Deskundige en prettige hulp

Deskundige en prettige hulp

Eenvoudig zelf te monteren apparaten welke probleemloos werken.

Geen “adviseur” aan de deur en geen “monteur” die altijd wat meer noodzakelijk vinden dan wat jij nodig vindt. Gewoon via de website informatie vinden wat benodigd is. Snelle en complete levering(en) en je systeem is altijd uit te breiden met wat je later erbij wilt hebben, alles werkt met elkaar. Montage kan je het eigenlijk niet noemen, makkelijk te plaatsen met behulp van de complete set bevestigingen. Heb je toch vragen of weet je het niet zeker, je wordt per telefoon, chat of per mail goed geholpen.

Goede en makkelijk te installeren producten

De producten zijn van goede kwaliteit en eenvoudig zelf te installeren. De extra diensten zijn van een goede prijs-kwaliteit-verhouding.

Snel en goed

Prima producten en service, erg tevreden.

Gewoon top voel me veilig met dit systeem

Doet ie het of doet ie het niet

Ik heb eigenlijk nooit problemen met de alarminstallatie en randapparatuur. Soms vraag ik mij af of het allemaal wel goed werkt. Ja dus!

Makkelijk en eenvoudig onderdelen bestellen

Indien nodig goede telefonisch advies

Betrouwbaar

Gehele huis beveiligd met woonveilig. Betaalbaar en betrouwbaar

Wij vinden het super goed en betaalbaar

Een betaalbare beveiliging wij vinden het super goed. En betrouwbaar.

Super systeem

Super fijn alarm systeem!

Functioneel, gemakkelijk te monteren/in te stellen, uitbreiding alarm en service naar eigen believen en betaalbaar.

MOOI en HEEL overzichtelijk TOP

Ik was naar een nieuw alarm voor mijn huis aan het zoeken en kwam op de shop van Woon Veilig . en stel vast wat is dit een fijne en duidelijke winkel . En ook heel betaalbaar en daar bij leuken aanbiedingen . En nu op naar de bezorging van mijn bestelling . We wachten af en dan installeren .

Goed geholpen met de nieuwe centrale.

Woonveilig... Wat anders ?

AL 20 jaar volgens mij tevreden klant van Woonveilig... Hoezo is er nog iets anders ? Gewoon Woonveilig !

APPELTJE EITJE

APPELTJE EITJE

Fantastische site overzichtelijken duidelijke uitleg

Zeer overweldigend

Heel goed!!

Voel me veilig!

Betrouwbaar, gebruiksvriendelijk, snelle service

Het installeren is eenvoudig en het alarmsysteem is gebruiksvriendelijk. Bestellingen gebeuren accuraat en snel.

Makkelijk instaleren, bedienen en uit te breiden

Al jaren heel tevreden.

Wij zijn al jaren dik tevreden met en over dit alarmsysteem!

Veel uitgebreider mogelijkheden, nog nooit ‘vals’ alarm gehad. Heel betrouwbaar!

vriendelijke en bekwame klantenservice

Tefonisch perfect en vriendelijk advies gekregen. Systeem werkt al maanden storingsvrij, zeer tevreden Betrouwbaar systeem voor een goede prijs.

heel vriendelijk en behulpzaam

installatie moet nog plaatsvinden, maar in het proces kreeg ik goed advies

Prima geregeld en zeer vriendelijk geholpen

Zeer correct en goed geholpen. Uiterst vriendelijk en goede oplossing aangeboden! Al ruim 10 jaar tevreden!

al 10 jaar zeer tevreden

goedwerkend, simpel en voordelig

prettige afhandeling

Er waren enkele mail problemen die snel waren opgelost.

Kleine Landtong 19

4201 HL Gorinchem

Over WoonVeilig

WoonVeilig is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het leveren van beveiligingsoplossingen voor woningen en bedrijven. Het assortiment omvat producten zoals alarmsystemen, camerasystemen, slimme deurbellen, rookmelders en andere beveiligingsaccessoires. WoonVeilig biedt klanten op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die bijdragen aan een veilige leefomgeving, met een focus op gebruiksvriendelijke systemen, betrouwbare technologie en uitstekende klantenservice.