Pluspunten

Bijzonder aardige meneer bij de klantenservice die op een rustige en duidelijke manier hulp biedt

Pluspunten

Bestelling verliep prima

Pluspunten

Goed systeem en geen hoge maandelijkse kosten

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke website

Tijdens het shoppen het totaalbedrag van de winkelmand laten zijn zou wel prettig zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Relatief eenvoudige installatie - Het basispakket kan snel uitgebreid worden

- De instellingen moet je ook zonder contract kunnen aanpassen - Een separaat abonnement voor camera's zou een goede aanvulling zijn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke site voor bestellingen

Werkt niet 100% met Apple

Pluspunten

Al 6 jaar gebruik gemaakt van de WV-1716 en tussendoor vakbekwaam advies ontvangen ook op momenten dat ik geen abonnement meer had. Nu is de tijd rijp voor de G-03. Dus: klantvriendelijk,betrouwbaar, vakkundig en denken graag met je mee.

neem tijd en luister naar elke klant, dat wordt gewaardeerd. Kijk naar mij, na 6 jaar WV-1716 stap ik na jullie advies over op de GT-03

Pluspunten

Makkelijk alarmsysteem, voor een scherpe prijs

Nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Fijn en zeer deskundig bedrijf

Pluspunten

Goede voorlichting en duidelijke antwoorden op gestelde vragen

nvt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

goede klantenservice en uitstekende adviseurs

ga zo door!!!!

Pluspunten

Prima veiligheidssysteem met makkelijke installatie. Veel uitbreidingsmogelijkheden. Mooi te combineren met de Hue verlichting.

Pluspunten

Snel en betrouwbaar

Nvt

Pluspunten

Heel betrouwbaar systeem, met de buitencamera kan je terugkijken wie er bij je deur is geweest en je kan ook live mee kijken. Je kan ontzettend veel items toevoegen, ik heb ook door Woonveilig de HUE verlichting aangeschaft wat ook perfect samenwerkt met het alarmsysteem, wanneer het alarm afgaat, gaan alle HUE lampen rood knipperen. Nu is er ook een koolmonoxidemelder in het assortiment toegevoegd welke ik net heb besteld, Hier zat ik al een tijdje op te wachten. Dus super Woonveilig. Ik voel me weer een stukje veiliger. Ik beveel zeer zeker het woonveilig systeem aan.

Een buitencamera met een kijkhoek van 180 graden zoals de camera,s die ze gebruiken in reality series.

Pluspunten

Goede service en ze leveren voor een redelijke prijs een zeer goed alarmsysteem. Geen dure contracten; gewoon waar voor je geld.

Pluspunten

Systeem werkt flawless, nu ruim twee jaar in gebruik, makkelijk aan te sluiten, naar eigen wens in te richten. Interface werkt perfect zowel app/computer. En eigenlijk het allerbelangrijkste een goede, bereikbare klantenservice.

Pluspunten

betrouwbaar , nagenoeg geen storingen.

Pluspunten

bevordert mijn gevoel van veiligheid

naar mijn oordeel goed in orde

Pluspunten

Zeer goede en uitgebreide informatie over het systeem. Geadviseerd door mijn zoon die eerde het systeem heeft aangeschaft. Tevreden en veilig gevoel bij weggaan en thuiskomen.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL