

Geweldige producten, goede kwaliteit!

Perfect!

Snel geleverd en goede kwaliteit meubels.

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..