Dochter super blij met het bed

Het bed was makkelijk in elkaar te zetten. De lattenbodem was wel een werk met de losse planken. Toen klaar was is onze dochter 2,5 meteen op bed gedoken en super trots op haar grote meisjes bed!

Product conform omschrijving en snel ontvangen. Was makkelijk in elkaar te zetten en voelt degelijk aan. Prima dus.

Super snelle levering en goed kwaliteit

Erg blij met de kinder box! Handig omdat het uitklapbaar is en daardoor makkelijk op te bergen en door de wielen ook makkelijk te verplaatsen is. Het model is tijdloos en past bij elke interieur.

Vlot en goed

Service en prijs van de site vind ik heel goed. Dit keer duurde het wat langer voor we de bestelling in huis hadden dan de vorige keer, maar dat komt vast door de omstandigheden van covid 19. Wij zijn tevreden.

Snelle levering. Mooie producten

Zeer tevreden!!

De spulletjes werden snel en netjes verpakt geleverd. Ze zijn in het echt net zo mooi als op de foto’s, de lichtgrijze kleur is erg mooi en mijn dochter is superblij met het poppenbedje en de -stoel.

Mooi degelijk en duurzaam product.

Het poppenhuis voldoet aan de verwachting. Mooi en degelijk, prima voor kleine kinderhandjes.

Goed product, goede service!

Wij hebben het peuterbed vivien gekocht samen met het matrasje en peuterdekbed. Bedje is stevig, mooi en erg handig met de onderschuiflade. Onze dochter van ruim 2 is er dolblij mee, ze slaapt er vanaf nacht 1 als een blok in, en ze vind het fantastisch dat ze er zelf in en uit kan klimmen. Een echt mooi grote meiden bed voor toch nog best kleine meisjes. Het was alleen een verrassing dat we de lattenbodem er zelf in moesten schroeven, maar met de duidelijke instructies was het prima te doen!

fijne website, mooie spullen voor een goede prijs

makkelijke site, goed bereikbaar en alles is goed te vinden online. snelle levering van de spullen en goede kwaliteit. wij zijn erg tevreden!

Goed kwaliteit bed en snelle levering

Bestellen gaat via de webshop vrij simpel. Ik vind het wel erg jammer dat er geen reviews per product staan. Het bedje wat we hebben besteld voldoet gelukkig precies aan onze eisen en is stevig. De levering ging snel maar belangrijker: we werden duidelijk geïnformeerd via de mail.

Goede klantenservice. Na een vlotte levering bleek een dekbed niet aanwezig en een hoeslaken teveel bezorgd. Na kort direct telefonisch contact werd het dekbed 1 dag later alweer geleverd en mochten we het extra hoeslaken houden voor het ongemak, top!

Gewoon goed geregeld

Gewoon goed geregeld

Super snel geleverd!

Super snel geleverd en helemaal naar wens!

Snelle service, goede kwaliteit

Degelijk en mooi vormgegeven bed. Makkelijk te monteren en het product was ook snel geleverd.

Geen problemen in bestel proces en levering

Stoer en tegelijk ook knus bed voor Teun

Eenvoudig design, maar daarom juist zo leuk. Gecombineerd met donkerblauw staat het grijze bed heel stoer op zijn kamer. Door de afmeting is het tegelijk ook een knus bed, een mooie overgang van ledikant naar kinderbed

Goede kwaliteit

Wij hebben een peuter bed gekocht maar is zeker een aanrader goede kwaliteit.

TOP

Uitstekende service en heel mooi en goed bed. Onze dochter slaapt als een roos.

Fijne webshop

Snel, mooi en duurzaam. Gewoon goed.

Snelle en nette levering, goede kwaliteit

De multifunctionele co-sleeper ‘Nuage’ werd snel geleverd. Hij is nog niet in gebruik genomen, maar alles ziet er heel netjes uit, inclusief een fijn matrasjes en wat extra bestelde lakentjes.

Idiaal popenstoeltje voor onze kleindochter van 3 jaar.

Onze bedje was zelfs een dag vroeger dan voorzien dus snelle service. Mooi materiaal, prijs-kwaliteit prima. Top!

Mooi product, levering op tijd

Heel vlotte service, heel tevreden over het product

Wij kochten een peuterbed: heel tevreden over! Werd heel vlot geleverd!

Heel mooie commode

De levering was snel en de commode ziet echt mooi uit en de kleur is fantastisch!

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..