Eenvoudig te bestellen

Ik heb al een tijdje het woonveilig systeem. Nu heb ik hem uitgebreid met een sirenealarm na overleg met jullie of dit mogelijk was. Prima advies ontvangen

Betrouwbaar

Betrouwbaar, eenvoudig aan te leggen, zonder poespas. Geen opdringerige verkopers zoals bij Verisure.

supersnel

vriendelijk en behulpzaam bij telefonisch contact

Woonveilig geeft een veilig gevoel

Goed systeem, eenvoudig in gebruik te nemen. En betrouwbaar in het gebruik.

Super bedrijf en producten

Zeer tevreden met aal diensten die Woonveilig biedt

Verzendkosten zijn te hoog.

Ik bestel 1 afstandsbediening. Dat is een brievenbuspakje. Om daar dan 9,95 verzendkosten voor te berekenen is zwaar overdreven.....

Ff (af)wachten....

L.s. De wachttijd is langer dan normaal... dat zinnetje kan ik onderhand wel dromen. Ook bij Woonveilig is het er Vandaag besteld voor 23.45u? Vandaag nog verzonden! Dat is de belofte. Ik wil weten, of dit echt zo is. Veertien dagen bedenktijd? Echt? Het alarm werkt wel voldoende, dus dat zij gezegd. Ik hoop de gedane, genoemde beloften óók. Heel vaak is dit nl. niet zo. Vgr., A van der Wulp

heldere website makkelijk bestellen

goede beveiliging héél eenvoudig om zelf te installeren

goede beveiliging en héél eenvoudig om zelf te installeren. Zelfs voor een leek moet het te doen zijn om e.e.a te installeren, zeker met de instructies . de bediening is ook zeer eenvoudig . Ook de aanschafprijs is redelijk. Kortom zeer tevreden

Voldoende

Snelle levering en goede klantenservice.

Goede beveiliging voor nette prijs

Goede combinatie met goedkoop abonnement en flexibel zelf aan te sluiten beveiliging naar eigen behoefte.

Perfect systeem

Ben steeds meer het systeem gaan waarderen. De mogelijkheden om je veiligheid te garanderen op gebied van veiligheid zoals inbraak, brand en persoonlijk zijn geweldig. Tevens de uitbreiding van het systeem draadloos maakt het zeer eenvoudig.

Snel en duidelijk

Werd keurig via de app geïnformeerd over de te bestellen artikelen

Goede informatie

Jammer dat het bedrijf, dat namens Woonveilig ons huis heeft voorzien van de beveiliging, failliet is gegaan. Daarom geen garantie, wat ik eigenlijk een slechte zaak vind. Ook de verzendkosten zijn voor mijn rekening omdat het nieuwe onderdeel uit een andere vestiging komt. Ik zou zeggen: Dat is ons probleem, maar blijkbaar denkt niet elk bedrijf zo.

ben tevreden met het alarm systeem van woonveilig

ben tevreden met het alarm systeem van woon veilig werkt altijd en de camera en video deurbel is zeer makkelijk ga zo door

Gebruikers vriendelijk

Perfect op keuze uit te breiden helemaal naar eigen wens en gebruik top product

Fantastisch systeem met enkele gekke details.

Het is een gebruiksvriendelijk systeem in aanleg en gebruik. Er zijn enkele gekke details, zoals de plek van de uitgangen op de huiscentrale en de benaming die je op zijn kop moet lezen. In de handleiding van het monteren staan dingen die waarschijnlijk bij een oudere uitgave behoren. Bij onze was dat makkelijker, maar duurde even voordat dat duidelijk was.

Woonveilig producten geven een veilig gevoel.

woonveilig is praktisch en geeft een veilig gevoel. Makkelijk uit te breiden en ook betaalbaar.

Al vele jaren betrouwbare beveiligingsoplossingen voor onze woning!

We zijn al heel lang een tevreden klant van Woonveilig en hebben jaren geleden een camera geplaatst, zodat we de achtertuin in de gaten kunnen houden als we er niet zijn en dat bevalt en ontzorgt ons uitstekend. We zijn blij dat er nu ook een videodeurbel is ontwikkeld, zodat we de voorkant nu ook goed in de gaten kunnen houden en zien wie er voor de deur staat

eenvoudig

eenvoudig en simpel te handelen

Goed en duidelijk, makkelijk te bestellen.

Ik ben al jaren lang lid van woonveilig. Indien er moeilijkheden zijn makkelijk telefonisch te bereiken.

Accesoire besteld en ontvangen met lege batterijen

Accesoire besteld en ontvangen met lege batterijen. Kan gebeuren natuurlijk dus contact gehad met ze een netjes nieuwe batterijen ontvangen via de post.

Mooie en gebruiksvriendelijke site

Zojuist mijn eerste woonveilg systeem gekocht, bestellen was makkelijk. Nu nog installeren.

Bij een "probleempje" met een bewegingsmelder uitstekend geholpen door een medewerker die alle tijd nam om alles uit te leggen en stap-voor-stap te doorlopen.

Snel en duidelijk

Snelle en duidelijk bestelproces.

Kleine Landtong 19

4201 HL Gorinchem

Over WoonVeilig

WoonVeilig is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het leveren van beveiligingsoplossingen voor woningen en bedrijven. Het assortiment omvat producten zoals alarmsystemen, camerasystemen, slimme deurbellen, rookmelders en andere beveiligingsaccessoires. WoonVeilig biedt klanten op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die bijdragen aan een veilige leefomgeving, met een focus op gebruiksvriendelijke systemen, betrouwbare technologie en uitstekende klantenservice.