Beste Floor, Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice waardoor de wachttijd wat langer is dan dat je mag verwachten. Wij vinden het daarnaast ook erg vervelend dat je verkeerd bent geïnformeerd. Onze oprechte excuses daarvoor. Je kan ook altijd een mailtje sturen naar [email protected] mocht je een vraag hebben. Met vriendelijke groet, Denise
Beste heer/mevrouw, Wat fijn dat je tevreden bent over onze producten! Wij ontvangen jouw feedback voor onze website en webshop graag via [email protected] Met vriendelijke groet, Denise
Beste Wim, De producten kan je per stuk toevoegen aan de winkelwagen. Na het toevoegen van een product klik je op "verder winkelen" om een ander product toe te voegen. Mocht je vragen hebben, dan kan je op werkdagen van 08:00 tot 20:00 uur contact opnemen met onze klantenservice via 088 383 88 38. We helpen je graag! Met vriendelijke groet, Denise