bed besteld, super kwaliteit, stond zo in elkaar, past allemaal precies. En super klantenservice.. toen ik op maandag besloot mijn levering niet op woensdag maar op dinsdag te willen ontvangen hebben ze dit nog mogelijk gemaakt!

Snelle levering en leuk speelgoed

Heel snelle levering. En super leuke poppetje en sterke meubeltjes voor is ons speelhuisje. Zeker zijn geld waard.

Product van heel goede kwaliteit en vlugge levering.

Met aandacht afgehandeld

De oplettendheid van Petite Amélie droeg ertoe bij dat het cadeau snel, op de juiste plek en met enthousiasme werd ontvangen. Compliment.

Snel geleverd , mooie kwaliteit

Mooi Plume bed wit gekocht. Ziet er mooi uit ,makkelijk in elkaar te zetten , goede service en snelle levering. Heel tevreden en zou zeker nogmaals bestellen ! Alleen de lattenbodem dacht ik dat die kant en klaar was maar dat waren 11 aparte latjes. Voor peuter prima natuurlijk :-)

Mooi peuterbedje

Snelle levering in goede stevige verpakking. Bedje ziet er fantastisch uit en het matras is goed stevig! Gebruiksaanwijzing is duidelijk en met 2 makkelijk in elkaar te zetten. Enige minpuntje is het vastzetten van de lattenbodem. Als je dat niet op een juiste manier vastzet dan beschadigt de zijkant van t bedje een beetje. Misschien eerst de lattenbodem vast schroeven voor het in elkaar zetten van het bed frame.

Zeer nette en snelle levering !

Snelle levering ,en als je wat wilt retouren gaat dat net zo snel dus zeer tevreden !!

Duidelijke website hele snelle levering!

Hele fijne spullen. Snelle levering zelfs in Corona tijd.

Top kwaliteit!

Peuterbed, matras, molton en hoeslakens gekocht. Super kwaliteit en makkelijk in elkaar te zetten. Prachtige kleur!

Wat een fijne webshop. Goede spullen en snelle service!!!

Snel geleverd, er was iets kapot gegaan (onze onhandige fout) er word dan snel gereageerd op mailtjes en nieuwe onderdelen geleverd. Echt super!

Heel makkelijk

Snelle gemakkelijke afhandeling Een puntje: mogelijkheid tot levering in krantenwinkel zou nog handiger zijn

Supersnelle service

Leuk artikel, en supersnelle service

Snel en fijne producten

Snel geleverd, prima kwaliteit

Goed op de hoogte gehouden,volgende dag in huis. En prima verpakt.

Super mooi bed en een hele goede service!!!

Goede service, snel geleverd! Mooi bedje, makkelijk in elkaar te zetten en helemaal compleet!

Vlotte levering

De levering gaat steeds vlot. Ik vind het wel jammer dat je altijd verzendingskosten moet betalen. Ik had voor meer dan 130€ euro besteld, waaronder geen meubels of dergelijke en moest nog 10€ verzending betalen, ik vind dit wel veel als je voor zo’n bedrag besteld. Voor de rest top webshop met top producten!!!

Perfect!

Meerdere bestellingen gedaan en allemaal erg blij mee. Mooie kwaliteit producten en ontzettend snelle levering.

Snelle levering, goed verpakt

Op en top

Een hele goede service! Ik had een verkeerde bestelling geplaatst en belde direct met de klantenservice voor hulp. Ze hebben direct mijn bestelling geannuleerd en kreeg mijn geld terug zodat ik alsnog de juiste bestelling kon plaatsen!

Top product, prijs en afwikkeling

niks toe te voegen behalve; dikke prima!

Goede kwaliteit maar schroefje zonder schroefdraad

Vervelend dat ik geen bevestigingsmail kreeg, maar gelukkig had ik een account aangemaakt. Op tijd geleverd, maar vervelend dat er één schroefdopje geen schroefdraad had. Gelukkig is er een goede gereedschapszaak bij mij tegenover. Box is prima nu.

Alles helemaal naar wens!

Alles was zoals verwacht en keurig bezorgd!

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..