Snelle levering en een prachtige co sleeper

Goeie service en Kwaliteit

Goeie service en Kwaliteit

Leuke stoffen snelle levering

Alles werd snel geleverd en is echt mooi ook na het wassen

Mooi bedje & snel geleverd

Mijn peuter slaapt nu sinds een week in het mooie bedje ‘Vivian’. Het is een mooi bedje dat eenvoudig zelf te monteren is. En ondanks de waarschuwing dat de levering wellicht wat later is door drukte bij bozorgdiensten ivm Corona, is het bedje keurig op tijd geleverd. Wij zijn dus erg tevreden en kunnen Petite Amelie zeker aan bevelen!

Goef

Goef

Prachtig poppenhuis

Prachtig poppenhuis met veel oogvormig details. Heel mooi afgewerkt.

Heel tevreden!

Ik ben ontzettend tevreden! Een vlotte levering, ondanks de corona crisis. Heel vriendelijk aan de telefoon als er nog vragen zijn.

Supersnel en mooie kwaliteit

Supersnel geleverd en het poppenhuis is prachtig. Zeker gecombineerd met de poppetjes van Sonny Angel.

Goede service, snelle levering.

Zelfs in tijden van drukte de dag erna geleverd. Ook de tijd wordt heel precies aangegeven van de levering, dus je hoeft niet heel de dag thuis te zitten. Erg mooi speelgoed.

gekregen wat ik verwachte

Ik wou een eerste bedje voor mijn kleinste en ik heb deze gevonden bij Petite Amélie. Het is het juiste formaat. Hij heeft een groot bed volgens hem en toch niet te groot dat hij erin verdwijnt. Mijn tweede wou graag een huisvormig bed en is helemaal tevreden met zijn bed. We hebben het met lichtjes versierd en de buitenkant met een camouflagedeken overtrokken. Helemaal into the jungle.

Ziet er leuk uit, had iets steviger gekund

De witte hoogslaper Sommet is netjes geleverd en makkelijk in elkaar te zetten. Het ziet er fantastisch uit en zit slim in elkaar. Ik moet wel zeggen dat het bed erg kraakt en best wel wiebelig is als je erin ligt. Iets dikkere staanders had hem net wat steviger kunnen maken. Los daarvan: prachtig bed.

Goede communicatie en goed bereikbaar

Helaas was een van de artikelen uit de poppenmeubeljes tot twee keer beschadigd. Jullie service en begrip was erg fijn. Bedankt hiervoor!

Super goed

Bestellen is makkelijk op de website, levering is wel snel. Wij hebben een bed voor onze dochter gekocht in de winkel zelf en online wat dekbed bestelde, ging super goed en met online en offline service.

Super goeie service, geleverd op de dag die ik heb aangegeven. Een onderdeel was beschadigd, deze krijg ik opnieuw opgestuurd. Ik ben een tevreden klant!

Snelle levering en mooi peuterbed Plume

Tevreden klant

Helemaal tevreden met mooi bedje en commode Bocca.

Zowel voor als na onze bestelling per mail contact gehad met Petit Amélie met een aanvullende vraag. In beide gevallen een snel en passend antwoord. Daarnaast ook snelle service met de bestelling via de post, ook in deze tijd waarin veel pakketten bij bezorgdiensten juist vertraagd zijn.

Mooi bed, snelle service en niet duur

Heel snel geleverd en prachtige spullen

Savonds besteld en de volgende dag al in huis!

Heel mooi bed en super snelle bezorging

Laat in de avond mijn bestelling gedaan en de volgende ochtend was de bestelling al binnen! Zeer mooi bed, met lade eronder. Ook heel tevreden over het matras en de matras beschermer. Onder dochter is erg blij met en trots op haar nieuwe peuterbed!

Oplossingsgericht en snelle levering

Wat onduidelijkheden op de website tegen gekomen maar bij t aangeven werd er meteen actie ondernomen en meegedacht. Kwaliteit meubels redelijk. Het is geen leenbakker maar ook geen bopita kwaliteit. Verder snelle levering!

snelle service

fijn dat spullen zo snel geleverd worden. bedje dat ik had besteld heb ik alleen en zonder problemen in elkaar kunnen draaien, zelfs met een hangerige peuter rondom mij die mee wou klussen.

Snelle levering, fijne kwaliteit

Ik heb al meerdere keren bij Petit Amelie besteld. Altijd snelle levering en goede kwaliteit zowel meubels als beddengoed.

Snelle service!

Leuk, schattig bedje

Wij hebben het peuterbed met lade eronder, ziet er leuk uit, zat keurig verpakt en duidelijke handleiding.

Mooie producten, snel geleverd ..

Hier terecht gekomen na zoektocht Google hoeslakens peuterbed. Heel tevreden, super kwaliteit en snel en netjes geleverd. Hier ga ik zeker nog eens bestelling als ik beddengoed nodig heb!

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..