Mooie en betaalbare kwaliteit, supersnelle levering

Babybox besteld met passend boxkleed. Erg mooie kwaliteit, handig in elkaar te zetten en daarbij ook nog eens betaalbaar. Fijne snelle levering!

Mooi, stijlvol en degelijk

Mooi bedje: stijlvol, degelijk, modieus, goede prijs-kwaliteit.

Heel mooie meubels voor een zeer schappelijke prijs

Super! Mooi! Snelle levering! Enkel de lattenbodem had iets makkelijker ineen te zetten moeten zijn.

Prachtig keukentje en snel geleverd!

Het roze keukentje is geweldig! Enige minpuntje is beetje onstabiele kraantje, hoop dat het niet te snel afbreekt.

Snel en netjes geleverd

Goede prijs kwaliteit. Supersnelle levering

Goede prijs kwaliteit en supersnelle levering!!

Fantastisch!

De producten zijn van zeer goede kwaliteit! Steeds weer heel tevreden.

Levertijd prima, als volwassene vond ik het aangekochte wat tegenvallen qua prijs/ kwaliteit

Pakket kwam prima op tijd binnen. Wij hadden het poppenhuis besteld voor onze kleindochter. Ik vind hem persoonlijk tegenvallen qua afwerking. De voorkant van het huis (de dichte kant) had bijvoorbeeld mooier afgewerkt kunnen worden met een sticker met ramen en/of een voordeur zodat als je hem omdraait omdat er bijvoorbeeld niet mee gespeeld wordt, je een woonhuis afbeelding ziet. Nu zie je een goedkoopaandoende onafgewerkte voorkant. Jammer. Ook jammer vind ik dat je er dan apart een paar poppetjes bij moet kopen. Voor die prijs kun je er toch minimaal 1 poppetje bij leveren.......dat gezegd hebbende, het geheel (speelkant) is qua kleur en uitstraling wel mooi.

Dit was de tweede keer dat we bestelde bij Petite Amelie. De eerste keer was mijn zoons peuterbed, waar hij nu nog steeds heerlijk in ligt. En deze keer hebben wij een super gaaf poppenhuis besteld voor mijn dochter. Het poppenhuis is stevig en mooi afgewerkt. Het was een bouwpakket, maar de stappen waren duidelijk en de gaten netjes voorgeboord. We hebben er veel complimenten over gekregen en ook de nichtjes en neefjes vonden het erg leuk om mee te spelen. Ook de service was erg goed. Makkelijk te bestellen via de website en snel thuis geleverd. Wij zijn opnieuw erg tevreden.

Uitstekend service

Vlotte service en gemakkelijk in werking. Ook duidelijk wanneer je je gerief krijgt

Fijne webshop met leuke bedden

Positief. We hebben al een paar jaar geleden een wiegje gekocht. Daar waren we heel blij mee en nu een peuterbed. Helaas wel een kleine beschadiging die we pas zagen na het in elkaar zetten. Verder een mooi massief bed.

Goede service en webshop

Zeker een aanrader je wordt erg prettig geholpen

Product voldoet aan verwachting, monteren ging gemakkelijk duurde alleen wel lang. Alleen op de pagina stond voor 21:00 besteld volgende dag in huis. Maar dat klopte niet aangezien het door @home wordt geleverd. Dus ontving het bed ongeveer een week later, wat ik wel een beetje jammer vond. Misschien handig omdat iets duidelijker te vermelden op de product pagina.

Stevige en degelijke co-sleeper

Nette degelijke co-sleeper/wieg voor een goede prijs.

Snel service

Snel service. Mooi en stevig bed

Stapelbed

Super goed

Hele mooie website, mooie kinderspulletjes, goede levering

Helaas pakken jullie niet in, dat zou nog mooier zijn!

Blij met mijn aankoop!

Snelle levering, goede kwaliteit: BLIJ!

Uitstekende service en snelle levering

Besteld en de volgende dag netjes geleverd. Alles per stap verpakt en makkelijk in elkaar te zetten.

prachtig hobbelpaard

mooi hobbelpaard gekocht voor onze kleindochter. Het pakket werd als bouwpakket geleverd maar was moeiteloos in elkaar te zetten. Het paard ziet er heel mooi uit, mooi hout en leuke manen.

Goede kwaliteit

goede service en goede kwaliteit

Duidelijke site en snelle levering

Design, buona qualitá e consegna veloce

Ho acquistato un lettino per una bimba di due anni. Cercavo una soluzione funzionale, di buona qualitá, adeguata all'etá con un'attenzione al design. Ho trovato tutto quello che cercavo con un prezzo onesto e un servizio efficiente. Ho ricevuto tutto entro un paio di giorni e sono stata adeguatamente informata circa lo stato della consegna. Devo fare peró un appunto con riferimento al prodotto. In aggiunta al lettino, ho acquistato il cassetto da inserire sotto. Il fatto che non ci siano guide a supporto del cassetto fa sí che questo si muova (un po' in tutte le direzioni) senza essere indirizzato.

• Ci consiglieresti? Si

Helemaal goed

Snelle levering, product zoals verwacht, goede prijs. Mijn zoontje is erg blij met zijn nieuwe bed!

Prachtig design

Wij hebben het babyledikant Bocca (niet de doorgroeiversie) gekocht. Snelle levering, heldere instructie en de kleine onderdelen heel handig per stap geordend in verschillende zakjes. Wij zijn er heel blij mee!

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..