Topsysteem

Al jaren een gebruiker van dit zeer gebruiksvriendelijke systeem. Past gemakkelijk op bestaande huissystemen zoals Toon en Philips Hue. Kan niet wachten tot de deurbel wordt geïntroduceerd!

Top alarm

Al 10 jaar een veilig gevoel met het woonveilig alarm

Mooi product en prima service

Producten zien er mooi en degelijk uit. Handleiding is goed te volgen, maar had op een paar punten wat duidelijker en uitgebreider mogen zijn. Als je er niet uitkomt bel je de klantenservice waar je heel goed wordt geholpen.

Al jaren zeer tevreden over systeem en service.

Altijd op tijd geïnformeerd en op de hoogte gehouden van update, opvolging en levering. Echt zeer tevreden.

Gewoon perfect

Nu reeds drie systemen gekocht, 1 voor mijzelf, en 2 voor kennissen. Eenvoudig aan te sluiten, een perfect hulpdienst. Maar het belangrijkste is dat het systeem super werkt en eenvoudig te bedienen is.

Nieuw huis, weer alarm via WoonVeilig

Tevreden met het WoonVeilig alarm op mijn huidig adres. Geeft rust en een veilig gevoel. Huidig alarm verkocht aan de kopers. Ik heb weer een nieuw alarm besteld voor het nieuwe huis. Top product en makkelijk te installeren.

Absoluut fantastisch

Ik heb het nu een paar weken in huis en ik ben gewoon super tevreden. Makkelijk in het gebruik prima communicatie. Het enige wat me heel klein beetje tegenvalt is de gevoeligheid van de camera. Die filmt elke vlieg die er voorbij komt, maar dat is een kwestie van elke dag wissen. Voor de verdere rest nogmaals complimenten

Prima service !

Altijd bij ondersteuning snel en vakkundig antwoord. Bestellen gaat ook geweldig via de Shop

Goede ondersteuning bij upgrade van alarmsysteem

Had nog een verouderde alarmcentrale. De klantenservice maakte mij zelf attent op een upgrade kortingsactie, die niet gewoon vindbaar is via de webshop.

snel, goed, persoonlijk en meedenkend-werkend

na al lange tijd geabboneerd te zijn bij Woon Veilig is het omzetten naar een volledig nieuw en actueel systeem-materieel bijzonder prettig en naar tevredenheid gegaan waarvoor dank grts Jos

Super makkelijk alarm

Werkt gewoon perfect. Alle componenten zijn zeer makkelijk aan te melden op de huiskamer centrale. Alle meldingen komen direct op je gsm/06 binnen en sms VERGEET *VERISURE* DIE ZIJN VELE MALEN DUURDER!!! AANMELDING BIJ MELDKAMER GAAT GOED, MAAR POLITIE KOMT TOCH ALLEEN ALS ER SLACHTOFFERS ZIJN GEVALLEN!!

Perfecte informatie

Ik werd snel doorgeschakeld (naar Rob), die me uitstekend heeft geadviseerd, wat te doen, nu mijn oude WV1716 het heeft begeven. Een complete nieuwe installatie heb ik dus nu al direct kunnen bestellen en hoop, dat die dan ook snel kan worden geleverd Hartelijk dank Rob!!!

Weer uitstekende service

Al jarenlang klant bij dit geweldige bedrijf. Wordt snel te woord gestaan door vakkundige mensen die op eigen initiatief goede tips geven!

Goed geholpen

Zeer eenvoudig te bestellen

Makkelijker kan niet

Eenvoudig proces!

Duidelijk en snel

heel makelijk

het ging simpel

Geweldige, meedenkende, goed bereikbare site

Een heel fijn meedenkend team. Voor ons als 70 plussers was het installeren van het woonveilig pakket mede dankzij de rustige en goede uitleg, via de telefoon met Rob geen enkel probleem. Ook tijdens het samenstellen van het pakket kregen we van Gemma en Maarten alle benodigde informatie. Ondanks het feit dat we het pakket nog maar net in ons bezit hebben zijn we zeer content over de apparaten en de medewerking van woonveilig. Achteraf bekeken hadden we dit veel eerder moeten doen!! Met vriendelijke groet, Klaas en Mieke Vos

Na telefonisch overleg, UItstekend!!

De Support afdeling aan de telefoon over hoe uit te breiden en welk maximum,uitstekend! Daarna bestelling verricht vianonline shop. Enig minpuntje, was al begonnen voor ik de kortingscode had ontvangen, dus moest opnieuw. Maar dat ligt aan mijzelf,. Tip, wellicht een kolom om code separaat in te vullen?! Groet Ab Vingerling

Makkelijk, goed advies

Helemaal vlekkeloos, veilig.

Zeer oplettend en doortastend. Eerst eigenaar op de hoogte brengen, na overleg actie. Top

Uitstekend systeem

Dit is een geweldige product. Makkelijk te installeren met veel opties. Geweldig

Alles voor mijn beveiliging gevonden bij WoonVeilig

Overzichtelijk, zonder franje en snelle levering.

Dit neigt naar oplichten

6 batterijen besteld voor mijn bewegingssensoren. Kosten bijna 16 euro inclusief verzendkosten. Krijg ik ze vandaag geleverd en zijn het gewone Varta batterijen. Die koop je bij BOL.COM voor 12 euro en dan krijg je er 20. Dit kun je echt niet maken Woonveilig. Bij alarmsystemen draait het om vertrouwen. Mijn vertrouwen in jullie als bedrijf is hiermee ernstig geschaad. Ik sta op het punt mijn vierde alarmsysteem aan te schaffen, maar ik ga nu toch even rondkijken naar alternatieven.

Goed.

Meestal wordt de bestelling prompt en correct geleverd. Wel zijn de prijzen van de diverse accessoires aan de hoge kant!

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL